ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


بانوفی پای
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
بانوفی پای
دسری که در برنامه بفرمائید شام درست شد Banoffee Pie

بیسکویت 300 گرم
کره ذوب شده 60 گرم
سس کارامل 400 گرم
موز 3 عدد بزرگ
خامه فرم گرفته شده 350 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 100 گرم

فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد با باد گرم اماده نمایید . بیسکویت ها را در مخلوط کن ریخته تا پودر شوند بعد کره را به آن اضافه نمایید و کره را نیز با بیسکویت ها مخلوط نمایید.بعد مخلوط را در یک قا لب کمربندی 24 سانتی متری که انتهای آن جدا می شود وروی آن یک لایه از کاغذ شیرینی پزی قرار داده شده به صورت کامل فشار دهید و در لایه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.وقتی کمی مواد تست شد ان را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود . بعد به آرامی مواد را از قالب جدا کرده و در روی ظرف اصلی قرار دهید .
موز ها را خرد کرده و روی مواد بچینید .سس کارامل را روی مواد بریزید. شکر و خامه را به هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد . بعد خامه را روی مواد بریزید.شکلات تلخ را روی حرارت اب جوش ذوب نمایید .و وقتی کمی سرد شده وبر روی خامه به صورتی که در شکل نشان داده شده است بریزید . دسر بنفی پای شما آماده است



منبع: leemoo.ir


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۱-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ عصر
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: بانوفی پای
طرز تهیه سس کارامل:

شكر/200 گرم

شكر را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قراردهيد تا شكر ذوب شده و طلائي رنگ شود.
۱۱-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۵۲ عصر
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: بانوفی پای
نام این دسر ترکیبی از banana و toffee (کارامل) می باشد. برای تهیه این دسر به یک پایه یا بیس تارت احتیاج داریم که گزینه های مختلفی برای انتخاب داریم.

*خمیر تارت که برای انواع تارت استفاده می شود.
*خمیر هزار لا
*و ساده ترین بیس که با استفاده از بیسکویت(با طعم های مختلف) و کره درست می شه.برای درست کردن این پایه تارت بسته به نوع بیسکویت 200 گرم تا 250 گرم بیسکویت پودر شده را با 100 گرم کره آب شده ترکیب کرده و مایه حاصل رو یک قالب به خوبی پرس می کنیم.
من برای این تارت به خصوص بیسکویت با طعم زنجفیل، کاکائو و اگه باب طبع شماست بیسکویت دایجستیو رو پیشنهاد می کنم.چون سایر مواد به کار رفته در این دسر شیرین می باشد و تلفیق آن ها با طعم های فوق ،طعم دلپذیری به وجود می آورد.

بعد از این که ترکیب پودر بیسکویت و کره آب شده رو به خوبی در کف قالب فشار داده و پرس کردیم قالب (قالب ها ) رو در یخچال و یا فریزر(برای بالا رفتن سرعت عمل) قرار می دهیم تا مواد منسجم شود .بعد اون ها رو از قالب خارج کرده و با سس کارامل شیری پر می کنیم.

روی سس رو با حلقه های موز می پوشانیم .و روی موزها رو با خامه فرم گرفته پوشش می دهیم .من اینجا از خامه فرم گرفته با طعم نسکافه استفاده کردم و طعم بسیار خوبی به دسر داد.

منبع: مامی سایت
۱۱-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۵۲ عصر
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #4
RE: بانوفی پای
سس شیرعسل

بر چسب قوطی شیر عسلی را جدا کرده آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و ظرف را تا جایی که روی قوطی پوشانیده شود آب کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.حرارت را کم کنید و 3 الی 4 ساعت زمان دهید. در طی این مدت باید به ظرف آب اضافه کنید تا جایی که روی قوطی را آب بگیرد.
بعد از این مدت سس کارامل شیری شما آماده است
اگر از شیر عسلی مارک نستله استفاده کنید سس خوشمزه تری خواهید داشت .
۱۱-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۵۳ عصر
نقل قول



تبلیغات
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد