تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بال مرغ تنوری با سس سویا
#1
[عکس: 99640.JPG]


مواد لازم :
سس سویا ق غ
رب فلفل 1 ق غ
فلفل قرمز 1 ق م
ماست 1 ق غ
بال مرغ 6 عدد
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بال مرغ ها رو تمیز کرده و خوب میشوریم و تو کاسه میریزیم .سس سویا-رب فلفل- فلفل قرمز- ماست -رو روی مرغ ها میریزیم و خوب با دستمون زیر و روش میکنیم تا این سس خوب به خورد مرغ ها بره و بعد نیم ساعت تا 45 دقیقه بهش استراحت میدیم و بعد فویل الومینیومی روی سینی فر میکشیم و بعد تکه های مرغ رو روش میچینیم و میزاریم توی فر تا خوب طلایی بشن .میتونین با برنج سروش کنین .




برای این مقدار از مواد سس اگه سینه مرغ استفاده کنین 1 سینه مرغ کافیه .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 20151107204514_bcw1copy.jpg]

مواد لازم:
14 عدد بال مرغ
1 قاشق چایخوری پودر زیره
½ قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری سس سویا
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری سیاه دانه و کنجد سیاه

روش تهیه:
بالهارو به همراه پودر زیره و سویا سس و نمک و فلفل زردچوبه در ظرفی حد اقل 4 ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه

[عکس: 20151107204830_bcw.jpg]

سپس در ظرف پیرکس یا قالب نچسب که کفش پایه فلزی گذاشتین (اختیاری)بچینین و روش سیاه دانه بپاشین و به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید سپس برشون گردونین و 10 دقیقه دیگه اجازه بدید تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }