خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقلوای قزوین

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
196
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 292


محل سکونت : قزوین
ارسال: #1
باقلوای قزوین
باقلوای قزوین
مواد برای نان :
آرد مخصوص باقلوا
آب
روغن جامد
مواد لازم برای خمیر میانی:
قند بادام..............به مقدار مساوی قند وبادام سفید شده آسیاب شودبرای تابه 3 کیلویی 2.5 کیلو
پودر پسته......................300 گرم
زعفران پودر شده..................1 ق غ خوری
پودر هل.....................3-4 ق غ خوری
* دوستان مقدار هل و زعفران تقریبی است باید با چشم در نظر بگیریم که چقدر کافیست

برای درست کردن نان : ابتدایک ملاقه آرد را با یک ق غ خوری روغن مخلوط میکنیم و کم کم آب را اضافه می کنیم اندازه نصف استکان بعد ورز میدهیم تا به دست نچسبه مدت کمی (اندازه ی 5 دقیقه ) استراحت میدیم تا خمیر خودش رو بگیره بعد با وردنه بازش می کنیم و با چوب باریکی که مخصوص این کار هست بازش می کنیم تا نازک نازک بشه باید مواظب بود که پاره نشه، نان رو با کمک همون چوب لوله می کنیم و توی تابه ای که چرب کردیم می اندازیم

چوب باریکی که قطرش نهایتا 1 سانت هست و باید خیلی صاف باشه و براده نداشته باشه:
[تصویر:  20140205084121_DSC00478.JPG]

روی نان لایه زیرین پودر پسته میریزیم (شکل زیبایی بدست میاد) بعد از اون یه لایه قند بادام خالی میریزیم بعد هل رو با کمی قند بادام در حد یه مشت مخلوط میکنیم این کار برای اینه که کمر باقلوا نشکنه هل رو هم میریزیم تمام اینکارها با کمی محکم کاری همراهه یعنی باید با گوشت کوب محکمش کنیم خیلی نه !! دوباره یه لایه قند بادام با نک چاقو ارتفاع مواد رو میسنجیم تا نا همواری وجود نداشته باشه اگه جست یه طرف تابه بلند وطرف دیگه تابه کوتاه تر بود با دست قند بادام رو به سمت کوتاه هدایت می کنیم و بعد کمی از قند بادام رو با زعفران مخلوط میکنیم (زعفران باید خشک باشه یعنی دم نکنیم) قند بادام مخلوط شده با زعفران رو در آخر میریزیم روی همه مواد ی، بعد با گوشت کوب محکم میکنیم تا از هم باز نشه بعد هم یه لایه نان نازک مانند اول کار روی تمام مواد می اندازیم و بادست فشار میدیم
وبا خط کش صاف که با مقوا یا کاغذ درست کردیم برش میزنیم(شکلش حتما باید مثل تصویر در بیاد مثلا مربع یا مثلث یا هر شکل دیگه ای نشه فقط لوزی )
[تصویر:  20140206082952_.jpg]
بعد مقداری که به نظربیاد کافیه (معمولا دو ملاقه) روغن روش میدیم باید به همه جای باقلوا روغن برسه و به خوردش بره توی فر که یه ربع قبل روشن کردیم طبقه وسط با حرارت 175 درجه سانتی گراد میزاریم مدت بیست دقیقه بپزه (بستگی به فرتون داره تقریبی هست)
مادر بزرگ شوهرم میگه باقلوا باید برشته بشه و زعفران (البته اگه زیر ریختیم) حسابی بپزه و از رنگ نارنجی زعفران به قهوه ای بزنه (خداییشم که باقلواهاش حرف نداره)
بعد که از فر در آوردیم باید خنک بشه یعنی از حرارت بیافته بعد شکرآب (که مخلوطی از شکر، آب و گلاب هست) روش میدیم میزاریم تا حسابی به خوردش بره
بعد از چند روز که در جای خنک گذاشتیم (روش رو هم با یه سینی میپوشونیم تا خشک نشه) با چاقوی تیز با احتیاطِ تمام از روی خطوط میبریم و در ظرف مورد نظر میچینیم

*نکته:
1. اول باید جاهایی که گوشه هست رو در بیاریم تا جای دست داشته باشیم برای باقلواهای اصلی
2. شربت نباید غلیظ باشه چون باعث سفت شدن باقلوا میشه
3. اینکه ترتیب ریختن پسته و زعفران وهل بستگی به نظر خودمون داره ولی معمولا هل وسط باقلوا قرار میگیره ولی زعفران و پسته زیر یا رو بودنش فرقی نداره
4. تابه مخصوص اینکار باید با ارتفاع 4 -3 سانت باشه با جنس فلزی یا مس

اینم عکسش شرمنده که عکس برش خوردش رو ندارم ولی برای عید که انداختیم حتما عکس میگیرم و میزارم (این اولین باقلوایی هست که من پختم)
[تصویر:  20140202132707_DSC00512.JPG]
اینو از نت پیدا کردم:
[تصویر:  20140205084820_imageb7_124281.jpg]
امضای mariyan
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمت هایش را از ما گرفت نه گناهانمان را فاش کرد.
بیندیش اگر اطاعتش کنیم چه می کند؟
۱۷-۱۱-۱۳۹۲, ۰۸:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از mariyan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
akram.s, گلسا 92, McQueen, madely, niloofar00, elipari, Galaxy, گلسا90, negin.s, Atefe joon, ZOHRE.COM
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
196
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 292


محل سکونت : قزوین
ارسال: #2
RE: باقلوای قزوین
[تصویر:  20140518085502_DSC01154.JPG]

برای عروسی داداشیم درست کردیمYum2
ببخشید دیگه یادم رفت از خوشگلاش عکس بگیرم اینا باقی مونده هاشهlaf
امضای mariyan
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمت هایش را از ما گرفت نه گناهانمان را فاش کرد.
بیندیش اگر اطاعتش کنیم چه می کند؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ صبح، توسط mariyan.)
۲۸-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از mariyan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vahidepoor, elipari, Galaxy, نفس مامان, laleh joon, niloofar00, دختر بلا, nasim20, mozhgan57, negin.s, Atefe joon, مرضی سادات



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد