تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقلوا
#1
باقلوایی که من درست کردم شکلش خوشکل نشده و مزه اش عالی شده بود .

[عکس: 20120818223904_22222222222.jpg]

[عکس: 20120818223952_33333333333333.jpg]
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[عکس: 20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
پاسخ }
#2
باقلوای بقچه ای که یکی از دوستای خانم گلی خواسته بودن که از آشپزی رنگین خانم منصوره کتابی یاد گرفتم و خیلی عالی و خوشمزه شده بود.


طرز تهیه :
ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد
ـ روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
ـ شیر ۱ استکان کوچک
ـ پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ـ آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد ( تقریباْ ۲ لیوان )
مواد لازم برای مایه وسط باقلوا :
ـ پودر مغز پسته یا بادام یا گردو و یا مخلوطی از این مغزها ۱ لیوان
ـ پودر قند ۱ لیوان
ـ پودر تخم گشنیز و هل و دارچین ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شهد باقلوا:
ـ شکر ۱ لیوان
ـ مخلوط آب و گلاب ۱ لیوان
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع بهم بزنید . پکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده به آن اضافه کنید خوب ورز دهید . به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد . خمیر را به مدت چهار ساعت در نایلکس بریزید تا ور بیاید.
مغز ها را با پودر قند مخلوط کنید وبه آن تخم گشنیز و هل و دارچین اضافه کنید وبا چند قاشق گلاب آن را مرطوب کنید تا چسبنده شود .
وقتی خمیر ور آمد گلوله هایی به اندازه یک فندق بردارید وبه بزرگی یک سکه پنجاه تومانی با وردنه پهن کنید و مقداری از مایه را وسط خمیر بگذارید و از دو طرف دو لبه آنرا روی هم بیاورید و دو طرف دیگر را از بالا به هم رسانده و دور هم بپیچانید مثل بقچه آن را جمع کنید وسر آن را در روغن بزنید ودر سینی فری که کف آن چرب شده بچینید و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه بگذارید اگر میخواهید روی باقلوا برشته شود نیمی از مدت را از گرمکن فر استفاده کنید یعنی ۱۰ دقیقه در فر و۱۰ دقیقه در گرمکن فر با همان حرارت بگذارید هر موقع رویش طلایی شد حرارت را خاموش کنید و از فر خارج کنید وقتی باقلوا سرد شد شربتی را که با شکر و گلاب و آب تهیه اید بیندازید تا شهد جذب باقلوا شود .
( من بعد از در آوردن از فر با برس روی باقلوا زعفران دم کرده زدم وبعد در شهد انداختم اگر دوست دارید قشنگتر و معطر تر شود شما هم این کار کرده را انجام دهید )
[عکس: 20130326163535_DSC07372.JPG]

[عکس: 20130326163632_DSC07373.JPG]

[عکس: 20130326163724_DSC07374.JPG]

[عکس: 20130326163912_DSC07375.JPG]

[عکس: 20130326163341_DSC07399.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3
اینام باقلوای رزی هستن در دو شکل با دستور پست قبلی در ص2 درست کردم
[عکس: 20130326164227_DSC07366.JPG]

[عکس: 20130326164305_DSC07367.JPG]

اینم شکل دوم
[عکس: 20130326164344_DSC07368.JPG]

[عکس: 20130326164430_DSC07369.JPG]

[عکس: 20130326164509_DSC07370.JPG]

[عکس: 20130326164548_DSC07371.JPG]

[عکس: 20130326164709_DSC07404.JPG]

[عکس: 20130326164751_DSC07405.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#4
باقلوا خوشمزه من Yum2 مشابه دستور پارانزیم عزیزه1 (49)

[عکس: 20140326143756_IMG__.jpg]

[عکس: 20140326143845_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام خانوم گلا
من فر با گرمكن ندارم ميشه بگيد با اين فر معمولي چند درجه سانتيگراد؟؟؟؟ و چه مدت بذارم؟؟؟؟؟
گاهي با آدم ها مثل يه ساعت برخورد ميكنيم
صبح كه از سر دلسوزي برايمان زنگ ميزند بر سرش ميكوبيم اما تازه ميفهميم كه ديگر چقدر دير شده!!!!
پاسخ }
#6
اینم اولین باقلوای من خیلی خوشمزه بود حتما همیشه درستش میکنم.5033[عکس: 20150701170642_img.jpg]
زندگی کوتاه است، زمان به سرعت میگذرد،
نه تکراری،نه برگشتی
پس از هر لحظه ای که می آید. لذت ببر
پاسخ }