تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برشتوک (نوعی حلوا)
#1
مواد لازم:
آرد نخودچی 250گرم
گردو 30 گرم(از قبل بوداده و پوست گرفته و خرد شده)
پودر شکر 125 گرم
روغن نیمه جامد(مثل لادن طلایی) 125 گرم
پودر هل یک دوم قاشق چای خوری
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین(اضافی) 2 قاشق سوپخوری


روش تهیه:
روغن رو در ظرف مناسبی داغ کنین
آرد نخورچی رو توی ظرف ریخته مدام هم بزنین تا رنگش کمی طلایی بشه ولی نسوزه
گردو هارو اضافه و هم بزنین تا خوب با آرد نخودچی مخلوط بشه
ظرف رو از روی حرار وردارین پودر دارچین،پودر شکر،پودر زنجبیل و پودر هل رو اضافه و حسابی هم بزنین
کف ظرف باقلوا(سینی مستطیلی گالوانیزه با ارتفاع دو سه سانت) رو با کاغذ روغنی بپوشونین و کمی چرب کنین و خمیر بدست اومدی رو روش بریزین و تکون بدین تا پهن و یکدست بشه
بلافاصله پودر دارچین اضافی رو با الک روی سطح خمیر بریزین و بذارین کاملا خنک بشه و به صورت لوزی برش زده سرو کنین


[عکس: 20130113090259_DSC_0015.jpg]

تایپ شده از مجله سرآشپز شماره 39 برای سارا جون جونی عزیز
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
گیسو جون دستت درد نکنه من خواستم روغنش کم باشه برا همین خیلی شکننده س نمیشه بهش دست زد ولی خیلی خوشمزه و خوش عطره

[عکس: 20140209084631_Photo0542.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
پاسخ }
#3
منم با دستور بالا که دستور مژگان سلماسی هست درست کردم می خواستم تایپ کنم دیدم گیسو جون زحمتشو کشیدن با تغییرات جزیی 2ق س آرد اضافه کردم و 1ق س روغن خوب شدYum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140209084520_Photo-0796.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20131109203223_201311087810.jpg]

برشتوک خوشمزه با دستور اول
مرسی عزیزم ، خیلی خوشمزه بود
فقط من در آخر همراه دارچین کمی پودر کاکائو شیرین روش الک کردم

Yum2
[عکس: 20131109203154_201311087807.jpg]
[عکس: 20131109203047_201311087811.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#5
اینم اولین برشتوک دو رنگ منYum2Yum2
دستورش بعدا می ذارمhihhih

[عکس: 20140208220959_.jpg]


اینم دستورش(1782)(1782)

برشتوک دو رنگ
مواد لازم:

لایه اول:
آرد نخودچی...............200 گرم
پودر قند.....................80 گرم
روغن جامد.................80 گرم
پودر هل..................... 1 قاشق چایخوری

لایه دوم:
آرد گندم....................200 گرم
روغن جامد................100 گرم
پودر قند....................100 گرم
پودر کاکائو.................2 قاشق چایخوری
پودر هل....................1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد نخودچی را تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت میدهیم.سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن میکنیم.و ان را داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.لایه دوم را نیز به همین روش درست میکنیم و روی مواد لایه اول پهن میکنیم بعد از سرد شدن برش میزنیم.


منبع سایت روز منو 1 (49)
[عکس: VCy0p4.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
بافلاش Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140310091031_20140310_084324.jpg]
بدون فلاشYum2Yum2Yum2
[عکس: 20140310091301_20140310_084347.jpg]
البته من روش علاوه بر دارچین شکلات آب شده ریختم
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پاسخ }
#7
Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140313214123_DSC08653.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#8
برشتوک خوشمزه من بدون دارچین با تشکر از گیسو جان[عکس: 20140316131613_13949002703371.jpg]

[عکس: 20140316131956_13949003036441.jpg]
چقدر فاصله بین دو عمل دور است :
عملی که لذتش می رود و کیفر آن می ماند و عملی که رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
نهج البلاغه
پاسخ }
#9
[عکس: 20140617214456_Namber4661.jpg]
[عکس: 20140617214909_Namber4664.jpg]

مرسی گیسو جون عالی بودYum2
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#10
[عکس: 20140714123724_220420157983.jpg]

[عکس: 20140714123841_220420157990.jpg]

[عکس: 20140714124430_220420157994.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حلوا شیرازی(حلوا کاسه ای) elipari 4 3,714 ۰۲-۰۹-۱۳۹۴, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hekmati009
  اکلر با حلوا (حلوا تو نون خامه ای) پری سان61 9 5,946 ۱۴-۰۲-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: bernard
  دیمج(نوعی حلوا) azinazi 0 3,448 ۲۹-۰۸-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: azinazi