خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بانت کیک پرتقال

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
بانت کیک پرتقال
[تصویر:  20140209123648_yummy.jpg]

مواد لازم

پرتقال : 2 عدد
کره (دمای محیط) : 340 گرم
شکر دانه ریز : 1 و 2/3 پ
تخم مرغ درشت (دمای محیط ): 3 عدد
عصاره وانیل : 1 ق غ
آرد : 3 پ
بیکینگ پودر : 3 ق چ
نمک دریا :1/2 ق چ
پودر شکر :به مقدار لازم برای پاشیدن روی کیک


طرز تهیه

1-فر را در 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2-قالب بانت یا میان تهی را چرب و آرد پاشی کرده و کنار بگذارید.
3-پرتقال ها را قاچ کنید (اگر دانه ای دارد جدا کنید) . درغذاساز بریزید تا پوره شود و کنار بگذارید.
4-کره و شکر را حدوداٌ 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و سبک شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و بزنید.پوره ی پرتقال و عصاره وانیل را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شوند.
5-در یک ظرف دیگر آرد ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید ومخلوط کنید تا کاملاٌ یکدست شود.
6-مایه ی کیک را در قالب بانت بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.بعد از اینکه از فر بیرون آوردید،اجازه دهید 15 دقیقه در قالب سرد شود و بعد روی توری بگذارید تا کاملا سرد شود.
7-روی آن پودر شکر بپاشید و سرو کنید.


نوش جان Flowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ عصر، توسط 1368Sheri.)
۱۴-۱۱-۱۳۹۲, ۰۹:۰۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nininananz, kazemsoft, مهرناز مامانی, elipari, niloofar00, گلسا90
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: بانت کیک پرتقال
بانت کیک پرتقال خوش عطر و طعم منYum2Yum2
من تقریباٌ با نصف مواد درست کردم gagتخم مرغ همون 3 تا ولی با 1 دونه پرتقال و2 پ آرد و1 پ شکر و نصف مقدار کره و ب پ hih وانیل و نمک هم نزدم1 (49)پوست پرتقال رو هم خوب شستم و با پوست پوره ش کردم.اصلا تلخ نشد و مزش عالی بودYum2gag
[تصویر:  20140331125658_IMAG4766.jpg]
[تصویر:  20140331125909_IMAG4777.jpg]
[تصویر:  20140331125946_IMAG4778.jpg]
اینم از اینوری1 (49)
[تصویر:  20140331130106_IMAG4785.jpg]
امضای 1368Sheri
۱۱-۱-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, hoda-gh, دختر شیرازی, bernard, hesabdar, Galaxy, مدیون مهرت, سولی.میلی, elhaam, niloofar00, Zahra.O, elipari, yaldae, گلسا90



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد