خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
[عکس: 20130318102207_4e1c640c5e659.preview-620.jpg]

مواد لازم برای 4 نفر:
1 قاشق چایخوری سر صاف پودر فلفل قرمز
½ پیمانه آب سرد
¼ پیمانه آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
3 حبه سیر رنده شده
1 و ½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
کمی پودر پونه کوهی
¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
کمی پودر دارچین
بال و کتف مرغ برای هر نفر 4 5 تکه



روش تهیه:
پودر فلفل رو با آب،آب پرتقال، سرکه ، سیر، نمک، شکر، پونه، زیره سبز و دارچین در مخلوط کن بریزین و یکی دو دقیقه بزنین تا خوب ترکیب بشه
این مایه رو همراه با تکه های بال و کتف در کیسه زیپ کیپ یا ظرف در دار محکمی بریزین و خوب تکون بدین و بذارین حد اقل دو ساعت در یخچال بمونه تا مزه دار بشه

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه

کف سینی فر رو با فویل بپوشونین و چرب کنین
تکه های مرغ رو روش بچینین
کمی نمک روی مرغها بپاشین بذارین تو فر تا خوب بپزه
بهتره حین پخت یکبار مرغهارو زیر و رو کنین و در آخر گریل کنین تا خوشرنگ بشه

میتونین روی باربیکیو یا در تابع رژیمی هم بالهارو گریل کنین بجای فر



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
18-03-2013, 12:52 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
594
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 1,486


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
واسه منم خیلی خوشمزه شد
البته من دورش هم قارچ سوخاری و سیب زمینی هم سرخ کردم
[عکس: 20140420220822_30072008.jpg]
[عکس: 20140420220919_30072008007.jpg]
20-04-2014, 09:12 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
بال سوخاری کلاسیک با باترمیلک
بال هارو ابتدا در باترملک(بهتره بین 4 تا 24 ساعت بمونه بعد نیم ساعت روی توری فلزی بذارین بمونه) سپس در ترکیب 2 پیمانه آرد+2 ق غ بکینگ پودر+1 ق غ پودر پاپریکا+ 1 ق غ پودر پیاز+1 ق غ پودر سیر+1 ق غ نمک+1 ق غ فلفل سیاه بغلطونین و در روغن داغ با عمق زیاد سرخ کنین

[عکس: 20160405134602_9b77fa05b4b44808dd51a25a21d121e2.jpg]
05-04-2016, 12:50 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
398
تاریخ عضویت:
Dec 2015
مدال ها

اعتبار: 1,601


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: بال و کتف مرغ سوخاری ادویه ای
خیلی خوشمزه بود27[عکس: 20160501165539_IMG_20160421_212710.jpg]
01-05-2016, 03:59 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد