خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برونی شکلاتی با کارامل

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
36
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : زیر آسمون آبی
ارسال: #1
برونی شکلاتی با کارامل
سلام به خانم گلای عزیز
من دستور این کیک را از یک سایت آلمانی برداشتم و درست کردم به نظرم خوب بود Yum2اگه دوست داشتید می تونید امتحان کنید .
اینم اسمش هست Brownie mit Karamell


[تصویر:  20130728025818_IMG_0889.JPG]


200 گرم خامه
150 گرم شکر + 350 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری کره+ 250 گرم کره
مقداری آرد برای قالب + 65 گرم آرد
250 گرم شکلات تیره
80 گرم کاکائو
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
4 تخم مرغ (سایزمتوسط)
مقدار خیلی کم
100 گرم فندق ( درشت خرد شده )

۲۰۰ گرم خامه را در ظرفی ریخته و حرارت میدیدم تا کمی گرم شود.
۱۵۰ گرم شکر را در ظرفی جدا حرارت داده تا کامل حل شود و به رنگ طلایی دربیاید .
۲ قاشق غذاخوری کره را به خامه اضافه کرده تا حل شود ، اکنون شکر ذوب شده را داخل مواد ریخته و هم میزنیم ، کنار میزاریم تا سرد شود.
بهتره که قالب ۲۶ سانتی باشه ..( توی دستورش نوشته بود ). قالب را با روغن چرب میکنیم و روش مقداری آرد می پاشیم و کنار میزاریم .
شکلاتها را تکه میکنیم و ۵۰ گرمش را کنار میزاریم . شکلاتهارو با ۲۵۰ گرم کره در ظرفی میریزم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ذوب بشن ..
اجاق گاز اگه برقی هست را در درجه ۱۷۵ قرار میدیم ..تا گرم بشه .
توی یه کاسه پودر کاکائو ، ۶۵ گرم آرد ، بگینک پودر و ۳۵۰ گرم شکر را با هم خوب قاطی میکنیم و هم میزنیم .
۴عدد تخم مرغ را با مقدار کمی نمک با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا سفت بشه ( من از همزن دستی استفاده کردم خوب شد مشکلی نداشت ). حالا مایع کاکائویی را با مایع شکلاتی قاطی میکنیم و در آخر تخم مرغ زده شده را اضافه میکنیم ..و خوب هم میزنیم تا نرم بشه .

نصف مواد را داخل قالب میریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ( طبقه وسط) قرار میدیم . ..وقتی ۱۵ دقیقه گذشت از فر درمیاریم تا خنک بشه سپس فندق خرد شده و ۵۰ گرم شکلات خرد شده را روش میریزیم ( به فاصله ۱ سانت از قالب ) و روش شکری که باخامه و کره ( کارامل ) درست کرده بودیم روش میریزیم ولی به اندازه ۲ یا ۳ قاشق برای تزئین روش نگه میداریم .و دوباره بقیه مواد را روش میریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر میزاریم ..

این کیک کمی شل هست بهتره وقتی از فر درمیارید داخل قالبش برش بزنید و بعد بردارید ..

نکته : گاز من برقی بود حالا دیگه نمیدونم فرقی دارن یا نه ..Dunnof

اگه هم بد توضیح دادم ببخشید ..hih
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۵-۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ صبح، توسط aria20bita.)
۶-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از aria20bita به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, rafighi, shamim_13, elipari


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برونی تمشک و کارامل Galaxy 0 687 ۱۹-۶-۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد