تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بانت کیک پرتقال
#1
[عکس: 20140209123648_yummy.jpg]

مواد لازم

پرتقال : 2 عدد
کره (دمای محیط) : 340 گرم
شکر دانه ریز : 1 و 2/3 پ
تخم مرغ درشت (دمای محیط ): 3 عدد
عصاره وانیل : 1 ق غ
آرد : 3 پ
بیکینگ پودر : 3 ق چ
نمک دریا :1/2 ق چ
پودر شکر :به مقدار لازم برای پاشیدن روی کیک


طرز تهیه

1-فر را در 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2-قالب بانت یا میان تهی را چرب و آرد پاشی کرده و کنار بگذارید.
3-پرتقال ها را قاچ کنید (اگر دانه ای دارد جدا کنید) . درغذاساز بریزید تا پوره شود و کنار بگذارید.
4-کره و شکر را حدوداٌ 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و سبک شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و بزنید.پوره ی پرتقال و عصاره وانیل را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شوند.
5-در یک ظرف دیگر آرد ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید ومخلوط کنید تا کاملاٌ یکدست شود.
6-مایه ی کیک را در قالب بانت بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.بعد از اینکه از فر بیرون آوردید،اجازه دهید 15 دقیقه در قالب سرد شود و بعد روی توری بگذارید تا کاملا سرد شود.
7-روی آن پودر شکر بپاشید و سرو کنید.


نوش جان Flowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
بانت کیک پرتقال خوش عطر و طعم منYum2Yum2
من تقریباٌ با نصف مواد درست کردم gagتخم مرغ همون 3 تا ولی با 1 دونه پرتقال و2 پ آرد و1 پ شکر و نصف مقدار کره و ب پ hih وانیل و نمک هم نزدم1 (49)پوست پرتقال رو هم خوب شستم و با پوست پوره ش کردم.اصلا تلخ نشد و مزش عالی بودYum2gag
[عکس: 20140331125658_IMAG4766.jpg]
[عکس: 20140331125909_IMAG4777.jpg]
[عکس: 20140331125946_IMAG4778.jpg]
اینم از اینوری1 (49)
[عکس: 20140331130106_IMAG4785.jpg]
پاسخ }