خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بانت کیک سیب و پنیر خامه ای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
بانت کیک سیب و پنیر خامه ای
[تصویر:  20140422193043_Apple-Cream-Cheese-Bundt-Ca.jpg]

مواد لازم برای کیک

گردو (ریز خرد شده) : 1 پ
آرد : 3 پ
شکر : 1 پ
شکر قهوه ای : 1 پ
دارچین : 2 ق چ
نمک : 1 ق چ
جوش شیرین : 1 ق چ
جوز : 1 ق چ
تخم مرغ : 3 عدد (یکم بزنید تا از لختگی در بیاد)
روغن مایع : 3/4 پ
پوره ی سیب : 3/4 پ
وانیل : 1 ق چ
سیب (پوست گرفته و خرد شده ) : 3 پ


مواد لازم برای فیلینگِ پنیر خامه ایِ کیک

پنیر خامه ای (نرم شده در دمای محیط) : 227 گرم
کره (نرم شده در دمای محیط) : 1/4 پ
شکر : 1/2 پ
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : 2 ق غ
وانیل : 1 ق چ


مواد لازم برای فراستینگ روی کیک

شکر قهوه ای : 1/2 پ
کره : 1/4 پ
شیر : 3 ق غ
وانیل : 1 ق چ
پودر شکر : 1 پ
گردو خرد شده (برای پاشیدن روی کیک) : 1/4 پ


[تصویر:  20140422195538_Apple-Pecan-Cream-Cheese-Bu.jpg]

طرز تهیه

1-قالب بانت ( میان تهی ) را چرب و آردپاشی کرده و کنار بگذارید.
2-اول از همه فیلینگ پنیرخامه ای را آماده می کنیم : پنیر خامه ای،شکر و کره را با همزن بزنید تا نرم و پفی بشه.تخم مرغ ، آرد و وانیل را به مواد اضافه کرده و تا حدی که یکدست بشه مخلوط کرده و کنار بگذارید .
3-سپس مایه کیک را آماده میکنیم : فر را بروی 180 درجه روشن میکنیم.گردو ها را در فر 5-7 دقیقه تُست کنید و کنار بگذارید.در یک کاسه ی بزرگ آرد ، شکر ها ،نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ ها ، روغن ، پوره ی سیب و وانیل را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید.سیب و گردو را هم به مواد اضافه و مخلوط کنید .
4-کمی از مایه ی کیک رو در قالب ریخته و فیلینگ را با قاشق روی آن بریزید سپس بقیه ی مایه را همچنین با قاشق روی فیلینگ بریزید.
5-کیک را به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و ربع در فر گذاشته تا بپزد.بعد از اینکه کیک آماده شد بگذارید سرد شود و در این مدت فراستینگ کیک را درست میکنیم:برای اینکار کره ، شکر قهوه ای و شیر را در یک قابلمه ریخته و بگذارید به جوش آید.(1 دقیقه)سپس از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل و بعد پودر شکر را اضافه و کاملاٌ مخلوط میکنیم تا یکدست شود .اگر نیاز بود روی حرارت بگذارید سپس بگذارید کنار تا سرد شود.فراستینگ را روی کیک ریخته و روی آن گردو خرد شده بپاشید.

[تصویر:  20140422202254_Apple-Bundt-Cake.jpg]
نوش جانFlowerysmile

دستور و ترجمه ی اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۲۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negiiin khanom, تپراک, samaneh1990, niloofar00, مهرناز مامانی, vidia, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد