سلام خانوما
این تاپیک به درخواسته چند تا از خانوم های کدبانو خانه دار که به فکره پس انداز هستن ایجاد شده . اول از همه از مدیره این بخش خانومه هنر تشکر می کنم هم با ایجاد این تاپیک موافقت کردن و هم زحمت ایجادش رو کشیدن .
توی اینجا می خواهیم روشه درست پس انداز کردن رو نشون بدیم . فقط خواهش می کنم اگر امکان داره اینجا رو به تاپیکه گفتگوهای روزانه تبدیل نکنیم چون مدیره این بخش به زحمت می افتن و مجبور به بستن یا پاک کردنه اینجا میشن .
پس فقط و فقط روش های درست رو بخونید و عمل کنید . فقط یک ماه رو به این کار اختصاص بدید ببینید می تونید این کارها رو بکنید یا نه ؟؟اگر نه پس بیشتر باید تمرین کنید چون با ولخرجی هیچ پولی جمع نمی شه . ممنونم

خوب قبل از آموزش با یه تسته خودشناسی شروع می کنیم تا ببینیم آدم ولخرجی هستیم یا نه . اگر آره پس در ادامه تکنیک هایی که باعثه دوری از ولخرجی هست رو شروع می کنیم .........
شما ممکن است که زیربنای اقتصادی و ساختار اقتصادی فردی مناسبی داشته باشید، اما اگر در انتهای ماه می بینید که نمی توانید پولی پس انداز کنید، باید بدانید مشکل از کجاست. آیا بیش از حد خرج می کنید؟ به این سؤالات با بله یا خیر پاسخ دهید.
۱ وقتی برای خرید کردن می روم، هیچ وقت نمی دانم که به طور دقیق چقدر پول دارم که برای خرید کردن خرج کنم.
الف) بله ب) خیر
۲ اگر چیزی ببینم که واقعا از آن خوشم بیاد، آن را می خرم، حتی اگر پول کافی نداشته باشم.
الف) بله ب) خیر
۳ هیچ وقت نمی فهمم پولم چطور خرج می شود.
الف) بله ب) خیر
۴ خیلی اوقات چیزهایی می خرم که وقتی به خانه می رسم از خودم می پرسم واقعا به آنها احتیاج داشتم یا نه و خیلی وقت ها می فهمم چیزهایی خریده ام که هیچ نیازی به آنها نداشته ام.
الف) بله ب) خیر
۵ نگرانی درباره مسائل مالی و هزینه ها خیلی وقت ها باعث می شود که حتی خیلی چیزهایی که برایم لذت بخش هستند دیگر لذتبخش نباشند.
الف) بله ب) خیر
۶ زمانی که به تعطیلات یا مراسمی مثل جشن تولدها و عروسی ها می روم، نمی دانم چقدر پول می توانم در این مراسم خرج کنم.
الف) بله ب) خیر
۷ همیشه فکر می کنم که پول زیادی برای خرید لباس، غذا خوردن در رستوران ها و تفریح می پردازم.
الف) بله ب) خیر
۸ به سختی و با تمام وجودم کار می کنم تا بتوانم هزینه های زندگی ام را بپردازم.
الف) بله ب) خیر
اگر پاسخ شما به هیچ کدام از سؤالات «بله» نبود یا فقط به یکی از این ۸سؤال جواب «بله» داده اید، یعنی هزینه کردن شما و حس ولخرجی تان درحد منطقی و معقول قرار دارد اما اگر بیشتر از یک پاسخ «بله» داشته باشید، یعنی هزینه کردن های شما غیرمنطقی است و شما ولخرجی های بی دلیل و غیرمعقول دارید و باید برای آن فکری کنید.