خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 58 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بستني خونگي

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بستني خونگي
بستني خونگي با پاستيل :


مواد لازم :

شیر ۱ لیتر

خامه ۲۰۰ گرم

پودر شکر ۱ لیوان

ثعلب ۱ ق غ

وانیل

پاستیل ۱ لیوان

طرز تهیه :

۱ : شیر را به مدت ۱۰ دقیقه میجوشانیم و در این مدت گه گاهی همش میزنیم .

۲ : شکر و ثعلب را یه شیر اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه همراه با هم زدن میجوشانیم .

۳ : بعد وانیل - پاستیل و خامه را اضافه کرده و چند دقیقه دیگه میجوشونیم و بعد از روی حرارت برمیداریم و در دمای اتاق نگه میداریم تا ولرم شو دو در این بین هم زدن را هم فراموش نمیکنیم .

۴ : بعد بستنی را تو یه ظرف میریزیم میزاریمش تو فریزرو به فاصله چند ساعت از فریزر دراورده و هم میزنیم تا غلظت بستنی بهتر شود .

۵ : اگر امکان داشته باشه بزارین ۱ شب در فریزر بمونه .




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2012, 03:42 PM توسط sima.)
19-01-2011, 04:52 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: طرز تهیه بستنی
برای تهیه بستنی من این روش رو از وبلاگ شاپرک عزیزم امتحان کردم
خیلی خوب شد
البته دستور بستنی سنتی بود که من بجای خامه و زعفرون وانیل زدم:

شیر پر چرب یک لیتر
شکر 400 گرم
ثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل کمی


شیر رو بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسه
شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم تا گلوله نشه
حالا خیلی کم کم به شیر اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی هم میزنیم که یه دست بشه و کش بیاد
یعنی از حالت شلی شیر خارج بشه
وانیل رو هم اضافه کنین و بریزین تو بستنی ساز
50 دقیقه بعد حاضره

اگه بستنی ساز ندارین:
مایه را تو همین ظرفی که هست بذارین تو جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار درش بیارین و با همزن دستی مخلوطش کنید تا یخ نزنه تمام لایه ای رو که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید
بعد از چندین باز به حالتش مثل بستنی شل میشه
حالا دیگه بذارین 5 6 ساعت بمونه تو فریزر
و بعد نوش جان کنینClap

30-01-2012, 05:56 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: طرز تهیه بستنی
(30-01-2012, 05:37 PM)5116 نوشته: شرمنده ها . فکر نکنید خیلی عقبم. اما این ثعلب که می گین چیه تا حالا به گوشم نخورده.Hangheadha

پودر ثعلب رو از آسیاب کردن ریشه خشک گیاه ثعلب درست میکنن عزیزم
برای کش اومدن بستنی و شیرموز استفاده میشه بیشتر
برای درمان نفس تنگی و مشکلات تنفسی هم خوبه
شکلش مثل بیکینگ پوره
پودری و سفید ولی اگه دستت مرطوب باشه حالت لیزی میگیره فوری
عطاری ها میفروشنClap
30-01-2012, 05:58 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #4
بستنی سفید
شیر پاستوریزه ا لیتر
شکر 1 پ
گلاب 2/1 پ
ثعلب 1ق چ
خامه زده شده 1پ
وانیل 2/1 ق چ


ابتدا شیر را می ذاریم روی حرارت تا داغ بشه بعد شکر و ثعلب را با هم مخلوط و به شیر می افزاییم و هم می زنیم تا شکر حل بشه و البته شیر نجوشه.بعد از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد بقیه مواد را می افزاییم و هم میزنیم و در ظرف شیشه ای می ریزیم و دز فریزر قرار می دهیم .وقتی بستنی شروع به بستن کرد هر ا ساعت با همزن می زنیم تا دوبار انجام می دهیم و بار سوم بستنی را داخل مخلوط کن می زنیم تا بستنی لطیف بشه (در این مرحله می تونید انواع خشکبار یا اجیل مانند گردو و یا پوره ی انواع میوه جات را میشه افزود)بعد بستنی را در فریز قرار دهید تا کاملا ببنده نوش جان



11-03-2012, 02:26 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: بستني خونگي
(11-04-2012, 11:06 AM)Alisa نوشته: سلام سیما جون ... ممنون از دستور بستنی که گذاشتی تو این فصل خیلی لازم میشه ....
فقط ببخشیدا ... شرمنده،بهم نخندین ... من نمیدونم ثعلب چیه ؟؟؟؟؟Dunnof

عزیزم ثعلب پودر سفید رنگی هستش که میتونی از مغازه های لوازم قنادی بفروشی برای بستنی مورد استفاده میگیره
من برای شیر موز هم استفاده میکنم غلیظ ترش میکنه

گیاه ثعلب

گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.



این گیاه در موارد ناراحتیهای تنفسی مثل سرفه های شدید و حتی در موارد سیاه سرفه و آسم و تنگی نفس مورد استفاده قرار می گیرد.



گلهای این گیاه نوش خوبی برای زنبور عسل است و با له کردن و خورد کردن گل آن، ماسک خوبی برای صورت تهیه می شود.



معمولاً محل رویش این گیاه داخل باغها و بیشه هاست و زمان گل دهی آن از اواخر فروردین تا اواخر خرداد است.

این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده است.
11-04-2012, 11:10 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: بستني خونگي
(11-04-2012, 11:14 AM)Alisa نوشته: ممنون عزیزم ... لطف کردی ... میشه یه سوال دیگه بپرسم ... gag
شکر و چطوری پودر کنم؟ میشه بریزم تو دستگاه آسیاب ؟؟

با اجازه سیما جون
بله عزیزم باید آسیاب کنی


(11-04-2012, 11:32 AM)نرگس بانو نوشته: عطاری ها هم پودر ثعلب دارن؟


آره خانومی بعضی عطاری ها هم دارن..من خودم از عطاری هم خریدم

11-04-2012, 11:34 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: بستني خونگي
(11-04-2012, 11:44 AM)ماهنوس نوشته: اگر اشکالی نداشته باشه من دستور بستنی اکبر مشتی را بلدم اجازه باشه میزارم

ممنونم میشم ماهنوس جان تو بخش انواع بستنی بزارش
11-04-2012, 11:45 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #8
RE: بستني خونگي
(11-04-2012, 12:54 PM)Alisa نوشته: وای فکر کنم من دیگه خیلی شوتم ....Dash2
اینکه نوشتین وانیل- پاستیل یعنی چی؟؟؟؟Dunnof

ویرایش کردم اینتر نزده بودم واسه خاطر همون
11-04-2012, 03:40 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #9
RE: بستني خونگي
(11-04-2012, 06:00 PM)نرگس بانو نوشته: یه سوال دیگه: پاستیل از این خوراکی های لاستیکیه دیگه؟ فرقی نمی کنه چه پاستیلی باشه یا چه رنگ و مدلی؟Dunnof

اره نرگس جون هموناست (1782)
11-04-2012, 06:00 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
588
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 823


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: بستني خونگي
اووووووووومدم. به عنوان نفر اول تو این تاپیک پست میذارم.
فقط اعتماد به نفس رو داشته باشید1 (49)

من دستورش رو نوشتم رو کاغذ تا شب وقتی همه خوابن من درست کنم. ساعت 12 شب هرچی گشتم دستورش رو پیدا نکردم که نکردم. کامپیوتر هم که نمیشد روشن کرد این شد که از حافظه ی خود استفاده کردم. فقط در این بین "جوشیدن به مدت زیاد شیر" رو فراموش کردم و در کل شیر 2-3 دقیقه جوشید در صورتی که 10دقیقه باید جوش می خورد. خوشمزه است Yum2 اما... یـــــــــــــــــــــــــــــخConsolingDash2
موادش هم دوبرابر درست کردم. یعنی هم ازاین دستوری که اینجاست استفاده کردم هم دستور بستنی اکبر مشتی. دولیتر شیر+دولیوان پودر شکر+ یه قاشق سرخالی ثعلب+ وانیل مقداری+ زعفران+ یه بسته خلال پسته+ خامه دو بسته.
ولی خیلی خوشمزه است. حتما درست کنید. ببینیم دومین نفر کی هست(1782)

این عکسش تو قابلمه است و هنوز نذاشتم تو ظرف:
[عکس: 20120415164617_DSC00016.JPG]

این عکسش تو لیوان(حالا شما بگید بستنی خوریhih) :
[عکس: 20120415165508_DSC00015.JPG]

اینم از بالا :
[عکس: 20120415165645_DSC00012.JPG]

15-04-2012, 06:30 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد