خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقلوا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #1
باقلوا
باقلوایی که من درست کردم شکلش خوشکل نشده و مزه اش عالی شده بود .

[عکس: 20120818223904_22222222222.jpg]

[عکس: 20120818223952_33333333333333.jpg]
19-08-2012, 12:10 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: باقلوا
باقلوای بقچه ای که یکی از دوستای خانم گلی خواسته بودن که از آشپزی رنگین خانم منصوره کتابی یاد گرفتم و خیلی عالی و خوشمزه شده بود.


طرز تهیه :
ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد
ـ روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
ـ شیر ۱ استکان کوچک
ـ پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ـ آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد ( تقریباْ ۲ لیوان )
مواد لازم برای مایه وسط باقلوا :
ـ پودر مغز پسته یا بادام یا گردو و یا مخلوطی از این مغزها ۱ لیوان
ـ پودر قند ۱ لیوان
ـ پودر تخم گشنیز و هل و دارچین ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شهد باقلوا:
ـ شکر ۱ لیوان
ـ مخلوط آب و گلاب ۱ لیوان
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع بهم بزنید . پکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده به آن اضافه کنید خوب ورز دهید . به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد . خمیر را به مدت چهار ساعت در نایلکس بریزید تا ور بیاید.
مغز ها را با پودر قند مخلوط کنید وبه آن تخم گشنیز و هل و دارچین اضافه کنید وبا چند قاشق گلاب آن را مرطوب کنید تا چسبنده شود .
وقتی خمیر ور آمد گلوله هایی به اندازه یک فندق بردارید وبه بزرگی یک سکه پنجاه تومانی با وردنه پهن کنید و مقداری از مایه را وسط خمیر بگذارید و از دو طرف دو لبه آنرا روی هم بیاورید و دو طرف دیگر را از بالا به هم رسانده و دور هم بپیچانید مثل بقچه آن را جمع کنید وسر آن را در روغن بزنید ودر سینی فری که کف آن چرب شده بچینید و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه بگذارید اگر میخواهید روی باقلوا برشته شود نیمی از مدت را از گرمکن فر استفاده کنید یعنی ۱۰ دقیقه در فر و۱۰ دقیقه در گرمکن فر با همان حرارت بگذارید هر موقع رویش طلایی شد حرارت را خاموش کنید و از فر خارج کنید وقتی باقلوا سرد شد شربتی را که با شکر و گلاب و آب تهیه اید بیندازید تا شهد جذب باقلوا شود .
( من بعد از در آوردن از فر با برس روی باقلوا زعفران دم کرده زدم وبعد در شهد انداختم اگر دوست دارید قشنگتر و معطر تر شود شما هم این کار کرده را انجام دهید )
[عکس: 20130326163535_DSC07372.JPG]

[عکس: 20130326163632_DSC07373.JPG]

[عکس: 20130326163724_DSC07374.JPG]

[عکس: 20130326163912_DSC07375.JPG]

[عکس: 20130326163341_DSC07399.JPG]
26-03-2013, 07:10 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: باقلوا
اینام باقلوای رزی هستن در دو شکل با دستور پست قبلی در ص2 درست کردم
[عکس: 20130326164227_DSC07366.JPG]

[عکس: 20130326164305_DSC07367.JPG]

اینم شکل دوم
[عکس: 20130326164344_DSC07368.JPG]

[عکس: 20130326164430_DSC07369.JPG]

[عکس: 20130326164509_DSC07370.JPG]

[عکس: 20130326164548_DSC07371.JPG]

[عکس: 20130326164709_DSC07404.JPG]

[عکس: 20130326164751_DSC07405.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2013, 05:15 PM توسط پارانزیم.)
26-03-2013, 07:18 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #4
RE: باقلوا
باقلوا خوشمزه من Yum2 مشابه دستور پارانزیم عزیزه1 (49)

[عکس: 20140326143756_IMG__.jpg]

[عکس: 20140326143845_IMG__.jpg]
26-03-2014, 01:43 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
46
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 46


محل سکونت : کرمان
ارسال: #5
RE: باقلوا
سلام خانوم گلا
من فر با گرمكن ندارم ميشه بگيد با اين فر معمولي چند درجه سانتيگراد؟؟؟؟ و چه مدت بذارم؟؟؟؟؟
21-12-2014, 09:24 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: باقلوا
اینم اولین باقلوای من خیلی خوشمزه بود حتما همیشه درستش میکنم.5033[عکس: 20150701170642_img.jpg]
01-07-2015, 04:11 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد