خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقالی پلو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
باقالی پلو
برنج
باقالی تازه یا لپه باقالا
شوید خشک یا تازه بسته به سلیقه تون
زعفران دم شده

برنج رو با نمک به آب جوش اضافه میکنین و میگذارین باز بشه وقتی نیم پز شد باقالیهاتونو هم .
میریزین تو البته اگه باقالی سبز استفاده میکنین
اگه از لپه باقالا استفاده میکنین باید جدا بجوشونینش و آخرا که میخواین برنج رو آبکش کنین بریزین داخلش
یه کم از شیویدتون رو هم به پلو اضافه کنین اگه میخواین رنگ برنجتون شبز بشه
برنج رو آبکش کنین
ته دیگ دلخواهتون رو بگذارین که معمولا برای سبزی پلو ها از کاهو استفاده میشه.
یه لا برنج و یه کم شیوید روش دوباره یه لا برنج و شیوید الی آخر.
روش هم زعفرون دم شده بریزین و بگذارین دم بکشه.Clap


[تصویر:  20110705094539_07062011560.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهربون یار, Atefe joon, honarmandkocholo, niloofar00, عسل بابا, طلوع
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #2
RE: باقلا پلو با گوشت
شوید باقالی پلو با خوراک ماهیچه که عاشقشم...excitedhih

[تصویر:  20140131221654_mahicheee.JPG]

[تصویر:  20140131221754_shividbaghalipolo.JPG]

ویرایش فایل پیوست
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ عصر، توسط niloofar00.)
۲-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: باقالی پلو
hih

اینم دو تا از شوید باقالی پلوهایی که پزوندم...Claprunning

[تصویر:  20140131223358_shividdd.JPG]
[تصویر:  20140131223552_shividbaghalipolo.JPG]

ویرایش فایل پیوست
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ عصر، توسط niloofar00.)
۸-۸-۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, niloofar00, عسل بابا
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: باقلا پلو با گوشت
(۲۷-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ عصر)یوسفی نوشته شده توسط:  سلام.اگه میشه طرز تهیه ی خوراک ماهیچه را کامل توضیح دهید.ممنونم

دوست عزیز به این دوتا تاپیک مراجعه کنید:

http://www.khanoomgol.com/thread-7012.html

http://www.khanoomgol.com/thread-4532.html
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
320
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 609


محل سکونت : tehran
ارسال: #5
RE: باقالی پلو
منم واااسه اولین باااار باقالی پلو پزوندم1 (49)
باتهدیگ سیبزمینی رنده ای با زعفرووون که عقش منهYum2

[تصویر:  20120718130735_DSC01647.JPG]
امضای yas.mina
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
۲۸-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از yas.mina به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #6
RE: باقالی پلو
باقالی پلو مجلسی

اول گوشت گوسفندی که البته اگه ماهیچه باشه بهتره رو با پیاز و فلفل دلمه ای و سیر و چند شاخه کرفس خرد شده و ادویه جات به جز نمک رو داخل قابلمه بریزید و بذارید با اب بپزه.(تمام این سبزیجات فقط برای اینه که بوی گوشت از بین بره و طعم خوبی داشته باشه)
برنج رو رو بذارید روی اجاق تا اب جوش بیاد و بعد باقالی و شوید تازه یا سبزی پلویی تازه رو بهش اضافه کنید و بذارید نرم شه.(باقالی پلو هرچی نرم تر باشه بهتره ولی مواظب باشید شل نشه)
وقتی برنجتون به درجه ای از نرمی رسید که باید دم بندازیدش ته قابلمه روغن بریزید و مقداری از برنج رو برای ته دیگ داخل ماست و زعفران و زرده ی تخم مرغ بریزید و ته قابلمه پهنش کنید و بقیه ی برنج رو روش بریزیدو دم بندازید.
زمانی که گوشت پخت تمام سبزیجاتی رو که گوشت رو توش مزه دار کردیدو از ظرف خارج کنید و توی کاسه مقداری اب حدود یک یا دو لیوان(می تونید از همون ابی که گوشت رو توش پختید استفاده کنید)و یه قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه جات و نمک و زعفران بریزید و داخل گوشت بریزید و بذارید تا بجوشه و سسش غلیظ بشه.
برنج رو که داخل دیس کشیدین وسط دیس رو شبیه یه جاده hih خالی کنید و ماهیچه ها یا گوشت ها رو اونجا بچینید و روش برنجی رو که زعفران زدید بریزید......
با تشکر از همراهیتون در پرحرفی تازه کاری همچون منhih
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۳-۶-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از غزال70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد