خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برای وا نرفتن كوكو (سبزی و سیب زمینی) چه باید كرد؟

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
برای وا نرفتن كوكو (سبزی و سیب زمینی) چه باید كرد؟
کوکو سبزی: اول اینکه باید سبزی بدون آب باشد یعنی اگر از فریزر خارج شده باید بگذارید کامل یخ آن باز شده سپس دانه دانه تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید و ببینید که آیا هنوز مایع شما سفت است یا به شلی ماست شده ؟
به محض اینکه مثل ماست شد از زدن تخم مرغ اضافه خودداری کنید . میتوانید در این مرحله 1 قاشق غذاخوری سر صاف هم آرد نخودچی یا آرد سفید جهت اطمینان خاطرتان به آن اضافه کنید .

دوم اینکه روغن باید حسابی داغ باشد و شعله گاز زیاد و مایع کوکو سبزی را یکجا داخل آن ریخته و صاف کرده و بگذارید با همان شعله زیاد بدون گذاشتن درب ظرف به مدت 3-5 دقیقه خودش را از زیر بگیرد و سپس شعله را کمی کم کنید (یعنی متوسط باشد نه خیلی کم )


کوکو سیب زمینی : در این مورد هم دقت باید کرد که سیب زمینی بعد از رنده شدن آب میاندازد که باید آن را از مواد خارج کرد و تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرد و هم زد تا وقتی که مواد را هم زدید و دیدید که از سفتی خارج شده باز میتوانید یک قاشق غذاخوری سر صاف آرد نخودچی یا سفید اضافه و کمی هم زده

تا خیالتان راحت تر باشد دقت کنید که اگر زیاد هم بزنید باز مواد آب میاندازد . دوم اینکه روغن باید حسابی داغ باشد و شعله گاز زیاد و مایع کوکو سیب زمینی را یکجا داخل آن ریخته و صاف کرده و بگذارید با همان شعله زیاد بدون گذاشتن درب ظرف به مدت 3-5 دقیقه خودش را از زیر بگیرد و سپس شعله را کمی کم کنید (یعنی متوسط باشد نه خیلی کم )

در هر دو دستور باید دقت کنید که وقتی میتوانید مواد را برگردانید که وقتی ماهیتابه را تکان میدهیدکل مواد زیر با هم در کف ماهیتابه جابجا شوند و این یعنی زیر مواد سرخ شده و یکدست شده است که میتوانید اکنون درب ظرف را گذاشته و زیرش را کم کرده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دیگر بسته به اندازه سرخ شدگی مواد زیر , روی مواد هم کمی خودش را بگیرد سپس آن را برگردانید .
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نازگل خانم, maryam1352
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: برای وا نرفتن كوكو (سبزی و سیب زمینی) چه باید كرد؟
تجارب من: برای کوکو سیب زمینی، سیب زمینیو که گذاشتین بپزه حواستون باشه که اگه زیاد از حد بپزه و ترک بخوره توش اب بره موقع کوکو وا میره، کلا سیب زمینی نباید توش اب بره، بعد از پختنشم بزارین سرد شه بعد بکوبین و تخم مرغ بزنین، برای اینکه خوشگلتر بشه هم مث کتلت با دست فرم بدین بعد سرخ کنین بجای اینکه یهویی بریزین ماهیتابه. و یه تجربه دیگه اینکه موقع سرخ کردن کوکو سیب زمینی یا کتلت اگه اولیش تو ماهیتابه وارفت دیگه تو اون روغن بقیشو درست نکنین که تا اخرش وا میره، روغنو تو ظرف دیگه خالی کنین ماهیتابه رو بشورین . مایع غذا رو رفع ایراد کنین بعد روغن جدید و بقیه مراحل
۴-۳-۱۳۹۴, ۰۱:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد