خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بریانی مرغ

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
258
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 311


محل سکونت : Qeshm island
ارسال: #1
بریانی مرغ

بریانی مرغ

مناسب برای :8 نفر

مواد لازم :
زعفران حل شده مقداری
برنج شسته و خشک‌شده1 کیلو گرم
نمک:نصف قاشق چایخوری
آب10 پیمانه
مرغ، گوشت یا پاچه گوسفند:900 گرم
روغن یا کره آب‌شده:6 قاشق غذا‌خوری
پیاز:2 عدد
سیر:3 تا 4 حبه
زنجفیل:1 تکه
فلفل چیلی سبز ریز شده:1 تا 3 عدد
ادویه بریانی:6 تا 7 قاشق غذا‌خوری
نمک:2 قاشق چای‌خوری
ماست غلیظ ½پیمانه
گوجه‌فرنگی خرد شده:2 عدد بزرگ
برگ گشنیز ریز شده 100 گرم
لیمو‌ترش: ½عدد


طرز تهیه گوشت:

روغن یا کره را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و پیاز‌های پوست کنده را نازک خرد می‌کنیم، تا جایی که قهوه‌ای تیره شوند، سرخ میکنیم. با کفگیر آنها را از ‌تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.
در همین روغن (در صورت نیاز روغن بیشتری به آن اضافه می‌کنیم)، زنجفیل را به قطعات 2 سانت و نیم خرد می‌کنیم و به همراه ادویه‌ها و سیر، به روغن اضافه می‌کنیم. یک تا دو دقیقه سرخ می‌کنیم.
گوشت را خرد کرده، شسته و می‌گذاریم آب آن گرفته شود، سپس نمک و چیلی به آن اضافه می‌کنیم. هم می‌زنیم تا تمام قسمت‌های گوشت سرخ شود. ماست، گوجه‌فرنگی، جعفری و لیموی خرد شده را اضافه می‌کنیم و پی در پی هم می‌زنیم تا جایی که گوشت نرم شده و فقط کمی آب گوشت باقی بماند.

طرز تهیه برنج:

هنگامی که گوشت در حال پخت است، برای پختن برنج آب را به همراه مقداری نمک می‌جوشانیم. برنج را اضافه کرده و می‌گذاریم قل‌قل کند تا زمانی که ⅔ آن پخته شده باشد (حدوداً 5 دقیقه بعد از جوش آمدن). آن را آبکش می‌کنیم. می‌توانیم کمی آب سرد روی آن بریزیم تا برنج در حال استراحت بیشتر پخته نشود. می‌گذاریم چند دقیقه در آبکش بماند تا آب آن کاملاً گرفته شود. یک ظرف مخصوص فر (پیرکس) را با کره ذوب شده چرب می‌کنیم (اگر غذا را روی گار درست می‌کنید همین کار را با یک ماهیتابه گود انجام بدید.)

لایه لایه کردن بریانی

⅓ برنج را ته ظرف پخش می‌کنیم، سپس یک لایه از نصف گوشت را روی آن می‌ریزیم. همین طور به لایه بندی ادامه می‌دهیم تا جایی که آخرین لایه برنج باشد. زعفران را که از قبلدر یک قاشق غذاخوری آب خیس کرده‌ایم، روی آن می‌ریزیم.
پیاز سرخ شده را روی برنج زعفرانی می‌ریزیم.
کمی کره را نقطه نقطه روی پیاز داغ و برنج می‌ریزیم. روی ظرف مخصوص فر را با فویل می‌پوشانیم و یا روی اجاق گاز در ماهیتابه را روی ظرف قرار می‌دهیم.
فر را در دمای 176 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم، تا زمانیکه برنج کاملاً پخته شود. بعد از پخته شدن غذا را لایه لایه در دیس می‌کشیم.


[تصویر:  20121127161714_931_477950365561671_80886531_n.jpg]
امضای avatef_kh
[تصویر:  20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
۷-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از avatef_kh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, shamim_13
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: بریانی مرغ
[تصویر:  20130228170245_IMG_9944.jpg]

مواد لازم (برای 4 نفر):
مخلوط مرغ:
4 عدد ران مرغ
یک دسته کوچک نعناع تازه، خرد شده
یک دسته کوچک گشنیز تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
4 حبه سیر رنده شده
2 قاشق چایخوری پودر فلفل
1 قاشق غذاخوری گشنیز
1 قاشق غذاخوری زیره سبز
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری نمک
2 شاخه رازیانه
4 حبه
6 عدد هل ، پودر شده
1 عدد چوب دارچین
1 قاشق چایخوری برگ گل سرخ
یک استکان سر پر ماست
3 قاشق غذاخوری روغن ذوب شده


پیاز داغ:
4 قاشق غذاخوری روغن حیوانی
2 پیاز بزرگ، پوست کنده و خلالی خرد شده

مخلوط برنج:
600 گرم برنج باسماتی
یک استکان شیر
زعفران
2 قاشق غذاخوری روغن ذوب شده
1 قاشق غذاخوری گلاب
2 قاشق چایخوری نمک دریا
4-6 فلفل سبز برای چاشنی(اختیاری)
یک مشت کوچک از برگ گشنیز برای تزئین

طرز تهیه:
ادویه ها و مرغ و تمام مواد ذکر شده در اول دستور رو با هم مخلوط کنید و برای 4 ساعت در جای خنک بزارید

[تصویر:  20130228170416_IMG_9910.jpg]

پیازها رو کاملا سرخ کنید

[تصویر:  20130228170337_IMG_9916.jpg]

برنج رو چند بار بشورید تا ابش تمیزو شفاف بشه و مدت 20 دقیقه با آب سرد بزارید خیس بخوره
آب رو جوش بیارید و حدود 5 دقیقه اجازه بدید تا برنج بجوشه
شیر رو روی حرارت گرم کنید و از حرارت بردارید و زعفران سائیده رو بهش اضافه کنید تا زرد رنگ بشه . سپس روغن و نمک و اب رو به شیر اضافه کنید و کنار بزارید
تکه های مرغ روهمراه موادی که داخل اون خوابونده بودین روی حرارت تفت بدین تا تغییر رنگ بده و کمی بپزه
کف دیگ رو کمی برنج بریزید و روی اون پیاز داغ و مخلوط مرغ رو ریخته و همین ترتیب رو ادامه بدید تا مواد تموم بشه
یادتون باشه که لایه ی بالایی برنج باشه
مخلوط شیر رو روی برنج بریزید و در اون رو بزارید 1 ساعت بزارید تا با حرارت ملایم بپزه.
برای تزئین و سرو از فلفل و گشنیز خرد شده استفاده کنید.


[تصویر:  20130228170311_IMG_9935.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, گل شقایق, ترانه خانم, tannaz.m, 1368Sheri, Galaxy, shamim_13, shamiiim, yasi1234



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد