تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنجک شمالی
#1
برنجک یه شیرینی یا تنقلات خوشمزه از خطه مازندرانه که از برنج کریسپی و شیره تهیه میشه و در شب یلدا و بیشتر در فصل سرد سال سرو میشه
قدیمها همراه با نون پنجره ای؛ آب دندون و چند جور شیرینی دیگه جزو شیرینی های مراسم عقد و عروسی و همچنین پا تختی بود

[عکس: 20140222120316_7d851b01a63fbdab97b09a606bac42fc.jpg]

مواد لازم:
برنج ایرانی
روغن
آبلیمو
شربت (شیره)


روش تهیه:
برنج رو چند ساعت خیس بدین
و مثا زمانیکه میخواین برنح آبکش درست کنین عمل کنین
با این تفاوت که بذارین برنج بیشتر وا بشه و کاملا نرم باشه و آبکش کنین

برنج رو بذارین تو آبکش بمونه تا کلا آبش بره بعد اگه دوست داشتین با زعفرون یا رنگ خوراکی مقداریشو رنگی کنین
برنج رو توی سینی پهن کنین طوریکه روی هم نباشه و دونه ها به هم نچسبه
سینی رو تو آفتا بذارین یا جلوی بخاری پهن کنین تا خشک بشه
روی بخاری نذارین چون احتمال داره خیلی استخونی خشک بشه و پف نکنه

برنج خشک شده رو در ظرف در بسته برای مدتها میتونین نگهدارین

هربار که دلتون برنجک خواست توی یه ظرف گود پر از روغن کنین و وقتی حسابی داغ شد یه مشت از برنج رو توش بریزین تا خوب پف کنه و بیاد روی ریغن بعد با صافی جمعش کنین و توی آبکش یا الک بریزین تا روغن اضافیش بره

شربت رو با ترکیب شکر و آب تهیه کنین و وقتی قوام اومد کمی آبلیمو بهش اضافه کنین و از روی حرارت وردارین تا از گرما بیفته بعد با برنج ترکیب کنین و توی یه سینی یا ظرف ترجیحا فلزی چرب شده بریزین و فشار بدین قطر این شیرینی از یکی دوسانت تا به بلتدی انگشتتون میتونه باشه
بعد از 5 تا 10 دقیقه که منی خودشو گرفت با چاقو برش بزنین و سرو کنین
این روش سنتی تهیه این تنقلات خوشمزه س شما میتونین بجای شربت قوام اومده از شیره انگور یا هر شیره ای دوست دارین استفاده کنین

میتونین دون اضافه کردن شیره ، فقط برنجهای کریسپی رو در پور شکر بغلطونین در کاسه سرو کنین
عاااالیه




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
من به طریقه مادر بزرگم درست میکنم .برنجه نیم پخته رو میریزیم تو کره پف که کرد روش شکر کارامل شده میریزم بعد قبل اینکه سرد بشه تو یه سینیه چرب میریزم با ته قشق صاف می کنم و برش میزنم
پاسخ }
#3
این هم برنجک من
برنجش رو مامان دوست گلم بهم دادن دستشون درد نکنه

[عکس: 20150919125538_CYMERA_20150830_132008.jpg]

اول یه دونه برنج رو بندازین تو روغنی که گذاشتین داغ بشه اول میره ته بعد درجا پف میکنه میاد بالا اگه نشد یعنی هنوز روغن خوب داغ نیست
[عکس: 20150919125839_CYMERA_20150830_132558.jpg]

هر بار یه مشت کوچولو برنج تو روغن بریزین و درجا تا پف کرد اومد بالا جمعش کنین و بریزین رو دستمال حوله تا روغنش کشیده بشه
اگه زود جمع نکنین میسوزه و تیره میشه و اگه مواد زیاد باشه خوب باز نمیشه و نیمه استخونی می مونه

[عکس: 20150919130044_CYMERA_20150830_132745.jpg]

شهد باید حسابی غلیظ و کشدار بشه وگرنه به هم نمیچسبه و خراب میشه

[عکس: 20150919131023_CYMERA_20150830_133154.jpg]

برنجارو در کاسه بزرگی بریزینو شهر رو اضافه و خوب مخلوط کنین

[عکس: 20150919131045_CYMERA_20150830_134810.jpg]

[عکس: 20150919131140_CYMERA_20150830_135139.jpg]

توی سینی سلفون بکشین و مواد رو توش ریخته با پشت قاشق صاف کنین و کمی که خودش رو گرفت برش بزنین

[عکس: 20150919131209_CYMERA_20150830_132521.jpg]

[عکس: 20150919131259_CYMERA_20150830_135454.jpg]

اگه کف ظرف سلفون ننداختین برای جدا شدن برنجک پند ثانیه ته ظرف رو روی حرارت بچرخونین تا کمی شل بشه

[عکس: 20150919131528_CYMERA_20150209_132559.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
برنجک من که دومین بار درست میکنم هردوبار هم اینجوری مات میشه با اینکه توشربتش ابلیمو میریزم بازحالت ابری میگیره 13
خانومای کدبانو ایرادکارم کجاست؟1012
[عکس: 20150923185840_DSC_0174.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...