خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برگر ذرت و سویا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
227
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 757


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
برگر ذرت و سویا
[تصویر:  20130922211433_20130923_195616.jpg]


مواد لازم:

سویا: 2 پیمانه

پیاز کوچک: یک عدد

ذرت پخته: یک پیمانه

آرد سوخاری: 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

روغن: به میزان لازم


طرز تهیه:

سویا را در مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید، بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.

سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود. حالا آنها را به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسه ای بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.

تخم مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.

همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.


نکته: زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می کند.

اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی گیرد یک قاشق سوپخوری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید.
امضای maryam1352
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
۳۱-۶-۱۳۹۲, ۰۹:۲۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از maryam1352 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, lilium_abiiii, minasaeed, 1368Sheri, سوگند123456, شارمیتا, bahartoranj, Atefe joon, قلب, negin.s, McQueen, ما مان پارسا, batista, lady20



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد