خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بال ترش

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت :
ارسال: #1
بال ترش
سلام.
[تصویر:  sour%20wing.jpg]

این دستور رو من دیشب برای اولین بار دیدم (سایت گورمند) و درست کردم.
منتها عجله ای شد و خودم نشد عکس بگیرم. اول دستور اصلی رو می نویسم با عکساش میذارم، بعدش تجربه خودم رو می نویسم. خییییلی راحته و خوشمزه.

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: خوراک با مرغ
وعده: شام
منطقه / قومیت: ایرانی
مناسبت: بهار

مواد لازم:
بال مرغ 10 عدد - رب انار ترش و شیرین از هر کدام دو قاشق غذاخوری - نمک مقداری - روغن برای سرخ کردن مقداری - پیاز یک عدد


گام ۱
ابتدا بالها رو بگذارین تو قابلمه، کمی آب بریزین و همراه با کمی نمک بگذارین آبپز بشه
[تصویر:  sour%20wing%20(1).jpg]

گام ۲
بعد از اینکه بالها آبپز شدن، کمی روغن توی ماهیتابه بریزید و بالها رو سرخ کنین
[تصویر:  sour%20wing%20(2).jpg]

گام ۳
تو این فاصله پیاز رو خرد کنین و تفت بدین
[تصویر:  sour%20wing%20(7).jpg]

گام ۴
2 قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین رو ( از هر کدام) با کمی آب یا اگه آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید
[تصویر:  sour%20wing%20(10).jpg]

گام ۵
و به پیاز در حال تفت اضافه کنین، زیر اجاق رو کم کنین چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزه تا خامی رب از بین بره
[تصویر:  sour%20wing%20(11).jpg]

گام ۶
به این شکل
[تصویر:  sour%20wing%20(12).jpg]

گام ۷
بعد رب انار رو بریزین روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کردین و بگذارین چند دقیقه با سس رب انار بپزه
[تصویر:  sour%20wing%20(5).jpg]

گام ۸
این مرغ همراه با خورشت فسنجون خیلی خوب میشه.
[تصویر:  sour%20wing_0.jpg]

اما تجربه خودم.
من 17 تا بال گذاشتم از ترس شکمویی آقامون. ولی همون 10 تا بسه، برای دو نفر شکمو به همراه پلو.
رب انار ترش و شیرین نداشتم، ولی رب انارم یکم ترش بود اما نه زیاد، همون رو دو قاشق ریختم، آب هم اضافه نکردم، به جاش یه کم روغن رو بیشتر ریختم، البته رب انار من توی دمای آشپزخونه شل و آبکیه.
خیلی تفت ندید چون ممکنه تلخ بشه در حد یکی دو دقیقه.
اما طعمش ترش نشد چون با پیاز داغ مخلوط بود.
(میدونید که آب انار هر چه قدر هم بجوشه همینطوری غلظتش مثل شربت میمونه، هیچوقت سفت نمیشه، اونایی که سفته، اضافات داره، مثل رب نارنج)

در ضمن من از ترس همسرم که بال رو فقط کبابی دوست داره، هم موقع پختنش یه کم زعفران آب شده زدم و هم موقع سرخ کردن، در ضمن با کره و روغن با هم سرخش کردم(البته روی روغنا نوشته با سایر روغن ها مخلوط نکنید موقع استفاده)

کلاً طعمش به فسنجون نزدیکه. (من توی فسنجون هم فقط رب انار میریزم و یه کم شیره انگور.)

امیدوارم خوشتون بیاد.
اینم عکسش، ببخشید دیشب نشد عکس بگیرم.
آیکون خجالتم پیدا نمیکنم.
[تصویر:  20130310104408_P090313_12.1701.JPG]
(راستش میخواستم توی قسمت جوجه بذارم دیدم کبابی نیست که.دیگه اینجا گذاشتم، اگر اشتباهیه لطفاً مدیر عزیز خودتون زحمت جابجایی رو بکشید یا راهنماییم کنید. جستجو هم کردم مشابه ندیدم.)
امضای بانو سعیده
[تصویر:  msYAp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ عصر، توسط بانو سعیده.)
۲۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از بانو سعیده به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم ح, sani62, samin2, niloofar00, مهرناز مامانی
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: بال ترش
[تصویر:  20160209164850_IMG_7397.JPG]
۲۰-۱۱-۱۳۹۴, ۰۴:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
20neda20, مرضی سادات, asalkhanom, mahsan3



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد