خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بستنی سوخاری

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
176
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 172


محل سکونت :
ارسال: #1
بستنی سوخاری
[تصویر:  20140127154650_fried-ice-cream-11A-600.jpg]

مواد لازم :
1.بستنی وانیلی ساده 1 لیتر
2.نشاسته گل ( پودر شده ) به میزان لازم
3.شیر سرد 3 قاشق غذا خوری
4.پودر سوخاری ساده و بدون ادویه 2 لیوان
5.پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
•برای شروع از بستنی گلوله هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید و در سینی چیده و 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
•شیر را در یک کاسه مناسب ریخته و نشاسته را کم کم به آن اضافه کنید تا شیر تبدیل به یک مایع غلیظ مثل فرنی شود ( روی حرارت نگذارید)
•پودر نان و پودر نارگیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید. البته می تونید از پودر بادام و فندق و گردو هم استفاده کنید
•حالا بستنی ها رو که خوب سفت شدن یکی یکی از فریزر دربیارین و توی مایه نشاسته بغلطانید تا تمام بستنی به نشاسته آغشته بشه
•حالا از نشاسته خارج کرده داخل پودر سوخاری انداخته وبا کمک کف دست اینقدر توی پودر سوخاری میغلطونیم تا شکل یه توپ سوخاری بشه و هیچ قسمتی از نشاسته و بستنی از زیرش بیرون نزده باشه طوری که وقتی تو دستتون میگیرین دستتون مرطوب یا چسبناک نشه .
•حالا توپ های سوخاری رو در ظرف چیده و در فریزر میذاریم و حدودا 1 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه( این کار سرعت میخواد تا بستنی آب نشه .
•حالا در شیر جوش یا قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن میریزیم و میذاریم تا کاملا داغ داغ داغ بشه
•حالا بستنی ها رو دانه دانه از فریزر در میاریم و داخل روغن داغ میاندازیم
•چند ثانیه صبر ميكنيم تاحدی که طلایی شود
•سپس با کفگیر سوراخ دار از از روغن خارج کرده و بلافاصله در فریزر قرار میدهیم
•وقتی تمام بستنی ها سرخ شدن و در فریزر قرار گرفتن 1 ساعت زمان میدیم تا دوباره بستنی ها سفت شوند .
•توی این فاصله 100 گرم شکلات ساده رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن افزوده مخلوط کرده و در آخر 2 قاشق خامه صبحانه به آن افزوده و خوب مخلوط کرده هنگام سرو روی بستنی ها میریزیم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ عصر، توسط Galaxy.)
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از azadehali به دلیل این ارسال سپاس کرده.
memol.rm, Linda, mamini358, 1368Sheri, elipari, زهرا77, نفس مامان
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
بستنی سرخ شده
[تصویر:  20140106110735_broccoli-fritters-5.jpg]
مواد لازم:
بستنی 1کیلو
کرن فلکس 120گرم
پودر نارگیل 70گرم
پودر دارچین 1قاشق مرباخوری
تخم مرغ 2عدد
عسل 8 قاشق مرباخوری
شیر 1 قاشق سوپخوری
روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:
بستنی رو بوسیله اسکوپ توپکی کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و برای 1ساعت بگذارید در فریزر
[تصویر:  20140106110806_fried-ice-cream-4.jpg]

کرن فلکس رو داخل زیپ لاک بریزید و با ورده روی اون بکشید تا خرد شه
[تصویر:  20140106110915_fried-ice-cream-5.jpg]

پودر نارگیل و پودر دارچین رو اضافه کنید و خوب تکون بدید تا ترکیب شن
[تصویر:  20140106110944_fried-ice-cream-6.jpg]
[تصویر:  20140106111021_fried-ice-cream-8.jpg]

پودر رو داخل ظرف مسطحی بریزید
[تصویر:  20140106111053_fried-ice-cream-9.jpg]

تخم مرغ و شیر رو 1 دقیقه بزنید
[تصویر:  20140106111123_fried-ice-cream-10.jpg]

بستنی رو در پودر بغلطونید
[تصویر:  20140106111159_fried-ice-cream-111.jpg]

بعد در تخم مرغ
[تصویر:  20140106111227_fried-ice-cream-121.jpg]

و مجدد در پودر بزنید
[تصویر:  20140106111256_fried-ice-cream-131.jpg]

توپک هارو روی کاغذ روغنی بچینید و برای 3ساعت در فریزر بگذارید
[تصویر:  20140106111421_fried-ice-cream-14.jpg]

بستنی ها رو در روغن داغ سرخ کنید
[تصویر:  20140106111340_fried-ice-cream-15.jpg]
اونهارو روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی جذب شه

روی بستنی ها عسل بریزید و میل کنید
[تصویر:  20140106111524_fried-ice-cream-22.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۱۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, sara jon joni, ailari, niloofar00, Galaxy, mhsa, مهرنوش2012, الیسا جون, z.arghavani, تپراک, McQueen, nafasam-a, Atefe joon, ava.ab, 1368Sheri, sodi joon, زهرا77, asmata
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: بستنی سوخاری
[تصویر:  20140127202838_718e088aff440654e1330199ac9c3436.jpg]


مواد لازم:
8 اسکوپ بستنی وانیلی
2 پیمانه کورن فلکس خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق غذاخوری شکر
4 سفیده تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن

روش تهیه:
اسکوپهارو 2 تا 3 ساعت در فریزر قرار بدین تا کاملا سفت بشه
توی یه ظرف کورن فکس،دارچین و پودر شکر رو با هم مخلوط کنین
اسپوپهارو توی کاسه بغلطونین و توی سینی بچینین و دوباره 1 ساعت در فریزر بذارین
توی یه کاسه دیگه سفیده هارو بزنین تا یکدست بشه ولی فومی نشه فقط رگه هاش بره
اسکوپهارو توی مخلوط تخم مرغ و بعد در باقیمونده کورن فکس بغلطونین و دوباره 2 ساعت در فریزر بذارین
وقتی اسکوپهای بستنی کاملا سفت شد توی ظرف گودی روغن پر کنین و بذارین داغ بشه
اسکوپهارو توی روغن داغ بندازین تا ارافش طلایی تیره بشه و بعد بلافاصله سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۱۱-۱۳۹۲, ۱۱:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
memol.rm, Linda, negin.s, mamini358, 1368Sheri, قلب, elipari, نفس مامان, asmata



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد