سوتی اندر سوتیهای مامانم

پا شدیم که بیای خونمون مامان برگشت گفت خوبای خواب ببینی

بذارین ترجمش کنم میشه خواب های خوب ببینین
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
اقایی من سماور سازه وقتی تازه عقد کرده بودیم اولین بیرونی که با هم رفتیم الماس شرق بود بعداز کمی دور زدن خسته شدیمو نشستیم من به همسرم گفتم دوست دارم برای خودت مغازه بزنی اونم شروع کرد از مشکلات مغازه داشتن :باید شاگرد بگیری باید بیمه شون کنی بعداز مدتی گفت برنجها خیلی گرون شده من هم در ادامه حرفش گفتم اره بابای من قبلا کیسه ای اینقدر میخریده الان باید این قیمت بخره و خلاصه کلی در مورد برنج صحبت کردم اونم هیچی نگفت بعدا که با کارش بیشتر اشنا شدم دیدم اسم ورقی که باهاش کار میکنن برنج از اون موقع هر وقت میریم الماس شرق یادم میفته و خجالت میکشم و با خودم میگم اگه حرف نمیزدی نمیگفتن دختر لاله

ولی طفلک یه بار هم به روی من نیاورده
برگ در هنگام زوال می افتد و میوه در هنگام کمال
بنگر که چگونه می افتی"چون برگی زرذ یا سیبی سرخ
یه سوتی دیگه

یه روز منو مادر شوشو وخواهر شوشو نشسته بودیم حرف میزدیم که مادر شوهر گفت فلانی{دوست من}میگن خیلی دوا دکتر کرده تا بعد 5سال بچه دار شدن منم از اونجایی که میدونستم اونها خودشون نمیخواستن گفتم نه دوست نداشتن و امادگیشو نداشتن مادر شوشو هم با پافشاری برحرفش گفت نه اینجوری نبوده من خودم شنیدم گفتم از کی شنیدین :از مادر شوهرش :اوه ه ه ه مادر شوهرش گفته حرفهای مادر شوهرا رو که نباید جدی گرفت یه دفعه دیدم خواهر شوهرم هر هر میخنده :چیه جرا میخندی :به حرف تو میخندم وقتی جمله مو تکرار کرد فهمیدم چه دسته گلی به اب دادم :نه من که منظورم مامان نبود اخ سرخ شدم اینقدر ماست مالی کردم تا با خنده رفع ورجوع شد

برگ در هنگام زوال می افتد و میوه در هنگام کمال
بنگر که چگونه می افتی"چون برگی زرذ یا سیبی سرخ
واااااااااااااااااااااااااای یادش می افتم اب میشم
رفته بودیم خونه عمه مادر شوهرم مهمونی عمه جان برگشتن گفتن خوش اومدین کم پیدا شدین منم اومدم باکلاس بازی در بیارم گفتم شرمنده دیر تشریف اوردیم .منو میگین اب شدم.مادرشوهرم از خنده رفت تو دستشویی برادرشوهرم رفت بیرون شوهرم درحال کنترل از ترکیدن ومن در حال اب شدن از خجالت.خدارو شکر که گوشاش سنگینه ونفهمید چی میگم