خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برنجک شمالی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
برنجک شمالی
برنجک یه شیرینی یا تنقلات خوشمزه از خطه مازندرانه که از برنج کریسپی و شیره تهیه میشه و در شب یلدا و بیشتر در فصل سرد سال سرو میشه
قدیمها همراه با نون پنجره ای؛ آب دندون و چند جور شیرینی دیگه جزو شیرینی های مراسم عقد و عروسی و همچنین پا تختی بود

[تصویر:  20140222120316_7d851b01a63fbdab97b09a606bac42fc.jpg]

مواد لازم:
برنج ایرانی
روغن
آبلیمو
شربت (شیره)


روش تهیه:
برنج رو چند ساعت خیس بدین
و مثا زمانیکه میخواین برنح آبکش درست کنین عمل کنین
با این تفاوت که بذارین برنج بیشتر وا بشه و کاملا نرم باشه و آبکش کنین

برنج رو بذارین تو آبکش بمونه تا کلا آبش بره بعد اگه دوست داشتین با زعفرون یا رنگ خوراکی مقداریشو رنگی کنین
برنج رو توی سینی پهن کنین طوریکه روی هم نباشه و دونه ها به هم نچسبه
سینی رو تو آفتا بذارین یا جلوی بخاری پهن کنین تا خشک بشه
روی بخاری نذارین چون احتمال داره خیلی استخونی خشک بشه و پف نکنه

برنج خشک شده رو در ظرف در بسته برای مدتها میتونین نگهدارین

هربار که دلتون برنجک خواست توی یه ظرف گود پر از روغن کنین و وقتی حسابی داغ شد یه مشت از برنج رو توش بریزین تا خوب پف کنه و بیاد روی ریغن بعد با صافی جمعش کنین و توی آبکش یا الک بریزین تا روغن اضافیش بره

شربت رو با ترکیب شکر و آب تهیه کنین و وقتی قوام اومد کمی آبلیمو بهش اضافه کنین و از روی حرارت وردارین تا از گرما بیفته بعد با برنج ترکیب کنین و توی یه سینی یا ظرف ترجیحا فلزی چرب شده بریزین و فشار بدین قطر این شیرینی از یکی دوسانت تا به بلتدی انگشتتون میتونه باشه
بعد از 5 تا 10 دقیقه که منی خودشو گرفت با چاقو برش بزنین و سرو کنین
این روش سنتی تهیه این تنقلات خوشمزه س شما میتونین بجای شربت قوام اومده از شیره انگور یا هر شیره ای دوست دارین استفاده کنین

میتونین دون اضافه کردن شیره ، فقط برنجهای کریسپی رو در پور شکر بغلطونین در کاسه سرو کنین
عاااالیه




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, خاله سیما, ladybird68, 1368Sheri, الیسا جون, Linda, niloofar00, loyee_15, maryam_1, نفس مامان, mahsan3, azam1360, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
برنجک
من به طریقه مادر بزرگم درست میکنم .برنجه نیم پخته رو میریزیم تو کره پف که کرد روش شکر کارامل شده میریزم بعد قبل اینکه سرد بشه تو یه سینیه چرب میریزم با ته قشق صاف می کنم و برش میزنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ عصر، توسط samira farzam.)
۱۵-۷-۱۳۹۳, ۱۱:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از samira farzam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samaneh1990, Atefe joon, asmata
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: برنجک شمالی
این هم برنجک من
برنجش رو مامان دوست گلم بهم دادن دستشون درد نکنه

[تصویر:  20150919125538_CYMERA_20150830_132008.jpg]

اول یه دونه برنج رو بندازین تو روغنی که گذاشتین داغ بشه اول میره ته بعد درجا پف میکنه میاد بالا اگه نشد یعنی هنوز روغن خوب داغ نیست
[تصویر:  20150919125839_CYMERA_20150830_132558.jpg]

هر بار یه مشت کوچولو برنج تو روغن بریزین و درجا تا پف کرد اومد بالا جمعش کنین و بریزین رو دستمال حوله تا روغنش کشیده بشه
اگه زود جمع نکنین میسوزه و تیره میشه و اگه مواد زیاد باشه خوب باز نمیشه و نیمه استخونی می مونه

[تصویر:  20150919130044_CYMERA_20150830_132745.jpg]

شهد باید حسابی غلیظ و کشدار بشه وگرنه به هم نمیچسبه و خراب میشه

[تصویر:  20150919131023_CYMERA_20150830_133154.jpg]

برنجارو در کاسه بزرگی بریزینو شهر رو اضافه و خوب مخلوط کنین

[تصویر:  20150919131045_CYMERA_20150830_134810.jpg]

[تصویر:  20150919131140_CYMERA_20150830_135139.jpg]

توی سینی سلفون بکشین و مواد رو توش ریخته با پشت قاشق صاف کنین و کمی که خودش رو گرفت برش بزنین

[تصویر:  20150919131209_CYMERA_20150830_132521.jpg]

[تصویر:  20150919131259_CYMERA_20150830_135454.jpg]

اگه کف ظرف سلفون ننداختین برای جدا شدن برنجک پند ثانیه ته ظرف رو روی حرارت بچرخونین تا کمی شل بشه

[تصویر:  20150919131528_CYMERA_20150209_132559.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۶-۱۳۹۴, ۱۲:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
baran74, ♥رها خانومی♥, mohammad reza, mayok, شاتوت, 1368Sheri, negare, pinkgirl138, رز ابی12, mahsan3, yasamin zahra, naghmeh24, sakine banoo, azam1360, نم نم بارون, Atefe joon, vidia
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
314
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3861


محل سکونت : بندرانزلی
ارسال: #4
RE: برنجک شمالی
برنجک من که دومین بار درست میکنم هردوبار هم اینجوری مات میشه با اینکه توشربتش ابلیمو میریزم بازحالت ابری میگیره 13
خانومای کدبانو ایرادکارم کجاست؟1012
[تصویر:  20150923185840_DSC_0174.JPG]
۱-۷-۱۳۹۴, ۰۷:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از نم نم بارون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
pinkgirl138, بالاکس, yasamin zahra, Amila, negare, ریحون گلی$, sakine banoo, مامي اروين, azam1360, samaneh1990, mahsan3, فاطي جووون, maryam_1, رها نبوی, vidia, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد