خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باند کیک شکلاتی با لایه پنیر چرخشی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
باند کیک شکلاتی با لایه پنیر چرخشی
[تصویر:  20140405214907_Bakes.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه کره
2/1 پیمانه پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری نمک
آب 1 پیمانه
3 پیمانه آرد
شکر 1 و 3/4 پیمانه
1 و 1/ 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
2 عدد تخم مرغ بزرگ
2/1 پیمانه خامه ترش
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری


کرم پنیری:
4/1 پیمانه شکر
230 گرم پنیر خامه ای
1 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری وانیل

گاناش شکلاتی:
150 گرم شکلات نیمه شیرین ریز خرد شده یا شکلات چیپسی
2/1 پیمانه خامه صبحانه



روش تهیه:
آماده سازی لایه پنیر خامه ای :

در یک کاسه کوچیک، شکر و پنیر خامه ای رو بزنین تا صاف بشه بعد تخم مرغ و 1 قاشق چای خوری وانیل رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه و بذارین کنار

آماده سازی کیک:
فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین و یه قالب میانتهی رو با کره چرب کنین و کمی آرد یا پودر کاکائو بپاشین و بذارین کنار


در یک شیرجوش کوچیک، کره، پودر کاکائو ، نمک، و آب رو مخلوط کنین و بذارین روی حرارت متوسط و به طور مداوم هم بزنین تا زمانی که کره ذوب و کاکائو حل بشه و بعد از روی حرارت وردارین و بذارین کنار

در یک کاسه بزرگ آرد ، شکر و جوش شیرین رو الک کنین و بتدریج با مخلوط کره ای با دور پایین همزن مخلوط کنین
تخم مرغ هارو دونه دونه و با فاصله اضافه و هربار خوب هم بزنین بعد خامه ترش و وانیل رو اضافه و هم بزنین

نیمی از مواد رو قالب بریزین،مایه پنیری رو روی مواد ریخته و با نوک چاقو یا قاشق چایخوری به حالت دورانی یه دور بپیچونین ولی نه خیلی عمیق
باقی مواد رور روی لایه پنیری بریزین و قالب رو در فر برای 50 - 60 دقیقه قرار بدین
بعد از طی این مدت با خلال دندون کیک رو چک کنین و اگه پخته بود از فر خارج کنین
بعد از 10 دقیقه که قالب کمب خنک شد کیک رو از قالب جدا کنین و روی پایه فلزی خنک کننده قرار بدین تا کاملا خنک بشه

[تصویر:  20140405214733_Bakes.jpg]

آماده سازی گاناش شکلاتی :
نیمی از شکلات رو در کاسه بریزین و بذارین کنار
خامه رو روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد و بلافاصله روی شکلاتهای درون کاسه ریخته و هم بزنین تا شکلاتها ذوب بشن و سپس نیم دیگه شکلاتهارو اضافه و سریع هم بزنین تا کامل حل بشن(ایتکار باعث میشه گاناشتون براق بشه) و روی کیک بریزین و 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا خنک بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۸-۱۳۹۳, ۱۱:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, nazgitta, الیسا جون, elhaam, 1368Sheri, دختر شیرازی, z.arghavani, Atefe joon, MiSs-PERfect, vidia, مهرناز مامانی, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: باند کیک شکلاتی با لایه پنیر چرخشی
(۱۲-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ عصر)MiSs-PERfect نوشته شده توسط:  سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال میشه کرم پنیری رو تو کیک معمولی استفاده کرد؟

بله عزیزم چرا نشه
من اکثرا تو کیکهای وانیلیم استفاده میکنم خیلی هم خوشمزه میشه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
MiSs-PERfect, niloofar00, 1368Sheri, مهرناز مامانی, mozhgan57


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  باند کیک شکلاتی با سس شکلات Galaxy 0 196 ۲۳-۸-۱۳۹۵ ۱۰:۰۵ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  باند کیک شکلاتی کدو حلوایی 1368Sheri 6 1,058 ۱۸-۹-۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ عصر
آخرین ارسال: kimiya.kd
  کیک شکلاتی سه لایه(کیک خیس) Galaxy 1 4,710 ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد