تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بستنی سنتی
#1
بستنی سنتی

مواد لازم


شیر پر چرب ۱ لیتر
شکر ۵۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
ثعلب ۱ قاشق غذاخوری
گلاب نصف استکان
خامه معمولی ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۵۰ گرم

طرز تهیه


اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شیر می ریزیم و بعد مقدار لازم زعفران به آن اضافه می کنیم و بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم و در داخل فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند و بعد مایع آماده شده را هر ده دقیقه یکبار مخلوط می کنیم تا سفت شود و خامه یخ زده را به صورت ریز شده به مایع اضافه و خلال پسته را به آن اضافه می کنیم تا شش ساعت بعد قابل مصرف شود.
هی رفیق ازتو چه پنهان آدمها آنقدر دورم زده اندکه بعیدنیست یکی از همین روزها میدانی رابنامم کنند
پاسخ }
#2
(۲۰-۰۲-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ ق.ظ)سارا حسین زاده نوشته:  سلام وقتتون به خیر......... یه سوال فنی؟ برای حل شدن شکر و ثعلب تو شیر باید شیر گرم باشه تورو خدا زود جواب بدین دیگهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Questionedfangelic0angelic0

خیر
ثعلب باید حتما تو شیر سرد مخلوط و خوب هم زده بشه تا حل بشه در شیر گرم گلوله میشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
وقتتون به خیر من این بستنی رو درست کردم خیلی خوشمزه شد ولی سفت بود مثل بستنی های بازار لطافت نداشت میشه بگین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عشق آشپزیWavesmile
پاسخ }
#4
اینم از بستنی سنتی ساده که خودم کاکاو و رنگ خوراگی زدم تو قالب ریختم بهتر از بستنی پاستوریزه است برای بچه ها
[عکس: 20130801115308_2013-08-0102.30.30.jpg]
[عکس: 20130801154303_2013-08-0101.53.09.jpg]

سارا جون من خودم دیدم بستنی بیرون چه جوری درست می شه اونا بستنی به دیواره یخچالاشون می کشن سفت سفت بعد جمعش می کنن یک گوشه موقعه تو ظرف کشیدن تو سرش می زنن که کمی نرم بشه بعد می دن به مشتری علت اصلیشم فقط یخچالاشونه
خدایا هیچ وقت به حال خودمون وامگذارمون31
پاسخ }
#5
شیر.صعلب.خامه صبحانه.شکر
من برای هر نفر یک لیوان شیر میزارم.ابتداشیر و صعلب {برای دو لیوان شیر یک قاشق مرباخوری صعلب نیاز هست .رو با هم مخلوط میکنیم تا صعلب خوب در شیر حل بشه بعد نسبت به ذایقه خودتون بهش شکر اضافه کنید بعد ظرفتون رو روی گاز بزارین و مرتب هم بزنین تا شکر حل بشه همینکه ازش بخار بلند شد از روی گاز برداری و نصف خامه رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کف کنه بعد هراسانسی دوست داشتین بهش اضافه کنین که من زعفرانی و کاکایویی درست کردم بعد به مدت دو ساعت در یخچال بزارین دوباره درش بیارین خوب با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه همین کارو تا سه بار انجام بدید مرحله اخر دیگه بستنیمون اماده سرو هستش.
نوش جان ...واقعا"فوقالعاده و راحت هست ...همری من که عاشقشه
بچه ها ببخشید کیفیت عکی پایینه اخه با موبایل گرفتم

حذف عکس به علت سایز بزرگ
خدایااااااااااااااااااااااااااا ازت خواهش میکنم به منو عشقم یه فرزندسالم و صالح عطا کن.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
بستنی پر زحمت ولی خوشمزه[عکس: 20130820205502_IMG_4803.jpg]
پاسخ }
#7
بستنی سنتی و فالوده بسیار خوشمزه.
[عکس: 20130821162645_icecream1.jpg]

[عکس: 20130821162823_icecream2.jpg]

من با این دستور بستنی درست کردم.

منبع:ایده های زیبا

مواد لازم :

شیر پر چرب یک لیتر

شکر 400 گرم

ثعلب یک قاشق غذاخوری

گلاب یک دوم پیمانه

خلال پسته به میزان لازم

خامه و زعفران به میزان لازم


قبل از هر کاری 100 گرم خامه را تو یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشه که موقع خوردن اذیت می کنه و بذارید تو فریزر تا
ببنده اگر مایل هستید بیشتر خامه استفاده کنید .
شیر را میذاریم یک کم گرم بشه کم نه زیاد همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه.
شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خووووووووووب به هم میزنیم اگر این کار را نکنین وقتی ثعلب را تو شیر ریختیم گلوله گلوله میشه و کار میده دستمون حالا بیا و مخلوطش کن کلی دردسر داره.
وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که میخوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج میریزیم اینجا هم همین کار را می کنیم به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم بعد دوباره شکر و هم زدن .
این مایه باید خوب زده بشه طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید و شیر کشدار شده وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد البته هنوز خیلی رقیقه و کار داره تا بستنی بشه . تو این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم زعفران به کرم خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقط حواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشنتر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر باید بهش زعفرون بزنید . خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن تو مخزن بستنی سازشون درش را ببندن اگر یخ لازم داره بریزن دورش اگر نه که هیچ و روشنش کنند به مدت 40 تا 50 دقیقه بعد درش بیارن بهش خلال پسته و خامه خرد شده اضافه کنند و بذارن تو یخچال بعد از 7 تا 8 ساعت بستنی آماده خوردنه . دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را تو همین ظرفی که هست بذارن تو جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار درش بیارن و با همزن دستی مخلوطش کنند تا یخ نزنه تمام لایه ای را که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشه ولی میارزه خسته نشید بعدش که میخورینش بازم هوس می کنید درستش کنین .وقتی بست دیگه یخ نمیزنه .بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید خامه ای را که تو فریزر گذاشتین در بیارین و بریزین روی بستنی و با قاشق خردش کنید و مخلوطش کنید .بذارید 7 تا 8 ساعت تو فریزر بمونه بعد نوش جون کنید .
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#8
[عکس: 20131024185200_12.jpg]

این عکس ها رو من از ویدیو آموزش آشپزی (aashpazi.com) گرفتم و همراه عکس و توضیح اینجا میزارم :
- 2 قاشق غذاخوری خامه رو با 1/2 قاشق غذاخوری آب رقیق کنین کف ظرفی که با نایلون پوشوندین بریزن و 2-3 ساعت توی فریزر بزارین تا سفت بشه.
[عکس: 20131024182413_1.jpg]

500 میلی لیتر شیر رو روی حرارت بزارین تا حدی که گرم بشه و 1/4 پیمانه زعفران دم کرده و 1/4 پیمانه گلاب رو اضافه کنین و هم بزنین.
[عکس: 20131024183429_2.jpg]

[عکس: 20131024183307_3.jpg]

1/2 پیمانه شکر و 1 قاشق غذاخوری ثعلب رو با هم مخلوط کنین و کم کم به مخلوط شیر اضافه کنین و هم بزنین.
[عکس: 20131024184114_5.jpg]

مواد رو داخل یک ظرف پر از یخ بریزن و نیم ساعت مدام بزارین توی فریز و در بیارین و روی یخ هم بزنین .
[عکس: 20131024184005_4.jpg]

اگه دستگاه بستنی ساز دارین میتونین مواد رو داخل دستگاه بریزین و بزارین 20 دقیقه مخلوط بشه.
[عکس: 20131024184220_7.jpg]

[عکس: 20131024184455_8.jpg]

بعد از اینکه بستنی غلیظ شد مدت 3 ساعت توی ظرف در بسته و توی فریزر بزارین.
[عکس: 20131024184637_9.jpg]

خامه رو از فریزر خارج کنین و با دست خرد کنین.
[عکس: 20131024184826_9.jpg]

[عکس: 20131024184934_10.jpg]

حالا بستنی رو همراه خامه خرد شده و خلال پسته تزیین و سرو کنین.
[عکس: 20131024185149_11.jpg]


[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#9
بستنی سنتی فوق العاده خوشمزه با همون دستوری که گذاشته بودمexcitedFaintingsmiley

مایه بستنی قبل از رفتن به فریزر

[عکس: 20140517111657_icecream1.jpg]

به این مرحله که رسید خامه و خلال پسته رو اضافه میکنیم

[عکس: 20140517112148_icecream2.jpg]

[عکس: 20140517111832_icecream3.jpg]

[عکس: 20140517111854_icecream4.jpg]

بعد از اینکه چند ساعت تو فریزر موند و خودشو گرفت ریختم لای نون میکادو که تبدیل شد به بستنی سنتی حصیریYum2Yum2Yum2Yum2Yum21 (49)

[عکس: 20140517112000_icecream5.jpg]

خییلی راحت و خییلی خوشمزه ست.
من یکبار این بستنی رو تو بستنی ساز امتحان کردم و شاید 10 بار دستی درستش کردم و به این نتیجه رسیدم که روش دستی بافت بهتری بهش میده.Flowerysmile
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#10
بستنی فوقالعده خوشمزه من دردوطعم زعفرانی و کاکایویی.همسری میخورد و هی تعریف میکرد منم کهCancanLoveshowerConfettiHeartshape2
[عکس: 20140530003233_2014-05-2123.01.37.jpg]
خدایااااااااااااااااااااااااااا ازت خواهش میکنم به منو عشقم یه فرزندسالم و صالح عطا کن.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...