خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باگت شکم پر

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
باگت شکم پر
[عکس: 20130418194244_stuffed-baguette.jpg]

مواد لازم:
1 عدد نان باگت 35 سانتی
340 گرم پنیر خامه ای
1 حبه سیر بزرگ ریزخرد کرده
½ فنجان قرمز فلفل ریزخرد شده (حدود 1 عدد متوسط)
½ فنجان گوجه فرنگی ریزخرد شده
¼ فنجان زیتون ریز خرد شده
2 بسته عصاره ی گوشت پودر شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده
1 قاشق چایخوری آویشن تازه خرد کرده
فلفل سیاه
نمک (اختیاری)

طرز تهیه:
خمیر داخل نان باگت رو با احتیاط خالی کنید تا نان پاره نشه
با استفاده از غذاساز پنیر خامه ای و سیر رو همراه بقیه ی مواد تشکیل دهنده مخلوط کنید
مواد رو داخل نان باگت بریزید و نان رو داخل کیسه نایلونی بزارید و برای 2 ساعت توی یخچال قرار بدین
موقع سرو اونها رو برش های 1/5 سانتی بدین


[عکس: 20130418194346_stuffed-baguette-shell.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2013, 10:06 PM توسط negin.s.)
18-04-2013, 10:05 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: باگت شکم پر (رول نون و پنیر و سبزی)
ایده: پنیر خامه ای+پیازچه +گردو

[عکس: 20130516142523_163526_587647127932947_302281304_n.jpg]
16-05-2013, 03:55 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: باگت شکم پر (رول نون و پنیر و سبزی)
[عکس: 20130722230153_DSC_0034_thumb4.jpg]

مواد لازم:
300 گرم پنیر خامه ای نرم
1 بوته کوچیک سیر خرد کرده (یا پودر سیر)
½ فنجان قرمز فلفل ریز خرد شده (حدود 1 عدد متوسط)
½ فنجان گوجه فرنگی ریز خرد شده
¼ فنجان زیتون ریز خرد شده
70 گرم کالباس خشک یا ژامبون
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده
1 قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل به دلخواه


طرز تهیه:

داخل نان باگت رو خالی کنین

[عکس: 20130722230004_DSC_0001_thumb.jpg]

همه ی مواد لازم رو با هم مخلوط کنین و اهسته داخل نان باگت رو پر کنین
داخل کیسه فریزر بزارین و مدت 2 ساعت تا حداکثر 48 ساعت توی یخچال بزارین.

[عکس: 20130722230027_DSC_0016_thumb1.jpg]

[عکس: 20130722230104_DSC_0019_thumb2.jpg]

به اندازه 1/5 سانت برش بزنین و سرو کنین

[عکس: 20130722230126_DSC_0026_thumb1.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
22-07-2013, 10:02 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: باگت شکم پر
(12-08-2013, 02:19 PM)maman barbod نوشته: سلام.میتونیم از الویه برای پر کردن نانها استفاده کنیم؟Yum2

سلام
میتونین از الویه هم استفاده کنین
فقط باید موادتون کم سس باشه تا نون نرم نشه و خوب برش بخوره
Flowerysmile

(15-09-2013, 07:26 PM)maman barbod نوشته: ببخشید من انقدر سوال میکنم داخل نون باگت رو با چی خالی میکنیم و دیگه اینکه اگه بخوام از الویه کم سس استفاده کنم چقدر قبل از سرو میشه امادش کرد؟ممنون
Wavesmile

داخلش رو خیلی با حوصله و دقت با دست خالی کنین و مواظب باشین تا نون پاره نشه
میتونین از شب قبل اماده کنین و توی یخچال نگه دارین مشکلی پیش نمیاد و فقط توشو خوب با مواد پر کنین ، اینجوری نون بهتر برش میخوره
Flowerysmile
12-08-2013, 03:05 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #5
RE: باگت شکم پر
باگت شکم پر من که با ایده ی گیسو جون (1782)توش پنیر خامه ای + گردو + پیازچه ریختم...مزش فوق العاده شده بود.Yum2Dreamyeyesfمزه کیک مرغ میدادYum2
به روایت تصویرFlowerysmile
[عکس: 20131107131007_IMAG1107.jpg]
[عکس: 20131107131208_IMAG1109.jpg]
[عکس: 20131107131245_IMAG1116.jpg]
[عکس: 20131107131324_IMAG1131.jpg]
07-11-2013, 01:14 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: باگت شکم پر با سالاد تن ماهی
[عکس: 20140129122806_zoom.jpg]

مواد لازم:
1 عدد باگت فرانسوی
1 قوطی ماهی تن
125 گرم مارگارین
4 عدد هویج کوچک پخته شده
6 عدد خیار شور
فلفل دلمه ای قرمز

روش تهیه:
تن،هویج،خیارشور و فلفل دلمه ای رو به همراه مارگارین نرم در غذاساز بریزین تا مخلوط بشن ولی خیلی له نشه
باگت رو به دو قسمت تقسیم کرده داخلش رو خالی کنین و مواد رو داخلش ریخته و خوب فشار بدین تا پر بشه

[عکس: 20140129122722_1.jpg]

باگتهارو داخل سلفون بپیچین و چند ساعتی در یخچال قرار بدین تا خوب سرد بشه و خودشو بگیره
بعد برش زده و سرو کنین
15-02-2014, 10:45 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: باگت شکم پر
برای ایده
نون صبحانه(تست)پرشده

[عکس: 20140410141653_1653680_262296510618574_953177251_n.jpg]
10-04-2014, 01:16 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
125
تاریخ عضویت:
Jul 2014
مدال ها

اعتبار: 857


محل سکونت : گیلان
ارسال: #8
[جداسازی] کوکو لقمه ای (کوکوی فانتزی در نان باگت)
پوره سیب زمینی +فیله گوجه فرنگی +خیارشور رنده شده +گشنیز خرد شده + ادویه
[عکس: 20141102231919_gbhjkl.jpg]
[عکس: 20141102232213_hjul.jpg]
02-11-2014, 11:23 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
Nov 2014
مدال ها

اعتبار: 205


محل سکونت :
ارسال: #9
[جداسازی] کوکو لقمه ای (کوکوی فانتزی در نان باگت)
اینم یک نوع دیگشFlowerysmile
[عکس: 20141211212241_Image1863-Copy.jpg]
11-12-2014, 09:24 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 372


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: باگت شکم پر
باگت شکم پر خوشمزه با ارسال 1 خیلی خوشمزه گیسوجون
تغییرات من: عصاره گوشت نریختم. به جای زیتون که نداشتم کمی هویج خام با رنده درشت ریختم و به جای سیر کمی پودر سیر
تمام مهمونا خوششون اومدhih
ممنون از آموزش های آسون و خوشمزتون گیسوجونFlowerysmile
[عکس: 20141231120545_DSC00966.JPG]
31-12-2014, 12:06 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد