خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بانت کیک غذای شیطان با گاناش اسپرسو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
بانت کیک غذای شیطان با گاناش اسپرسو
[تصویر:  20140106175553_Devils-Food-Cake-042-FoodieCrush.jpg]

مواد لازم

پودر کاکائو : 3/4 پ
آب داغ : 3/4 پ
sour cream خامه ترش : 3/4 پ
آرد : 3 پ
جوش شیرین : 1 ق چ
نمک دریا : 1/2 ق چ
کره دمای محیط : 1 و 1/2 پ
شکر : 2 و 1/4 پ
تخم مرغ درشت : 4 عدد
عصاره وانیل : 1 ق غ


مواد لازم برای گاناش اسپرسو

کره : 4 ق غ
شکلات تلخ : 240 گرم
قهوه دم کرده (دمای اتاق): 1/4 پ
پودر قهوه فوری اسپرسو : 2 ق چ
پودر شکر : 1/3 پ
وانیل : 1 ق چ


طرز تهیه

1-فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب بانت(میان تهی) رو چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید.
2-در یک کاسه آب داغ و پودر کاکائو را مخلوط کنید تا یکدست بشن.خامه ترش رو اضافه کنید و بزارید تا خنک بشن.
3-در یک ظرف دیگر آرد ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
4-در یک کاسه دیگر ،شکر و کره را 3-4 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا سبک بشه.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب با همزن بزنید.وانیل را هم اضافه کنید.
5-حالا مخلوط آرد و مخلوط کاکائو را اضافه کرده و با سرعت کم همزن بزنید تا حدی که یکدست شوند.
6-مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 45-50 دقیقه در فر بگذارید.وقتی کیک آماده شد 10 دقیقه اجازه دهید تا کمی سرد شود و بعد از قالب جدا کنید.تا زمانی که کیک سرد میشود گاناش اسپرسو را درست میکنیم:
7-کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و دائما هم میزنیم تا خوب ذوب شوند.
8-بعد از بن ماری کردن،از روی حرارت برداشته و قهوه ، اسپرسو فوری و وانیل رو اضافه میکنیم.پودر شکر را اضافه کرده و خوب میزنیم تا کاملا یکدست شوند.(اگر دوست دارید گاناش غلیظ تری داشته باشید؛1 ق غ پودر شکر بیشتر اضافه کنید).بعد بگزارید گاناش در دمای محیط سرد شود و بعد کیک را با گاناش بپوشانید.

[تصویر:  20140106185951_Devils-Food-Cake-038C-FoodieCrush.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۶-۱۰-۱۳۹۲, ۰۷:۰۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
assie, elipari, inspirationn, shamim_13, مامانش, sammi, Galaxy, z.arghavani, قلب, Atefe joon, McQueen, negin.s


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کیک غذای شیطان DEVIL’S FOOD CAKE Galaxy 13 9,683 ۷-۹-۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ عصر
آخرین ارسال: kimiya.kd
  بانت کیک شکلاتی با روکش گاناش vidia 3 1,776 ۱۴-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ صبح
آخرین ارسال: zigurat


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد