خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باواریای شکلاتی با کرم توت فرنگی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
Bell باواریای شکلاتی با کرم توت فرنگی
مواد لازم:

توت فرنگی خرد شده = 1 پیمونه
شکلات خرد شده = 1 پیمونه
شیر = 2 و یک چهارم پیمانه
شکر = نصف پیمانه
خامه= 1 پیمانه
وانیل = 1 قاشق چایخوری
ژلاتین = 1 قاشق غذاخوری


شکر + شکلات خرد شده + نصف پیمانه شیر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا کاملا محلول شود.

ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب به روش بن ماری ( یا 20 ثانیه در ماکروفر) حل می کنیم و به مایه شکلاتی اضافه می کنیم.

مواد رو از روی حرارت بر میداریم و با مابقی شیر + وانیل + خامه زده شده مخلوط می کنیم و به قدری هم می زنیم تا یکنواخت بشه.

حالا مایه رو داخل قالب ریخته و در یخچال می ذاریم تا ببنده... موقع سرو با توت فرنگی خرد شده و اگر خواستیم کرم توت فرنگی (پوره توت فرنگی + وانیل + کمی خامه) تزیین می کنیم.
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۲۷ عصر
نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #2
RE: باواریای شکلاتی با کرم توت فرنگی
[تصویر:  20120206130523_IMG_2001-Copy.JPG]


دستور باوارین توت فرنگی

مواد لازم :
کیک اسفنجی 6 تخم مرغی 1 عدد
توت فرنگی 50 gr
شکر 100gr
اسانس توت فرنگی 3 تا 4 قطره
زرده تخم مرغ 5 عدد
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
شیر 2 پیمانه
وانیل کمی
پودرژلاتین 3ق غ
آب برای حل کردن ژلاتین نصف پیمانه
خامه شیرین 1.5 پیمانه

طرز تهیه :
کیک اسفنجی رو از وسط مساوی تقسیم میکنیم و یکیشو میذاریم کف قالب کمربندی .توت فرنگی هارو تو مخلوط کن به همراه 50 گرم شکر و اسانس پوره میکنیم .زرده های تخم مرغ رو با بقیه شکر و آرد ذرت خوب میزنیم .شیر سرد رو کو کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم میزنیم تا غلیظ شه .سپس از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم .
خامه را میزنیم و و به پوره اضافه میکنیم و به بقیه مواد که سرد شده اضافه میکنیم وقتی نیم بند شد روی نیمه کیک میریزیم و نیمه دیگر کیک رو یکم خامه میزنیم و روی آن قرار میدهیم . - اگه شل باشه نذارید روش ها ! میره تو دیگه نیم بند باشه حتما -
6 ساعت یا بیشتر میذاریم تو یخچال و بعد از اون هم تزئین میکنیم Flowerysmile
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ عصر، توسط 1368Sheri.)
۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۳۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد