خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برونیز سه لایه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
برونیز سه لایه

فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین و شروع کنین به ترتیب برای درست کردن سه لایه ی این کیک

لایه اصلی:
برای لایه های پایین در یک کاسه کوچک 1 فنجان جو پرک، 1/2 فنجان آرد،1/2 فنجان شکر قهوه ای ،1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین، 1/2 فنجان کره ذوب شده رو با هم بزنید.

[تصویر:  20120608214908_IMG_6566post.jpg]

مواد رو توی تابه مستطیلی شکل بریزید و حسابی فشار بدین تا یکدیست پهن بشه و 10 دقیقه داخل فر بذارین

[تصویر:  20120608214955_IMG_6569post.jpg]

تا لایه زیرین داخل فره لایه دوم رو آماده میکنیم:
در یک کاسه متوسط 1 عدد تخم مرغ،3/4 فنجان شکر ،2/3 فنجان آرد،1/4 فنجان شیر ،1/4 فنجان کره ذوب شده،35 گرم شکلات تلخ ذوب شده،1 قاشق چای خوری وانیل ،1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر رو با هم بزنین تا یکدست بشه.

[تصویر:  20120608215036_IMG_6578post.jpg]

1/2 فنجان گردو خرد شده اضافه کنید

[تصویر:  20120608215610_IMG_6579post.jpg]

مواد رو روی لایه قبلی بریزین و دوباره بذارین داخل فر

[تصویر:  20120608215655_IMG_6583post.jpg]

بعد از 25 دقیقه با خلال دندون چک کنین اگه پخته بود لایه سوم رو بریزین روش

لایه سوم:
برای لایه رویی توی یه قبلمه 35 گرم شکلات تلخ رو با 2 قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم هم بزنی تا ذوب بشه

[تصویر:  20120608215919_IMG_6584post.jpg]
[تصویر:  20120608220206_IMG_6589post.jpg]

قابلمه رو از روی حرارت وردارین و 1 و 1/2 پودر شکر و 1/2 قاشق چایخوری وانیل اضاه و هم بزنین.

[تصویر:  20120608220345_IMG_6590post.jpg]
[تصویر:  20120608220537_IMG_6592post.jpg]

حالا 4 قاشق غذاخوری آب رو قاشق قاشق اضافه و هم بزنین تا مخلوط بشه(هربا یک قاشق بریزین نه یه دفعه ای)
هم بزنین تا مخلوطی به شکل زیر حاصل بشه

[تصویر:  20120608221057_IMG_6598post.jpg]

مخلوط رو روی مواد قبلی در قالب بریزین و صاف کنین
م 70 گرم شکلات تلخ رو خرد کنین و روش بریزین

[تصویر:  20120608221021_IMG_6595post.jpg]
[تصویر:  20120608221129_IMG_6606post.jpg]

اجازه بدین کاملا خنک بشه و بصورت مربعی برش بدین

[تصویر:  20120608221207_IMG_6632post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۹-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, naznaz
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: برونیز سه لایه
(۲۰-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ عصر)baran62 نوشته شده توسط:  'گلکسی جان اگه به جای شکر قهوه ای شکر معمولی بریزیم مشکلی پیش میاد؟Flowerysmile

بهتره عین دستور عمل بشه
حاصل کار یه کم توی طعم و رنگ فرق میکنه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برونیز کدو سبز با کرم شکلاتی 1368Sheri 0 289 ۸-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  برونیز اِسمور (s'more ) negin.s 0 856 ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ عصر
آخرین ارسال: negin.s
Package_favorite کیک برونیز(سوئدی) *andisheh* 1 2,615 ۸-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ صبح
آخرین ارسال: anesherli


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد