تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 2.78 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقالی پلو
#1

برنج
باقالی تازه یا لپه باقالا
شوید خشک یا تازه بسته به سلیقه تون
زعفران دم شده

برنج رو با نمک به آب جوش اضافه میکنین و میگذارین باز بشه وقتی نیم پز شد باقالیهاتونو هم .
میریزین تو البته اگه باقالی سبز استفاده میکنین
اگه از لپه باقالا استفاده میکنین باید جدا بجوشونینش و آخرا که میخواین برنج رو آبکش کنین بریزین داخلش
یه کم از شیویدتون رو هم به پلو اضافه کنین اگه میخواین رنگ برنجتون شبز بشه
برنج رو آبکش کنین
ته دیگ دلخواهتون رو بگذارین که معمولا برای سبزی پلو ها از کاهو استفاده میشه.
یه لا برنج و یه کم شیوید روش دوباره یه لا برنج و شیوید الی آخر.
روش هم زعفرون دم شده بریزین و بگذارین دم بکشه.Clap


[عکس: 20110705094539_07062011560.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
شوید باقالی پلو با خوراک ماهیچه که عاشقشم...excitedhih

[عکس: 20140131221654_mahicheee.JPG]

[عکس: 20140131221754_shividbaghalipolo.JPG]

ویرایش فایل پیوست

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
#3
hih

اینم دو تا از شوید باقالی پلوهایی که پزوندم...Claprunning

[عکس: 20140131223358_shividdd.JPG]
[عکس: 20140131223552_shividbaghalipolo.JPG]

ویرایش فایل پیوست

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
#4
(۲۷-۰۹-۱۳۹۰, ۰۴:۵۷ ب.ظ)یوسفی نوشته:  سلام.اگه میشه طرز تهیه ی خوراک ماهیچه را کامل توضیح دهید.ممنونم

دوست عزیز به این دوتا تاپیک مراجعه کنید:

http://www.khanoomgol.com/thread-7012.html

http://www.khanoomgol.com/thread-4532.html
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
منم واااسه اولین باااار باقالی پلو پزوندم1 (49)
باتهدیگ سیبزمینی رنده ای با زعفرووون که عقش منهYum2

[عکس: 20120718130735_DSC01647.JPG]
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
#6
باقالی پلو مجلسی

اول گوشت گوسفندی که البته اگه ماهیچه باشه بهتره رو با پیاز و فلفل دلمه ای و سیر و چند شاخه کرفس خرد شده و ادویه جات به جز نمک رو داخل قابلمه بریزید و بذارید با اب بپزه.(تمام این سبزیجات فقط برای اینه که بوی گوشت از بین بره و طعم خوبی داشته باشه)
برنج رو رو بذارید روی اجاق تا اب جوش بیاد و بعد باقالی و شوید تازه یا سبزی پلویی تازه رو بهش اضافه کنید و بذارید نرم شه.(باقالی پلو هرچی نرم تر باشه بهتره ولی مواظب باشید شل نشه)
وقتی برنجتون به درجه ای از نرمی رسید که باید دم بندازیدش ته قابلمه روغن بریزید و مقداری از برنج رو برای ته دیگ داخل ماست و زعفران و زرده ی تخم مرغ بریزید و ته قابلمه پهنش کنید و بقیه ی برنج رو روش بریزیدو دم بندازید.
زمانی که گوشت پخت تمام سبزیجاتی رو که گوشت رو توش مزه دار کردیدو از ظرف خارج کنید و توی کاسه مقداری اب حدود یک یا دو لیوان(می تونید از همون ابی که گوشت رو توش پختید استفاده کنید)و یه قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه جات و نمک و زعفران بریزید و داخل گوشت بریزید و بذارید تا بجوشه و سسش غلیظ بشه.
برنج رو که داخل دیس کشیدین وسط دیس رو شبیه یه جاده hih خالی کنید و ماهیچه ها یا گوشت ها رو اونجا بچینید و روش برنجی رو که زعفران زدید بریزید......
با تشکر از همراهیتون در پرحرفی تازه کاری همچون منhih
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#7
خانم گلا سلام تو خانه ما برای غذا هر کی یه ساز میزنه اما این روش پخت را همه دوست دارند امیدوارم شما هم امتحان و لذت ببرید اول کمی پیاز داغ درست میکنم بعد چند حبه سیر را همانطور که پوست دارد با پهنای کارد کمی له میکنم و همراه گوشت یا ماهیچه و پیاز داغ تفت میدهم بعد ادویه(فلفل زردچوبه زنجبیل چند برگ بو و کمی گرد لیمو) را زده میگذارم تا بپزد فقط اواخر پخت نمک و چند تکه چوب دارچین و کمی زعفران اضافه میکنم باقالیها را با کمی اب میپزم برنج را با شوید (تازه یا خشک-هر چی که داشته باشم)میپزم و ابکش میکنم .
حالا با گذاشتن ته دیگ دلخواه یک لایه برنج ریخته کمی باقالی بعد ادویه پلو و بالاخره چند تکه گوشت و مجددا برنج و....البته بهتر است در دو لایه گوشت گذاشته شود و برنج را دم میکنم.
برای اب روغن دادن روی برنج بجای اب فقط از اب گوشت استفاده میکنم.نوش جاااااااااانYum2(1782)
سعی کن امروز را به گونه ای زندگی کنی که فردا حسرت امروز را نخوری[/b][/color][/size]
پاسخ }
#8
[عکس: 20121029100011_1.jpg]

مواد لازم:
3 فنجان برنج باسماتی
باقالی 350 گرم
2 قاشق چایخوری نمک
زعفران 1/2 قاشق چایخوری
3/4 فنجان روغن
شوید تازه خرد شده 1 فنجان

مدت زمان پخت: 1 ساعت و 15 دقیقه

طرز تهیه:
برنج را چند بار خوب بشوئید و در ظرفی مناسب بریزید و با آب آن را بپوشانید (آب 5 سانت از برنج بالاتر باشد) و مدت 90 دقیقه بگذارید تا برنج خوب خیس بخورد.

[عکس: 20121029100515_8.jpg]

برنج را در آبکش ریخته و آب آنرا تخلیه کنید سپس با آب سرد بشوئید وتکان دهید تا آب اضافه آن خارج شود.و کنار بگذارید.

[عکس: 20121029100134_10.jpg]

در دیگی متوسط 3 لیوان آب را جوش آورید وبرنج و باقلا و نمک را ریخته و بگذارید تا با هم 7-8 دقیقه بجوشد.

[عکس: 20121029100449_11.jpg]

زعفران را در هاون کوبیده و 1/2 فنجان آب داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا زعفران خیس بخورد.

[عکس: 20121029100111_12.jpg]

پس از گذشت 8 دقیقه برنج را داخل آبکش خالی کرده و با آب ولرم شستشو دهید و حدود یک فنجان شوید خرد شده با برنج مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر 1/2 سبزی و کمی برنج (حدود 15 فنجان) و 1/2زعفران را با هم مخلوط کنید.(بقیه را نگه دارید)

[عکس: 20121029100337_9.jpg]

مخلوط زعفرانی برنج را در کف قابلمه تفلون پهن کنید و بقیه برنج را روی آن بریزید و خیلی آهسته فشار دهید.
برای روی دیگ از دم کنی استفاده کنید.

[عکس: 20121029100238_7.jpg]

پس از گذشت 10 دقیقه زعفران باقی مانده را روی برنج بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 45-50 دقیقه برنج پخته شود.

[عکس: 20121029100428_13.jpg]

سپس زیر شعله را خاموش کرده و 5 دقیقه بگذارید خنک شود و در ظرف مورد نظر برگردانید.

[عکس: 20121029100401_16.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم شویدباقالی پلو من...


[عکس: 20130621133326_DSC03258.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#10
باقالي پلو با ته ديگ هويجexcitedexcitedexcited

شوشتري.دزفولي هاي عزيز.در ايام عيد باقلي هاي تازه و جوان را با پوست خورد ميكنن.و در پلو استفاده ميكنن
البته سير و پياز هم توي پلو ميريزن.كه وقتي دم ميكشه.ديگه نرم ميشن.و خيلي به شم نميان.فقط عطر و بوي مست كننده ميده
و در ته پلو هم گاهي از زردك بعنوان ته ديگه استفده ميشد.كه حالا هويج جايگزين شده
خيلي خوشمزه است.من عاشق هويج ته پلو هستم.اونم با ماست موسيرexcitedexcitedexcitedexcitedexcited
دختر روزه اي چرا خودتو عذاب ميديVahidrk
[عکس: 20130801153701_e.jpg]
پاسخ }