خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بروكلی را نپزید!!

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Personal  بروكلی را نپزید!!
بررسی‌های انجام شده توسط محققان حاكی از آن است كه بهتر است برخی از سبزیجات مانند بروكلی را به صورت خام استفاده كنید. پختن بروكلی سبب آسیب دیدن آنزیمی در آن می‌شود كه تركیبات حاوی گلوكز و اسید آمینه را به تركیبی موسوم به "سولفورافان" تبدیل می‌كند. سولفورافان، سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد. همچنین این تركیب، باكتری هلیكوباكتر را كه سبب ایجاد زخم معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود نیز از بین خواهد برد.

این در حالی است كه پختن دیگر سبزیجات خانواده چلیپاییان مانند گل‌كلم و كلم، سبب تشكیل یك تركیب آبی موسوم به "ایندول" خواهد شد كه سلول‌های سرطانی را پیش از بدخیم شدن از بین می‌برد.
بدون تردید پختن مواد غذایی به ما كمك می‌كند تا بتوانیم آنها را بدون صرف انرژی و به راحتی هضم كنیم.
(آخرین تغییر در ارسال: 24-01-2012, 12:59 AM توسط *sadaf*.)
24-01-2012, 12:41 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد