تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنج سرخ کرده خوشمزه
#1
Restart-1 
یه عصرونه بسیار خوشمزه که میشه با آجیل هم مخلوط کرد :yumi:


[عکس: 20130201131945_1.jpg]

مواد لازم:


برنج:50 گرم
نمک:نصف ق س
روغن:نصف ق س
آب:یه لیوان


روش تهیه:

برنج را شسته و با آب و نمک به مدت 5 دقیقه بزارین روی شعله گاز
(به طوری که کمی نیم پخت بشه)

و بعد از 5 دقیقه آبکش کنین
در ماهیتابه گود با کمی روغن تفت بدین

(باید مدام هم زد تا طلایی بشه)

همینجور که هم میزنین در ماهیتابه هم بزارین تا پف کنه این کارو چند بار تکرار کنین تا طلایی و برشته بشه

نوش جونتونFlowerysmile



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
Vahidrk
هرکی پاک تره.................تنها تره
پاسخ }
#2
برنج سرخ شده من که خونوادم برام پست کردن1 (49)

[عکس: 20130207075651_2012-11-2010.24.35.jpg]

البته روش ما کمی متفاوته:برنج و.... رو خیس میکنیم بدون اینکه بپزیم با نمک در تابه بو میدیم. روغن هم نمیزنیم.
اغلب عدس، دونه سویا، تخم هندونه، تخم کدو، کنجد و مغز گردوی خرد شده هم بهش اضافه میکنیمYum2
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
(۲۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۱۸ ق.ظ)havijori نوشته:  برنج سرخ شده ایی که ما درست میکنیم مثل دستوریه که غزل بانو گفت هستش

آره عزیزم درسته
مامان منم مثه دستور غزل جون درس میکنه
ولی اینی که من میگم یه روش دیگس و واسه اونایی که تا به حال درس نکردن این روش راحتره
و مزشم فرقی با هم نمیکنهhih
(و روغنم میشه نریخت)
هرکی پاک تره.................تنها تره
پاسخ }
#4
(۱۸-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۲۲ ب.ظ)سپیده صبح نوشته:  من امروز با دستور طناز جون درست کردم و نیم پزش کردم اما ریختم تو تابه تا سرخ بشه هم که میزدم سرخ که نشد هیچ له هم شدDunnof نمیدونم چرا.

عزیزم اولش اونجوری میشه باید خیلی تند تند هم بزنی تا از هم جدا و برشته بشه1 (49)
هرکی پاک تره.................تنها تره
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
همیشه مامان جونیم زحمتشو می کشیدن(1782)
اینبار خودم درست کردمDreamyeyesf
چون آقاییم دوس ندارن یه ذره با پلویی که از نهار اضافه مونده بود درستیدمangelic
حالا نه به اون کیفیت برنج مامانم ولی خوب شده بود شده بودyessyess
[عکس: 20131229180318_DSC_3398.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#6
سلامWavesmile
ما یه خورده روشمون فرق داره برنجمون که پخته شد را چند روز در آفتاب میگذاریم تا کاملا خشک بشه بعد در نمک یا روغن تفت می دهیمFlowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#7
برنج سرخ كرده + عدس و سويا
هنر دست مهربان مادرFlowerysmile
[عکس: 20140109094017_12.jpg]
پاسخ }
#8
(۰۹-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۰۲ ق.ظ)*..sami..* نوشته:  ببخشید یه سوال؟
میشه با باقی مونده برنجی که از غذا میمونه این کار رو کردHanghead
عزیزم در صفحه اول همین تاپیک یکی از خانوما این کار رو کرده می تونی برنجت رو با کمی روغن توی تابه سرخ کنی مدام هم بزن تا طلایی بشه Flowerysmile
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
خانومایی که عدسم قاطی برنج کردید می شه توضیح بدید که عدسو چه جوری باید بو بدیم یا سرخ کنیم؟ قبلش باید چقدر بپزه؟Dunnof
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#10
من یه جور دیگه درست میکنم. 6 7 ساعت تو نمک زیاد میزارم برنجم خیس بخوره. بعد آبکش میکنم چند ساعتی میمونه آبش که حسابی رفت توی ماهیتابه بدون روغن سرخش میکنمDunnof
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...