تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بانوفی پای
#1
[عکس: 20140424092506_ggg.jpg]
مقدار سرو : 8 نفر

مواد لازم برای کراست پای

بیسکوئیت داجستیو : 300 گرم
کره (ذوب شده) : 200 گرم


مواد لازم برای فیلینگ و رویه

موز : 3-4 عدد متوسط
شیر عسلی : 1 قوطی (500 گرم)
خامه فرم گرفته
شکلات تلخ
پودر دارچین یا پودر کاکائو


طرز تهیه

1-شیر عسلی را با خود قوطی داخل آب قرار دهید و 2-3 ساعت بجوشانید.دقت کنید در این مدت آب کاملا روی قوطی را بپوشاند.سپس قوطی را کنار بگذارید تا سرد شود و بعد بازش کنید.در این مدت کراست را درست کنید.
2-بیسکوئیت ها را در یک زیپ لاک بریزید،هوای اضافی آن را خارج کنید و ببندید.سپس با وردنه روی آن بکشید تا کاملا پودر شود.
3-در یک کاسه ی بزرگ بیسکوئیت پودر شده و کره ی ذوب شده را بریزید و با چنگال به خوبی با هم مخلوط کنید.
4-مخلوط را کف یک قالب تارت پهن و سطح آن را یکدست و صاف کنید. در یخچال گذاشته تا سرد شود .
5-قوطی سرد شده شیر عسلی را باز کنید.کارامل غلیظ قهوه ای رنگ هست.موز ها را حلقه کنید.
[عکس: 20140424101020_banoffee-pie-method.jpg]
6-کارامل و موز ها را روی کراست بریزید و پهن کنید.خامه ی فرم گرفته را روی سطح آن بریزید.شکلات تلخ را رنده کنید و پودر کاکائو ( یا پودر دارچین) را روی آن بپاشید.در یخچال بگذارید تا آماده ی سرو شود.

[عکس: 20140424101048_banoffee-pie-recipe.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور و ترجمه ی اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }