خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بستنی ذرت شیرین

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بستنی ذرت شیرین
[تصویر:  20130702175120_Sweet_corn_ice_cream.jpg]

مواد لازم:
4 عدد ذرت کاملا شیری
3 پیمانه شیر کم چرب
3/4 پیمانه شکر دانه ریز
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه خامه مایع
6 زرده تخم مرغ بزرگ


روش تهیه:
دونه های ذرت هارو یه کمک یه چاقوی تیز از بالا به پایین ببرین(ساقه اصلی ذرت که هنوز باقیمونده انتهای دونه های ذرت بهش هست رو دور نندازین) و همراه با یه پیمانه شیر در مخلوط کن بریزین و بزنین تا صاف و یکدست بشه
بعد دو پیمانه شیر باقی مونده و شکر و نمک رو با هم در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین و ساقه های ذرت رو به 3 قسمت برش بزنین داخل شیر بندازین و بذارین بمونه تا عصاره باقی مونده ذرت روی ساقه به خورد شیر بره
بذارین ظرف تا زمانیکه در اطرافش حبابهای ریز ایجاد بشه و قبل از بجوش اومدنش روی حرارت بمونه
بعد از روی حرارت وردارین و بذارین یکساعت بمونه و بعد ساقه های ذرت رو در بیارین و دور بندازین
ظرف رو دوباره روی حرارت قرار بدین تا گرم بشه(به دمای 180 درجه برسه)
زرده هارو با خامه مایع در مخلوط کن بریزین تا کاملا یکدست بشه
بعد شیر گرم رو کم کم به این ترکیب اضافه و باز مدام هم بزنین تا زرده نپزه
حالا این مخلوط رو روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم بزنین تا به دمای 160 درجه برسه
حالا این مخلوط رو از صافی ریز رد کنین و به کمک قاشق چوبی خوب فشار بدین تا عصاره ش خارج بشه

حالا یه کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنین و مواد رو در کایه ترجیحا فلزی ریخته و وسط یخ قرار بدین و گاهی هم بزنین تا زمانیکه کاملا خنک بشه

حالا این مواد کاملا حنک رو در دستگاه بستنی ساز بریزین یا در فریزر قرار بدین و 5 بار هر نیم ساعت با همزن بزنین و بعد یک ساعت بذارین فریز بشه و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۹-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
amitris, باران جوینده, luna, niloofar00, 1368Sheri, خاله سیما, سمیه گلبانو, negin.s, مامان33, گل شقایق, maryam.n.g, قاصدک اسمانی, elipari, saratnt
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: بستنی ذرت شیرین
[تصویر:  20150825135504_cornicec.jpg]

مواد لازم:
2 پیمانه خامه صبحانه
1 و½ پیمانه شیر
1و ¼ پیمانه شکر
1 قوطی 400 گرمی کنسرو ذرت
4 زرده تخم مرغ همزده


[b]روش تهیه:
[/b]
ذرت رو در آبکش بریزین تا آبش بره و سپس در میکسر بریزین تا کاملا کرمی و پوره بشه
در یک شیرجوش خامه، شیر، ذرت و شکر رو روی حرارت متوسط قرار بدید و به آرامی مدام هم بزنین تا زمانی که نزدیک به نقطه جوش برسه(زمانیکه اطراف ظرف حباب ایجاد بشه یا به اصطلاح جوش سوزنی بزنه) و شکر به طور کامل حل بشه در این زمان یک پیمانه از مخلوط جدا کنین

زرده تخم مرغ رو در غذاساز یا کاسه همزن بریزین و دستگاه رو با دور پایین روشن کنین و یک پیمانه مواد رو کم کم اضافه و بذارین خوب مخلوط بشه
دقت کنین مواد رو یک دفعه اضافه نکنین و دستگاه حتما روشن باشه تا زرده در اثر گرمای مواد نبنده
حالا این ترکیب رو به مواد روی حرارت اضافه و خوب هم بزنین تا یکدست و کمی غلیظ بشه
مواد رو در ظرف فلزی بریزین و بذارین خنک بشه و سپس در فریزر قرار بدید
بعد از دوساعت مخلوط رو با همزن بزنین و دوباره در فریزر قرار بدید و دوباره بعد از دو ساعت هم بزنین و فریزر کنین
بعد ازچهار تا شش ساعت بستنی آماده س
یا اینکه مواد رو در دستگاه بستنی ساز قرار بدید و بعد از 30 تا 35 دقیقه بستنی آماده میشه


[b][b]دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[/b][/b]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۴-۶-۱۳۹۴, ۱۰:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, azam1360, نم نم بارون, maryam_1, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد