تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بروكلی را نپزید!!
#1
Personal 
بررسی‌های انجام شده توسط محققان حاكی از آن است كه بهتر است برخی از سبزیجات مانند بروكلی را به صورت خام استفاده كنید. پختن بروكلی سبب آسیب دیدن آنزیمی در آن می‌شود كه تركیبات حاوی گلوكز و اسید آمینه را به تركیبی موسوم به "سولفورافان" تبدیل می‌كند. سولفورافان، سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد. همچنین این تركیب، باكتری هلیكوباكتر را كه سبب ایجاد زخم معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود نیز از بین خواهد برد.

این در حالی است كه پختن دیگر سبزیجات خانواده چلیپاییان مانند گل‌كلم و كلم، سبب تشكیل یك تركیب آبی موسوم به "ایندول" خواهد شد كه سلول‌های سرطانی را پیش از بدخیم شدن از بین می‌برد.
بدون تردید پختن مواد غذایی به ما كمك می‌كند تا بتوانیم آنها را بدون صرف انرژی و به راحتی هضم كنیم.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }