خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقلوا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #1
باقلوا
باقلوایی که من درست کردم شکلش خوشکل نشده و مزه اش عالی شده بود .

[تصویر:  20120818223904_22222222222.jpg]

[تصویر:  20120818223952_33333333333333.jpg]
امضای همراه
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[تصویر:  20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
۲۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از همراه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
angelll, سمیه گلبانو, النا, مامان مهدی, پارانزیم, بی نام و نشانم, elipari, hekmati009, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: باقلوا
باقلوای بقچه ای که یکی از دوستای خانم گلی خواسته بودن که از آشپزی رنگین خانم منصوره کتابی یاد گرفتم و خیلی عالی و خوشمزه شده بود.


طرز تهیه :
ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد
ـ روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
ـ شیر ۱ استکان کوچک
ـ پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ـ آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد ( تقریباْ ۲ لیوان )
مواد لازم برای مایه وسط باقلوا :
ـ پودر مغز پسته یا بادام یا گردو و یا مخلوطی از این مغزها ۱ لیوان
ـ پودر قند ۱ لیوان
ـ پودر تخم گشنیز و هل و دارچین ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شهد باقلوا:
ـ شکر ۱ لیوان
ـ مخلوط آب و گلاب ۱ لیوان
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع بهم بزنید . پکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده به آن اضافه کنید خوب ورز دهید . به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد . خمیر را به مدت چهار ساعت در نایلکس بریزید تا ور بیاید.
مغز ها را با پودر قند مخلوط کنید وبه آن تخم گشنیز و هل و دارچین اضافه کنید وبا چند قاشق گلاب آن را مرطوب کنید تا چسبنده شود .
وقتی خمیر ور آمد گلوله هایی به اندازه یک فندق بردارید وبه بزرگی یک سکه پنجاه تومانی با وردنه پهن کنید و مقداری از مایه را وسط خمیر بگذارید و از دو طرف دو لبه آنرا روی هم بیاورید و دو طرف دیگر را از بالا به هم رسانده و دور هم بپیچانید مثل بقچه آن را جمع کنید وسر آن را در روغن بزنید ودر سینی فری که کف آن چرب شده بچینید و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه بگذارید اگر میخواهید روی باقلوا برشته شود نیمی از مدت را از گرمکن فر استفاده کنید یعنی ۱۰ دقیقه در فر و۱۰ دقیقه در گرمکن فر با همان حرارت بگذارید هر موقع رویش طلایی شد حرارت را خاموش کنید و از فر خارج کنید وقتی باقلوا سرد شد شربتی را که با شکر و گلاب و آب تهیه اید بیندازید تا شهد جذب باقلوا شود .
( من بعد از در آوردن از فر با برس روی باقلوا زعفران دم کرده زدم وبعد در شهد انداختم اگر دوست دارید قشنگتر و معطر تر شود شما هم این کار کرده را انجام دهید )
[تصویر:  20130326163535_DSC07372.JPG]

[تصویر:  20130326163632_DSC07373.JPG]

[تصویر:  20130326163724_DSC07374.JPG]

[تصویر:  20130326163912_DSC07375.JPG]

[تصویر:  20130326163341_DSC07399.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۶-۱-۱۳۹۲, ۰۷:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Alisa, NAHID.V, بی نام و نشانم, N-M, z.arghavani, niloofar00, elipari, 162, بانو 40, خرسند, yek sabad arezoo, hekmati009, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: باقلوا
اینام باقلوای رزی هستن در دو شکل با دستور پست قبلی در ص2 درست کردم
[تصویر:  20130326164227_DSC07366.JPG]

[تصویر:  20130326164305_DSC07367.JPG]

اینم شکل دوم
[تصویر:  20130326164344_DSC07368.JPG]

[تصویر:  20130326164430_DSC07369.JPG]

[تصویر:  20130326164509_DSC07370.JPG]

[تصویر:  20130326164548_DSC07371.JPG]

[تصویر:  20130326164709_DSC07404.JPG]

[تصویر:  20130326164751_DSC07405.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ عصر، توسط پارانزیم.)
۶-۱-۱۳۹۲, ۰۷:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یاسی123, Alisa, memol.rm, tannaz.m, 1368Sheri, f.nik, negin.s, بی نام و نشانم, z.arghavani, NAHID.V, niloofar00, vidia, elipari, ladybird68, مهرناز مامانی, گلسان, hekmati009, hoda-gh, Atefe joon, نم نم بارون
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #4
RE: باقلوا
باقلوا خوشمزه من Yum2 مشابه دستور پارانزیم عزیزه1 (49)

[تصویر:  20140326143756_IMG__.jpg]

[تصویر:  20140326143845_IMG__.jpg]
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
۶-۱-۱۳۹۳, ۰۱:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سولی.میلی, 1368Sheri, mariyan, مهرناز مامانی, بی هنر, hekmati009, نسرین کوچولو, Atefe joon, azam1360, ایران دخت, نم نم بارون
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
46
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 46


محل سکونت : کرمان
ارسال: #5
RE: باقلوا
سلام خانوم گلا
من فر با گرمكن ندارم ميشه بگيد با اين فر معمولي چند درجه سانتيگراد؟؟؟؟ و چه مدت بذارم؟؟؟؟؟
امضای maji
گاهي با آدم ها مثل يه ساعت برخورد ميكنيم
صبح كه از سر دلسوزي برايمان زنگ ميزند بر سرش ميكوبيم اما تازه ميفهميم كه ديگر چقدر دير شده!!!!
۳۰-۹-۱۳۹۳, ۰۹:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از maji به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: باقلوا
اینم اولین باقلوای من خیلی خوشمزه بود حتما همیشه درستش میکنم.5033[تصویر:  20150701170642_img.jpg]
امضای atiyeh khanoomi
زندگی کوتاه است، زمان به سرعت میگذرد،
نه تکراری،نه برگشتی
پس از هر لحظه ای که می آید. لذت ببر
۱۰-۴-۱۳۹۴, ۰۴:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از atiyeh khanoomi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, نم نم بارون, yasamin zahra, naghmeh24, asra73, mozhgan57, azam1360, Atefe joon, laleh joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد