تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقلوا با كادايف
#1
باقلوا با كادايف

نكته: اين دسر يا باقلوا خيلي خوشمزه هستش و خيلي راحت هم اماده ميشه . فقط تنها نكته اي كه بايد به اون دقت كنيم اينه كه موقع رول كردن خمير هزارلا يا يوفكا همراه كادايف اگه زياد محكم رول كنيم امكان پاره شدن يوفكا و ريختن كادايف وجود داره . البته با يكي دو بار امتحان كردن قلق كار دستتون مياد .

موادلازم :

خمير هزار لا يا يوفكا ۳ ورق يا عدد

كادايف نيم كيلو

مغز گردو خرد شده ۲ ليوان

كره ۳ ق غ

پودر شكر ۵ ليوان

اب ۵/۳ ليوان

اب نصف ليمو

خامه

طرز تهيه :

۱: ابتدا ميريم سراغ درست كردن شربت : اب و شكر رو ميزاريم روي حرارت تا ۲۰ دقيقه بجوشه و غليظ بشه . بعد اون اب ليمو رو اضافه ميكنيم و ۱دقيقه ديگه ميجوشونيم .بعد از روي حرارت برميداريم و ميزاريم تا ولرم بشه .

۲: كادايف رو ميريزيم تو يه كاسه بعد با دستمون سعي ميكنيم تا رشته ها رو از هم باز كنيم .






۳: بعد يكي از خمير يا يوفكا هامونو روي ميز كار باز ميكنيم و حدود يك سوم از كادايف رو روش ميريزيم وبعد حدود يك سوم هم مغز گردو روش ميپاشيم .






۴ : بعد قشنگ و اروم و با دقت شروع ميكنيم به رول كردن . بعد از تموم شدن كار رولت مون رو به ضخامت ۲ سانتي برش ميزنيم .



۵: اين حلقه هاي برش خورده رو برميگردونيم و تو سيني فري كه چرب كرديم كنار هم ميچينيم . بعد ما ۳ ق غ كره داشتيم . روي هر كدوم از اين حلقه ها يا باقلوامون به اندازه يه فندق از كره ميزاريم .






۶: بقيه مواد رو هم به اين ترتيب اماده ميكنيم .

۷: بعد ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه بپزه و طلايي طلايي بشن . اگه نزاريم كه باقلوامون سرخ بشه(منظور همون تغيير رنگ به طلايي شدن ) بعد ريختن شربت باقلوامون سفيد ميشه .

۸ : بعد اينكه باقلوا پخت كمي صبر ميكنيم تا ولرم بشن . بعد از اون شربت رو روش ميريزيم . كمي بعد از اون باقلوا ها رو برميگردونيم . به اين ترتيب روي باقلوا هم شربت رو به خودش ميكشه .

۹ : با خامه يا كرم شانتي سرو ميكنيم .





فایل‌های پیوست عکس(ها)
               
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }