خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقلوا استانبولی (با خمیر یوفکا)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
باقلوا استانبولی (با خمیر یوفکا)

[عکس: 99828.jpg]

مواد لازم برای خمیر :

روغن مایع ۱ فنجان

ماست ۱ فنجان

شیر ۱ فنجان

تخم مرغ ۳ عدد

نصف یک لیمو

ارد به اندازه کافی

پکینگ پودر ۱ ق چ



مواد میانی :

گردو خرد شده

مخلوط نصف به نصف از روغن مايع و كره ذوب شده

ابليمو چند قطره



مواد لازم براي شربت :

شكر 1 كيلو

اب 1 ليتر

ابليمو چند قطره

طرز تهیه :

تمام مواد خمير به جز ارد را با هم مخلوط كرده و ارد را كم كم بهش

اضافه ميكنيم و خميري نرم بدست مياريم كه به دستمون نچسبه .

خمير رازياد سفت نميكنيم چسبندگيشو با ورز دادن از بين ميبريم .

از خمير گلوله هايي به اندازه گردو برداشته و گرد ميكنيم و ميزاریم

2 ساعت بمونه .

روي ميز كار مخلوطي از ارد ونشاسته پاشيده و خميرهاي استراحت

داده شده رو روش باز ميكنيم تا اونجا كه ميتونيم نازك ميكنيم .

براي يك سيني معمولي فر 17 -19 تا خمير به اندازه گردو لازمه .

سيني فر را چرب كرده و 3-4 تا خمير را كه باز كرديم روش يك لايه

گردو ميپاشيم .

باز دوباره 3-4 لايه خمير و يك لايه گردو الي اخر......

وقتي كارمون تموم شد با يك چاقوي تيز مرتب و منظم برش ميزنيم .

فر را با 180 درجه گرم ميكنيم .

كره و رو غن مايع را داغ كرده و روي خمير باقلوا ميريزيم .

باقلوا رو تو فر ميزاريم تا روش كاملا طلايي بشه .

مواذ شربت را مخلوط كرده روي حرارت ميزاريم تا بجوشه و غليظ

بشه از روي حرارت كه برداشتيم ابليمو و اضافه ميكنيم ميزاريم تا

ولرم بشه كمي نزديك سرد .

باقلوا كه از فر دراومد شزبت را روش با قاشق ميريزيم و دوباره

برش ها رو از همون جاي قبلي تكرار ميكنيم و يك شب ميزاريم بمونه

و فرداش سرو ميكنيم .




26-01-2011, 11:59 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: باقلوا
باقلوا

برای خمیر:
1/2 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
2 زرده تخم مرغ بزرگ
1 و2/3 فنجان آرد
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای پر کردن :
2 فنجان بادام خام، خرد شده بسیار ریز
پودر شکر 2 فنجان
1 قاشق غذاخوری هل
برای شربت :
1 2/3 فنجان شکر
1 1/2 فنجان آب
1 قاشق غذا خوری گلاب
برای تزئین:
1/2 فنجان پودر پسته

[عکس: 20120920145251_.jpg]

1-برای درست کردن خمیر شیر،روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و کم کم به مواد خمیر اضافه میکنیم تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد.سپس خمیر را در ظرفی گذاشته و با پارچه ای بپوشانید و بمدت 2 تا 3 ساعت در مکانی گرم به آن استراحت دهید.
2-برای مواد میانی بادام ،پودر شکر و هل خود را کنار بگذارید.برای درست کردن شربت ترکیب شکر و آب را در قابلمه ای متوسط ریخته و بگذارید خوب بجوشد تا شکر کاملا در آب حل شود.سپس گلاب را افزوده و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا شربت کمی قوام آید.
3-فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم و سطح کار را آرد پاشی کنید.سپس از خمیر یک گلوله (تقریبا اندازه گردو)برداشته و تا حد ممکن پهن کنید(بسیار نازک)وکمی از مواد میانی روی آن ریخته و کمی شربت روی آن بپاشید(اسپری کنید)سپس یک لا خمیر و همین کار را چند بار تکرار کنیدو در آخر کمی فشار دهید تا خوب روی هم پرس شوند.
4-در صورت دلخواه روی خمیر را میتوان با قلمو کمی زعفران بمالید .حال شیرینی ها را روی قفسه پایین فر بمدت 15 تا 20 دقیقه پخته سپس به طبقه بالای فر انتقال داده و 15 دقیقه بگذاری تا روی باقلوا طلایی شود.
6-در پایان بگذارید تا باقلوا ها کمی سرد شود سپس با برس روی آنها شربت بمالید و به دلخواه برش بزنید و با پودر پسته تزئین کنید.


ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
20-09-2012, 04:26 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: باقلوا

[عکس: 99048.jpg]

مواد لازم :
کره ذوب شده 150 گرم
روغن مایع 1 استکان
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1 پینچ
سرکه 1 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
جوش شیرین 1 ق م
شیر ولرم 1.5 لیوان
ارد به اندازه کافی ( تقریبا 1 کیلو )
مواد لازم برای باز کردن خمیر :
ارد 2 ق غ
نشاسته 300 گرم

مواد میانی :
مغز گردو اسیاب شده 500 گرم

مواد لازم برای شر بت :
شکر 5 لیوان
اب 4 لیوان
اب نصف لیمو

کره 200 گرم
طرز تهیه :
تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ورز میدیم تا خمیر نرمی مثل لاله گوش بدست بیاریم . 10 تا 15 دقیقه بهش استراحت میدیم .
از خمیر به اندازه یک تخم مرغ برداشته با وردنه کمی باز میکینمی. بعد روی خمیر مخلوط ارد و نشاسته پاشیده و با کمک این مخلوط خمیر را تا جایی که میتونین نازک باز میکینم .
حالا یک سوم خمیر را روی خمیر اورده و روی این قسمت گردو میپاشیم . و از قسمتی که تا نزدیم با کمک وردنه مخصوص باقلوا خمیر را دور وردنه چیده و رول میکنیم .
خمیر را از دو طرف گرفته و چین میدیم . بعد به ارامی تو سینی فر میزاریم . به این شکل 1 شب بهش استراحت میدیم .

[عکس: 99047.jpg]
شربت را اماده مینکیم و میزاریم تا بجوشه وقتی جوشید 10 دقیقه دیگه جوشونده و اب نصف لیمو رو گرفته و تو شربت میریزیم . از روی حرارت برمیداریم .
کره رو ذوب میکنیم . و کف روی کره را با کفگیر برداشته و با قاشق روی باقلوا میریزیم تا به همه جای خمیر ها برسه .
و با چاقو باقلوا را به اندازه دلخواه برش زده و با 190 درجه تا زمانی که کاملا طلایی بشه میپزیم.
از فر دراورده و صبر میکنیم تا ولرم بشه بعد شربت سرد شده رو روش میریزیم .

09-12-2012, 09:10 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
باقلوا ( طرحهای مختلف )
باقلوا چین دار



[عکس: 99784.jpg]

مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو



بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین







طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .بعد روي خميرگردو خرد شده میریزیم

عکس شماره ۲و خمير رو دور وردنه رول ميكنيم عکس شماره ۳ و كمي از كناره ها فشار

ميديم تا از هر دو طرف تا خمير ما چين بخوره .عکس شماره ۴ .

بعد وردنه رو از توی خمیر بیرون میاریم دقت میکنیم تا چین هاش به هم نخوره عکس شماره ۵


بعد خمیر رو و به ضخامت ۳ انگشت با چاقوي تيز برش ميزنيم .عكس شماره۶.

با دقت تو سيني ميچينيم تا چينهاش باز نشه .سيني رو پر ميكنيم .عكس شماره ۷ .

روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .

[عکس: 99783.jpg]


[عکس: 99756.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2012, 04:02 AM توسط sima.)
20-12-2012, 03:56 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: باقلوا ( طرحهای مختلف )
برای توضیح این پیچش بگم که مثل ماهی های کوچولویی میشه که وقتی بچه بودیم تو حوض

اب نقاشیامون میکشیدیم میشه عکس شماره ۵ رو ببینین متوجه میشین .

[عکس: 99786.jpg]


مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو



بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین







طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .خمیر باز شده رو به چهار قسمت تقسیم

میکنیم عکس شماره ۲ و یکی از این چهار قسمت رو از قسمت مرکز گرفته و با انگشت چین

داده میاریم وسط عکسهای شماره ۳ و ۴ .

تو عکس شماره ۵ اون کناره های ازاد خمیر را گرفته و میاریم پایین متوجه شدین شد ماهی ؟ نه؟

حالا باله های ماهی را با دقت ضربدری از روی هم رد کرده و میاریم روی سر ماهی که روش گردو

خرد شده ریختیم عکس شماره ۶ . حالا با دقت این باقلوا رو برگردونده و برعکس میزاریم تو سینی

وسینی رو پر میکنیم عکس شماره ۷.

روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .




[عکس: 99785.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2012, 04:01 AM توسط sima.)
20-12-2012, 03:58 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: باقلوا ( طرحهای مختلف )
باقلوا گل

[عکس: 99789.jpg]


مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو



بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین





طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .خمیر باز شده رو به چهار قسمت تقسیم

میکنیم و یکی از این چهار قسمت رو از کناره هاش گرفته چین میدیم تا شکل پاپیون بگیره .

عکس شماره ۲ .

تو عکس شماره ۳ از کناره های پاپیون گرفته دوباره چینش میدیم و خمیر رو وسط میاریم همون

طور که میبینین مثل شبدر چهار برگ میشه . وسط این شبدر رو با گردو خرد شده پر میکنیم عکس

شماره ۴ .

تو عکس شماره ۵ دو تا برگهای رویروی هم رو برمیگردونیم روی گردو و بعد اون دو برگ

باقیمونده رو هم میاریم رو برگهای قبلی و باقلوای ما به این ترتیب شکل گل به خودش میگیره .

عکس شماره ۶ .

این باقلوا رو بر عکس میزاریم تو سینی . و سینی رو پرش میکنیم . عکس شماره ۷.



روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .

[عکس: 99788.jpg]
20-12-2012, 04:03 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: باقلوا ( طرحهای مختلف )
باقلوا روزنامه


اینجوری نشین  توش روزنامه نداره چون تو مراحل کار از روزنامه استفاده میشه این اسمشوبهش دادن . کاراش کمی سخته و حوصله میخواد البته کدوم باقلوا هست که سخت نباشه ؟ 
[عکس: 99811.jpg]


مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روزنامه ۲ -۳ صفحه

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو

طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .بعد وردنه رو روي خمير گذاشته و خمير رو

دور وردنه رول ميكنيم و كمي از كناره ها فشار ميديم از هر دو طرف تا خمير ما چين بخوره .

عكس شماره ۲ .

بعد روي يك سفره روز نامه ها را باز ميكنيم و با دقت خمير رو روزنامه باز ميكنيم و ۳ دقيقه

ميزاريم تا خشك بشه عكس شماره ۳ .

اگه بخواين باقلوا كلفت باشه دوتا خمير رو هم بزارين مثل اينجا ولي نه دوست دارين نازك باشه

يه دونه خمير باز شده كافيه . روي خمير باز شده گردو خرد شده بپاشين عكس شماره ۴ .

از كناره هاي روزنامه گرفته و خمير باز شده رو رول ميكنيم و به ضخامت ۳ انگشت با چاقوي

تيز برش ميزنيم .عكس شماره ۵ .

با دقت تو سيني ميچينيم تا چينهاش باز نشه . عكس شماره ۶ .

سيني رو پر ميكنيم .عكس شماره ۷ .

روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .

[عکس: 99810.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2012, 04:05 AM توسط sima.)
20-12-2012, 04:03 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: باقلوا
اینم باقلوا من باا دستور سیما جون من فقط با اجازه سیما عزیزم به شربتم گلاب اضافه کردم عالی شد این عکس بعداز شربتشه[عکس: 20121226164738_namber1502_2.jpg] اینم مثلا دیزاینشه
[عکس: 20121226164807_namber1504.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2013, 12:10 PM توسط parza.)
26-12-2012, 07:26 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #9
RE: باقلوا
[عکس: 20130506235451_ReadytoEat3.JPG]

مواد لازم :
خمیر فیلو


برای مواد میانی
2 قاشق چایخوری دارچین
170گرم بادام بو داده
170گرم گردو ی خام یا بو داده
170گرم پسته خام یا بو داده
2/3 فنجان شکر
1/4 فنجان گلاب
220 گرم کره ی ذوب شده


برای شربت
1 و1/4 فنجان عسل
1 و1/4 فنجان آب
1 و1/4 فنجان شکر
1 دارچین چوب
پوست پرتقال تازه

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
گردو ، بادام و پسته رو توی غذاساز بریزید تا با هم مخلوط و ریز بشن (اما خمیری نه)
[عکس: 20130506235336_NutMixture.JPG]

خمیر فیلو رو توی قالب پهن کنین و با قلمو ، کره ی ذوب شده روی اون بمالین و مجددا یک لایه ی دیگه خمیر بزارید و کره بمالین (7 تا 8 لایه ادامه بدین)
روی خمیر رو با مواد میانی که آماده کردین بپوشونین و صاف کنین و گلاب رو روی اون اسپری کنین و در پایان دوباره چند لایه خمیر بزارین و لابه لای اونها رو کره بمالین
[عکس: 20130506235753_TheTools.JPG][عکس: 20130506235313_FirstLayersButtering.JPG]

و سطح رویی خمیر رو کره بمالید و مدت 1 ساعت ظرف رو توی یخچال بزارین
بعد از اون 30 دقیقه توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین
بعد از نیم ساعت از فر خارج کنین و با چاقو برش بدید و مجددا نیم ساعت توی فر بزارید
[عکس: 20130506235353_FirstCuts.JPG]

[عکس: 20130506235414_InOven.JPG]

بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشه(یک تا یک ساعت و نیم)

عسل ، آب ، شکر و چوب دارچین و پوست پرتقال رو برای 10 دقیقه روی حرارت بزارید تا بچوشه و قوام بیاد
سپس از حرارت بردارید ، پوست پرتقال و دارچین رو دور بندازین و روی باقلوای سرد شده بریزین
[عکس: 20130506235853_SyrupBoiling2.JPG]

[عکس: 20130506235950_PouringSyrup.JPG]

و باقلوا رو مدت 8 ساعت توی جای سرد نگهداری کنین.

[عکس: 20130506235923_OutofOven.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2013, 10:08 AM توسط negin.s.)
07-05-2013, 01:30 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
56
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 44


محل سکونت : اردبیل
ارسال: #10
RE: باقلوا
اینم اولین باقلوای من که عید پخته بودم . فقط یه ایراد داشت بعد ریختن شیره تا یه روز خوب بود و ترد اما یکم بیشتر که می موند اون لایه هاش بهم می چسبید و خمیری می شد ایرادش کجاست؟
شربت سرد رو روی باقلوای داغ میریزم و بعد سرد شدنشون روشون سفلون می کشم.
بخاطر اینا که نیست؟
در ضمن خمیرش رو خودم درست کرده بودم و لا به لای هر لایه خمیر کره زده بودم و کمی نشاسته الک کرده بودم و بعد اینکه لایه های خمیرم آماده شد نبردمش بذارم یخچال مستقیم گذاشتمش توی فر تا بپزه.
[عکس: 20140208121512_IMAG0032.jpg]
علت ویرایش اپلود عکس پیوست شده
(آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2014, 12:17 PM توسط mozhgan57.)
22-06-2013, 10:07 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد