تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بال ترش
#1
سلام.
[عکس: sour%20wing.jpg]

این دستور رو من دیشب برای اولین بار دیدم (سایت گورمند) و درست کردم.
منتها عجله ای شد و خودم نشد عکس بگیرم. اول دستور اصلی رو می نویسم با عکساش میذارم، بعدش تجربه خودم رو می نویسم. خییییلی راحته و خوشمزه.

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: خوراک با مرغ
وعده: شام
منطقه / قومیت: ایرانی
مناسبت: بهار

مواد لازم:
بال مرغ 10 عدد - رب انار ترش و شیرین از هر کدام دو قاشق غذاخوری - نمک مقداری - روغن برای سرخ کردن مقداری - پیاز یک عدد


گام ۱
ابتدا بالها رو بگذارین تو قابلمه، کمی آب بریزین و همراه با کمی نمک بگذارین آبپز بشه
[عکس: sour%20wing%20(1).jpg]

گام ۲
بعد از اینکه بالها آبپز شدن، کمی روغن توی ماهیتابه بریزید و بالها رو سرخ کنین
[عکس: sour%20wing%20(2).jpg]

گام ۳
تو این فاصله پیاز رو خرد کنین و تفت بدین
[عکس: sour%20wing%20(7).jpg]

گام ۴
2 قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین رو ( از هر کدام) با کمی آب یا اگه آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید
[عکس: sour%20wing%20(10).jpg]

گام ۵
و به پیاز در حال تفت اضافه کنین، زیر اجاق رو کم کنین چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزه تا خامی رب از بین بره
[عکس: sour%20wing%20(11).jpg]

گام ۶
به این شکل
[عکس: sour%20wing%20(12).jpg]

گام ۷
بعد رب انار رو بریزین روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کردین و بگذارین چند دقیقه با سس رب انار بپزه
[عکس: sour%20wing%20(5).jpg]

گام ۸
این مرغ همراه با خورشت فسنجون خیلی خوب میشه.
[عکس: sour%20wing_0.jpg]

اما تجربه خودم.
من 17 تا بال گذاشتم از ترس شکمویی آقامون. ولی همون 10 تا بسه، برای دو نفر شکمو به همراه پلو.
رب انار ترش و شیرین نداشتم، ولی رب انارم یکم ترش بود اما نه زیاد، همون رو دو قاشق ریختم، آب هم اضافه نکردم، به جاش یه کم روغن رو بیشتر ریختم، البته رب انار من توی دمای آشپزخونه شل و آبکیه.
خیلی تفت ندید چون ممکنه تلخ بشه در حد یکی دو دقیقه.
اما طعمش ترش نشد چون با پیاز داغ مخلوط بود.
(میدونید که آب انار هر چه قدر هم بجوشه همینطوری غلظتش مثل شربت میمونه، هیچوقت سفت نمیشه، اونایی که سفته، اضافات داره، مثل رب نارنج)

در ضمن من از ترس همسرم که بال رو فقط کبابی دوست داره، هم موقع پختنش یه کم زعفران آب شده زدم و هم موقع سرخ کردن، در ضمن با کره و روغن با هم سرخش کردم(البته روی روغنا نوشته با سایر روغن ها مخلوط نکنید موقع استفاده)

کلاً طعمش به فسنجون نزدیکه. (من توی فسنجون هم فقط رب انار میریزم و یه کم شیره انگور.)

امیدوارم خوشتون بیاد.
اینم عکسش، ببخشید دیشب نشد عکس بگیرم.
آیکون خجالتم پیدا نمیکنم.
[عکس: 20130310104408_P090313_12.1701.JPG]
(راستش میخواستم توی قسمت جوجه بذارم دیدم کبابی نیست که.دیگه اینجا گذاشتم، اگر اشتباهیه لطفاً مدیر عزیز خودتون زحمت جابجایی رو بکشید یا راهنماییم کنید. جستجو هم کردم مشابه ندیدم.)
[عکس: msYAp3.png]
پاسخ }
#2
[عکس: 20160209164850_IMG_7397.JPG]
پاسخ }