خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقلوا استانبولی (با خمیر یوفکا)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
باقلوا استانبولی (با خمیر یوفکا)
[تصویر:  99828.jpg]

مواد لازم برای خمیر :

روغن مایع ۱ فنجان

ماست ۱ فنجان

شیر ۱ فنجان

تخم مرغ ۳ عدد

نصف یک لیمو

ارد به اندازه کافی

پکینگ پودر ۱ ق چ



مواد میانی :

گردو خرد شده

مخلوط نصف به نصف از روغن مايع و كره ذوب شده

ابليمو چند قطره



مواد لازم براي شربت :

شكر 1 كيلو

اب 1 ليتر

ابليمو چند قطره

طرز تهیه :

تمام مواد خمير به جز ارد را با هم مخلوط كرده و ارد را كم كم بهش

اضافه ميكنيم و خميري نرم بدست مياريم كه به دستمون نچسبه .

خمير رازياد سفت نميكنيم چسبندگيشو با ورز دادن از بين ميبريم .

از خمير گلوله هايي به اندازه گردو برداشته و گرد ميكنيم و ميزاریم

2 ساعت بمونه .

روي ميز كار مخلوطي از ارد ونشاسته پاشيده و خميرهاي استراحت

داده شده رو روش باز ميكنيم تا اونجا كه ميتونيم نازك ميكنيم .

براي يك سيني معمولي فر 17 -19 تا خمير به اندازه گردو لازمه .

سيني فر را چرب كرده و 3-4 تا خمير را كه باز كرديم روش يك لايه

گردو ميپاشيم .

باز دوباره 3-4 لايه خمير و يك لايه گردو الي اخر......

وقتي كارمون تموم شد با يك چاقوي تيز مرتب و منظم برش ميزنيم .

فر را با 180 درجه گرم ميكنيم .

كره و رو غن مايع را داغ كرده و روي خمير باقلوا ميريزيم .

باقلوا رو تو فر ميزاريم تا روش كاملا طلايي بشه .

مواذ شربت را مخلوط كرده روي حرارت ميزاريم تا بجوشه و غليظ

بشه از روي حرارت كه برداشتيم ابليمو و اضافه ميكنيم ميزاريم تا

ولرم بشه كمي نزديك سرد .

باقلوا كه از فر دراومد شزبت را روش با قاشق ميريزيم و دوباره

برش ها رو از همون جاي قبلي تكرار ميكنيم و يك شب ميزاريم بمونه

و فرداش سرو ميكنيم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۵۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, النا, پارانزیم, بی نام و نشانم, NAHID.V, elipari, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: باقلوا
باقلوا

برای خمیر:
1/2 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
2 زرده تخم مرغ بزرگ
1 و2/3 فنجان آرد
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای پر کردن :
2 فنجان بادام خام، خرد شده بسیار ریز
پودر شکر 2 فنجان
1 قاشق غذاخوری هل
برای شربت :
1 2/3 فنجان شکر
1 1/2 فنجان آب
1 قاشق غذا خوری گلاب
برای تزئین:
1/2 فنجان پودر پسته

[تصویر:  20120920145251_.jpg]

1-برای درست کردن خمیر شیر،روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و کم کم به مواد خمیر اضافه میکنیم تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد.سپس خمیر را در ظرفی گذاشته و با پارچه ای بپوشانید و بمدت 2 تا 3 ساعت در مکانی گرم به آن استراحت دهید.
2-برای مواد میانی بادام ،پودر شکر و هل خود را کنار بگذارید.برای درست کردن شربت ترکیب شکر و آب را در قابلمه ای متوسط ریخته و بگذارید خوب بجوشد تا شکر کاملا در آب حل شود.سپس گلاب را افزوده و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا شربت کمی قوام آید.
3-فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم و سطح کار را آرد پاشی کنید.سپس از خمیر یک گلوله (تقریبا اندازه گردو)برداشته و تا حد ممکن پهن کنید(بسیار نازک)وکمی از مواد میانی روی آن ریخته و کمی شربت روی آن بپاشید(اسپری کنید)سپس یک لا خمیر و همین کار را چند بار تکرار کنیدو در آخر کمی فشار دهید تا خوب روی هم پرس شوند.
4-در صورت دلخواه روی خمیر را میتوان با قلمو کمی زعفران بمالید .حال شیرینی ها را روی قفسه پایین فر بمدت 15 تا 20 دقیقه پخته سپس به طبقه بالای فر انتقال داده و 15 دقیقه بگذاری تا روی باقلوا طلایی شود.
6-در پایان بگذارید تا باقلوا ها کمی سرد شود سپس با برس روی آنها شربت بمالید و به دلخواه برش بزنید و با پودر پسته تزئین کنید.


ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۳۰-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samereh, سمیه گلبانو, پارانزیم, مهرناز مامانی, بی نام و نشانم, NAHID.V, elipari, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: باقلوا
[تصویر:  99048.jpg]

مواد لازم :
کره ذوب شده 150 گرم
روغن مایع 1 استکان
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1 پینچ
سرکه 1 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
جوش شیرین 1 ق م
شیر ولرم 1.5 لیوان
ارد به اندازه کافی ( تقریبا 1 کیلو )
مواد لازم برای باز کردن خمیر :
ارد 2 ق غ
نشاسته 300 گرم

مواد میانی :
مغز گردو اسیاب شده 500 گرم

مواد لازم برای شر بت :
شکر 5 لیوان
اب 4 لیوان
اب نصف لیمو

کره 200 گرم
طرز تهیه :
تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ورز میدیم تا خمیر نرمی مثل لاله گوش بدست بیاریم . 10 تا 15 دقیقه بهش استراحت میدیم .
از خمیر به اندازه یک تخم مرغ برداشته با وردنه کمی باز میکینمی. بعد روی خمیر مخلوط ارد و نشاسته پاشیده و با کمک این مخلوط خمیر را تا جایی که میتونین نازک باز میکینم .
حالا یک سوم خمیر را روی خمیر اورده و روی این قسمت گردو میپاشیم . و از قسمتی که تا نزدیم با کمک وردنه مخصوص باقلوا خمیر را دور وردنه چیده و رول میکنیم .
خمیر را از دو طرف گرفته و چین میدیم . بعد به ارامی تو سینی فر میزاریم . به این شکل 1 شب بهش استراحت میدیم .

[تصویر:  99047.jpg]
شربت را اماده مینکیم و میزاریم تا بجوشه وقتی جوشید 10 دقیقه دیگه جوشونده و اب نصف لیمو رو گرفته و تو شربت میریزیم . از روی حرارت برمیداریم .
کره رو ذوب میکنیم . و کف روی کره را با کفگیر برداشته و با قاشق روی باقلوا میریزیم تا به همه جای خمیر ها برسه .
و با چاقو باقلوا را به اندازه دلخواه برش زده و با 190 درجه تا زمانی که کاملا طلایی بشه میپزیم.
از فر دراورده و صبر میکنیم تا ولرم بشه بعد شربت سرد شده رو روش میریزیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۹-۹-۱۳۹۱, ۰۹:۱۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, النا, Galaxy, مامان مهدی, یلداجونی, negin.s, پارانزیم, بی نام و نشانم, مرجان بانو24=12, shamiiim, elipari, بانو 40, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
باقلوا ( طرحهای مختلف )
باقلوا چین دار



[تصویر:  99784.jpg]

مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو



بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین







طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .بعد روي خميرگردو خرد شده میریزیم

عکس شماره ۲و خمير رو دور وردنه رول ميكنيم عکس شماره ۳ و كمي از كناره ها فشار

ميديم تا از هر دو طرف تا خمير ما چين بخوره .عکس شماره ۴ .

بعد وردنه رو از توی خمیر بیرون میاریم دقت میکنیم تا چین هاش به هم نخوره عکس شماره ۵


بعد خمیر رو و به ضخامت ۳ انگشت با چاقوي تيز برش ميزنيم .عكس شماره۶.

با دقت تو سيني ميچينيم تا چينهاش باز نشه .سيني رو پر ميكنيم .عكس شماره ۷ .

روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .

[تصویر:  99783.jpg]


[تصویر:  99756.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ صبح، توسط sima.)
۳۰-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, negin.s, Alisa, بی نام و نشانم, z.arghavani, پارانزیم, elipari, خرسند, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: باقلوا ( طرحهای مختلف )
برای توضیح این پیچش بگم که مثل ماهی های کوچولویی میشه که وقتی بچه بودیم تو حوض

اب نقاشیامون میکشیدیم میشه عکس شماره ۵ رو ببینین متوجه میشین .

[تصویر:  99786.jpg]


مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو



بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین







طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .خمیر باز شده رو به چهار قسمت تقسیم

میکنیم عکس شماره ۲ و یکی از این چهار قسمت رو از قسمت مرکز گرفته و با انگشت چین

داده میاریم وسط عکسهای شماره ۳ و ۴ .

تو عکس شماره ۵ اون کناره های ازاد خمیر را گرفته و میاریم پایین متوجه شدین شد ماهی ؟ نه؟

حالا باله های ماهی را با دقت ضربدری از روی هم رد کرده و میاریم روی سر ماهی که روش گردو

خرد شده ریختیم عکس شماره ۶ . حالا با دقت این باقلوا رو برگردونده و برعکس میزاریم تو سینی

وسینی رو پر میکنیم عکس شماره ۷.

روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .




[تصویر:  99785.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ صبح، توسط sima.)
۳۰-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, negin.s, Alisa, بی نام و نشانم, N-M, z.arghavani, پارانزیم, NAHID.V, elipari, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: باقلوا ( طرحهای مختلف )
باقلوا گل

[تصویر:  99789.jpg]


مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

سرکه ۲ ق غ

نمک نوک انگشت

اب ۱ فنجان

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن مایع ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو

اب ۱ لیتر

نصف لیمو



بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین





طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم

زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز

دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون

و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .

بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي

كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .خمیر باز شده رو به چهار قسمت تقسیم

میکنیم و یکی از این چهار قسمت رو از کناره هاش گرفته چین میدیم تا شکل پاپیون بگیره .

عکس شماره ۲ .

تو عکس شماره ۳ از کناره های پاپیون گرفته دوباره چینش میدیم و خمیر رو وسط میاریم همون

طور که میبینین مثل شبدر چهار برگ میشه . وسط این شبدر رو با گردو خرد شده پر میکنیم عکس

شماره ۴ .

تو عکس شماره ۵ دو تا برگهای رویروی هم رو برمیگردونیم روی گردو و بعد اون دو برگ

باقیمونده رو هم میاریم رو برگهای قبلی و باقلوای ما به این ترتیب شکل گل به خودش میگیره .

عکس شماره ۶ .

این باقلوا رو بر عکس میزاریم تو سینی . و سینی رو پرش میکنیم . عکس شماره ۷.



روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و

با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .

ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه عكس شماره ۸ .

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو

رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده

ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .

[تصویر:  99788.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳۰-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, negin.s, Alisa, بی نام و نشانم, z.arghavani, پارانزیم, NAHID.V, elipari, Atefe joon, N-M



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد