تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقالی پلو با ماهیچه
#1


مواد لازم:


800 گرم برنج

200گرم شوید خشک

400 گرم باقلا

یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون بی بو

500 گرم ماهیچه گوسفندی

دو - سه عدد پیاز کوچک پوست کنده

یک عدد پیاز کوچک سرخ کرده

یک قاشق چای خوری زعفران

یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی

یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون بی بو

یک بسته عصاره ی سیر و زیتون

نمک و فلفل به مقدار دلخواه





طرز تهیه :

برای آسان و سریعتر شدن کار تهیه پلو می توانید در پلوپز آماده کنید. باقالا را بشویید و در قابلمه ای جدا بگذارید پخته شود. چند بار کف آن را بگیرید و قبل از له شدن آبکش کنید. برنج ها را شسته و در صورت استفاده از پلوپز، باقلا و برنج و شوید و روغن و نمک و مقداری آب را داخل پلوپر ریخته و بگذارید بپزد.
در غیر این صورت به روش معمولی برنج ها را آبکش کنید و طبقه طبقه مخلوط با باقلا و شوید بپینید و بگذارید دم بکشد.


ماهیچه که هر چه بپزد خوشمزه تر می شود ، با پیازهای سرخ کرده مخلوط کنید و پس از کمی سرخ شدن مقداری آب به آن اضافه کرده و به همراه دو سه عدد پیاز کوچک بگذارید پخته شود.

پس از چند ساعت پختن، ادویه ها و بقیه مواد را در رب حل کرده و بگذارید کامل به خورد گوشت برود.

در بعضی دستورها پودر زنجبیل هم نوشته شده که من توصیه نمیکنم. سعی کنید زنجبیل را برای ماهی و مرغ بیشتر بکار برید. عصاره پودر زیتون و سیر هم به تمام خورش ها می توانید اضافه کنید که باعث خوش طعم تر شدن غذا خواهد شد.

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
باقالی پلو با ماهیچه بسیار خوشمزه من Yum2
من برا پختن ماهیچه دوتا پیاز رو که نگینی خرد کردم تفت میدم تا رنگش کمی طلایی بشه بعد ماهیچه رو روش میذارم و یه حبه هم سیر خرد میکنم روش. بعدش در ظرفمو می ذارم تا ماهیچه کمی با آب و روغن خودش تفت بخوره، در ضمن روش کمی ادویه و زعفران هم میریزم، رب هم نمیزنم. بعد حدود نیم ساعت کمی آب جوش روی اون میریزم و در زودپزمو می بندم و با حرارت ملایم میذارم تا بپزه. بعد از پختم نمکش رو میزون میکنم. خیلی خیلی خوشمزه میشه.
جای همه خانم گلیا خالی Flowerysmile

[عکس: 20131022104628_Bahr226.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#3
[عکس: 20131222135611_30092013186.JPG]

البته فقط ماهیچه نبود
جای همه خالیYum2
1
پاسخ }
#4
باقالي پلو با گوشت

[عکس: 20140402213006_0943.jpg]

گوشت رو اول با پياز و ادويه تفت مي دم تا بوش بره بعد با آب مي پزم، يه كم هم از آبي كه گوشت توش پخته رو بر مي دارم، در آخر گوشت رو يه كم با ادويه و نمك و فلفل تفت مي دم و وقتي مي خوام باقالي پلو (البته به اضافه سبزي) رو دم كنم گوشتا رو لاي پلو مي زارم و اون آب گوشت رو روي پلو مي ريزم تا دم بكشه، خيلي خوشمزه ميشهYum2Yum2Yum2
83
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20140404221748_.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20140601175137_IMG_8969.JPG][عکس: 20140601175221_IMG_8976.JPG]:yumi::yumi::yumi:
البته ماهیچه نبودYum2
پاسخ }
#7
باقالی پلوی خوشمزه هم با گوشت هم با مرغYum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20141105232604_DSC_0153.JPG]
[عکس: 20141105232644_DSC_0151.JPG]
[عکس: 20141105232714_DSC_0152.JPG]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
#8
باقالی پلو با ماهیچه برای همسری. من گوشت گوسفندی دوست ندارم
ماهیچه رو با فلفل و زردچوبه حسابی تو کره تفت دادم خوب که رنگش تغییر کرد و بوش رفت روشو با یه عالمه پیاز حلقه شده پوشوندم و نصف استکان زعفرون ریختم و درشو گذاشتم
دیگه نباید دست زد که پیازها نریزه پایین
خود پیاز آب میندازه و ماهیچه آروم میپزه بعد که آبش کشیده شد میتونین دوباره کمی روغن بریزین و پیاز و ماهیچه رو سرخ کنین که من اینکارو نکردم کمی نمک زدم و اّش رو کنارش سرو کردم
پیازها کم کم بسکه میپزن آب میشن

[عکس: 20141202123613_C360_2014-11-16-14-39-06-252.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20141205142103_IMG_3421.JPG]
[عکس: 20141205142512_IMG_3424.JPG]
پاسخ }
#10
[عکس: 20150322174141_IMG_2114.JPG]

[عکس: 20150322174016_IMG_2113.JPG]
پاسخ }