تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بانت کیک نارگیل و لیمو
#1
[عکس: 20140304121046_Coconut-Lime-Bundt-Cake-2...s-cake.jpg]

زمان آماده سازی :20 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت -1 ساعت و نیم
مقدار سرو : 10-12 نفر


مواد لازم

آرد : 2 و 1/2 پ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
بیکینگ سودا (یا جوش شیرین) : 1 ق چ
نمک : 1/4 ق چ
شکر دانه ریز : 2 پ
رنده ی پوست 3 عدد لیمو متوسط
کره (نرم شده در دمای محیط) : 1 پ
آب لیموی تازه : 1/4 پ
وانیل : 2 ق چ
تخم مرغ : 3 عدد
خامه ترش : 1 پ
پودر نارگیل : 1 پ


طرز تهیه

1-فر را در دمای 180 درجه روشن و قالب بانت (میان تهی) را چرب کرده و کنار بگذارید.
2-آرد ، بیکینگ پودر ،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
3-شکر و رنده ی پوست لیمو را در غذاساز ریخته تا با هم خوب مخلوط شوند.
4-حالا در یک کاسه ، مخلوط شکر و کره را با همزن بزنید تا سبک شود.
5-آب لیمو و وانیل را اضافه کنید و بزنید.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن بزنید.
6-خامه ترش را اضافه کنید و بزنید.مخلوط آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.سپس پودر نارگیل را با مواد فولد کنید.
7-مایه ی کیک را در قالب بانت بریزید و به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 30 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

[عکس: 20140304123330_Coconut-Lime-Bundt-Cake-1...s-cake.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }