تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باواریای شکلاتی با کرم توت فرنگی
#1
Bell 
مواد لازم:

توت فرنگی خرد شده = 1 پیمونه
شکلات خرد شده = 1 پیمونه
شیر = 2 و یک چهارم پیمانه
شکر = نصف پیمانه
خامه= 1 پیمانه
وانیل = 1 قاشق چایخوری
ژلاتین = 1 قاشق غذاخوری


شکر + شکلات خرد شده + نصف پیمانه شیر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا کاملا محلول شود.

ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب به روش بن ماری ( یا 20 ثانیه در ماکروفر) حل می کنیم و به مایه شکلاتی اضافه می کنیم.

مواد رو از روی حرارت بر میداریم و با مابقی شیر + وانیل + خامه زده شده مخلوط می کنیم و به قدری هم می زنیم تا یکنواخت بشه.

حالا مایه رو داخل قالب ریخته و در یخچال می ذاریم تا ببنده... موقع سرو با توت فرنگی خرد شده و اگر خواستیم کرم توت فرنگی (پوره توت فرنگی + وانیل + کمی خامه) تزیین می کنیم.
پاسخ }
#2
[عکس: 20120206130523_IMG_2001-Copy.JPG]


دستور باوارین توت فرنگی

مواد لازم :
کیک اسفنجی 6 تخم مرغی 1 عدد
توت فرنگی 50 gr
شکر 100gr
اسانس توت فرنگی 3 تا 4 قطره
زرده تخم مرغ 5 عدد
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
شیر 2 پیمانه
وانیل کمی
پودرژلاتین 3ق غ
آب برای حل کردن ژلاتین نصف پیمانه
خامه شیرین 1.5 پیمانه

طرز تهیه :
کیک اسفنجی رو از وسط مساوی تقسیم میکنیم و یکیشو میذاریم کف قالب کمربندی .توت فرنگی هارو تو مخلوط کن به همراه 50 گرم شکر و اسانس پوره میکنیم .زرده های تخم مرغ رو با بقیه شکر و آرد ذرت خوب میزنیم .شیر سرد رو کو کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم میزنیم تا غلیظ شه .سپس از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم .
خامه را میزنیم و و به پوره اضافه میکنیم و به بقیه مواد که سرد شده اضافه میکنیم وقتی نیم بند شد روی نیمه کیک میریزیم و نیمه دیگر کیک رو یکم خامه میزنیم و روی آن قرار میدهیم . - اگه شل باشه نذارید روش ها ! میره تو دیگه نیم بند باشه حتما -
6 ساعت یا بیشتر میذاریم تو یخچال و بعد از اون هم تزئین میکنیم Flowerysmile
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }