خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
[تصویر:  20130318102207_4e1c640c5e659.preview-620.jpg]

مواد لازم برای 4 نفر:
1 قاشق چایخوری سر صاف پودر فلفل قرمز
½ پیمانه آب سرد
¼ پیمانه آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
3 حبه سیر رنده شده
1 و ½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
کمی پودر پونه کوهی
¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
کمی پودر دارچین
بال و کتف مرغ برای هر نفر 4 5 تکه



روش تهیه:
پودر فلفل رو با آب،آب پرتقال، سرکه ، سیر، نمک، شکر، پونه، زیره سبز و دارچین در مخلوط کن بریزین و یکی دو دقیقه بزنین تا خوب ترکیب بشه
این مایه رو همراه با تکه های بال و کتف در کیسه زیپ کیپ یا ظرف در دار محکمی بریزین و خوب تکون بدین و بذارین حد اقل دو ساعت در یخچال بمونه تا مزه دار بشه

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه

کف سینی فر رو با فویل بپوشونین و چرب کنین
تکه های مرغ رو روش بچینین
کمی نمک روی مرغها بپاشین بذارین تو فر تا خوب بپزه
بهتره حین پخت یکبار مرغهارو زیر و رو کنین و در آخر گریل کنین تا خوشرنگ بشه

میتونین روی باربیکیو یا در تابع رژیمی هم بالهارو گریل کنین بجای فر



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, گلسا90, mis gold, tannaz.m, فانتین, Linda, reyhaneh, *sadaf*, memol.rm, samaneh1990, elipari, negare, nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
596
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1486


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
واسه منم خیلی خوشمزه شد
البته من دورش هم قارچ سوخاری و سیب زمینی هم سرخ کردم
[تصویر:  20140420220822_30072008.jpg]
[تصویر:  20140420220919_30072008007.jpg]
امضای samaneh1990
[تصویر:  20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
۳۱-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از samaneh1990 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, elipari, nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
بال سوخاری کلاسیک با باترمیلک
بال هارو ابتدا در باترملک(بهتره بین 4 تا 24 ساعت بمونه بعد نیم ساعت روی توری فلزی بذارین بمونه) سپس در ترکیب 2 پیمانه آرد+2 ق غ بکینگ پودر+1 ق غ پودر پاپریکا+ 1 ق غ پودر پیاز+1 ق غ پودر سیر+1 ق غ نمک+1 ق غ فلفل سیاه بغلطونین و در روغن داغ با عمق زیاد سرخ کنین

[تصویر:  20160405134602_9b77fa05b4b44808dd51a25a21d121e2.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۱-۱۳۹۵, ۱۲:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
asalkhanom, negare, نم نم بارون, nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
398
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 1594


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
خیلی خوشمزه بود27[تصویر:  20160501165539_IMG_20160421_212710.jpg]
امضای 20neda20
در دلم غوغاست
برلبم خنده.......
بی گذر از واژه عشق
دل من شد ذره ذره.......[تصویر:  20160411224958_download4.jpg]
۱۲-۲-۱۳۹۵, ۰۳:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از 20neda20 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mahsan3, نم نم بارون, mayok, نیش نیش, asalkhanom



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد