خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برگر سيب زميني و نخودفرنگي

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
106
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : اینجا
ارسال: #1
برگر سيب زميني و نخودفرنگي
اين يه غذا با ريشه پاكستانيه
تقريبا از پاكورا ايده گرفته شده
خودم اولين بار توي بوشهر پاكورا خوردم
ولي اين فرق داره،از توي برنامه آشپزي تلويزيون ياد گرفتم و همون موقع درست كردم كه بسيار مورد استقبال قرار گرفت
همسر من كه كوكو سيب زميني دوست نداره عاشق اين غذاست!!!
مواد لازم
سيب زميني متوسط:4عدد
نخود فرنگي: مقداري(ميتونيد كم و زياد كنيد به دلخواه من حدود يك مشت ريختم)
زردچوبه: يك قاشق مربا خوري سرپر
فلفل قرمز
پودر تخم گشنيز
نمك
روغن براي سرخ كردن
سيب زمينيها را ميذاريد با آب به حدي بپزه كه ترك برنداره و به اصطلاح نشاسته اش آزاد نشه و اون حالت چسبندگي را نداشته باشه
بعد يا با قسمت ريز رنده و يا غذا ساز له مي كنيد و تمام ادويه ها و نخودفرنگي پخته را(بصورت درسته) به اون اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد
بعد روغنو توي ماهيتابه بذاريد گرم بشه و به سايز دلخواه از اين مواد برداريد و مثل كتلت شكل بديد و داخل روغن سرخ كنيد
بعدش بذاريد روي دستمال كه روغن اضافش گرفته بشه
ميتونيد سايزشو به اندازه يك همبرگر كوچيك دربياريد و بعد داخل يك بگت با سالاد و پنير ورقه اي و سس دلخواه يك همبر گياهي داشته باشيد و لذتشو ببريد.
توجه كنيد كه اين غذا اصلا تخم مرغ نداره، نگران نباشيد بهيچ وجه به تابه اتون نمي چسبه اگر نكته ميزان پخت سيب زميني را رعايت كنيد

عكس وشكلكهاي حذف شده هم بزودي پيوست خواهد شد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ عصر، توسط naz-afarin.)
۲-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد