تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 54 رای - 1.76 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بستنی وانیلی
#1
مواد لازم؛
▪ دو پیمانه شیر،
▪ شش عدد زرده تخم مرغ بزرگ،
▪ سه چهارم پیمانه شکر،
▪ دو پیمانه خامه چرب فریز شده،
▪ یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه؛
وانیل را در شیر بریزید و روی گاز حرارت دهید. زرده تخم مرغ و شکر را با سرعت متوسط سه تا پنج دقیقه بزنید تا سبک شود. بقیه تخم مرغ ها را هم به همین ترتیب اضافه کنید. شیر را دوباره روی حرارت قرار دهید. با دیدن نخستین نشانه های جوش، نصف پیمانه از شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده با سرعت کم همزن، بزنید. این کار را ادامه دهید تا تمامی شیر را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط شوند.
ظرف را روی حرارت کم قرار داده با قاشق چوبی به مدت سه تا پنج دقیقه دائم به هم بزنید. وقتی جای قاشق چوبی روی این کرم در بیاید، مایه شما آماده است.
ظرف بزرگی را با آب و یخ پر کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و بلافاصله خامه فریز شده را با آن مخلوط کنید و آن را در ظرف حاوی آب و یخ قرار دهید. مخلوط را به طور مرتب هم بزنید تا خنک شود. حال می توانید کمی دیگر وانیل به آن اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت یا بیشتر در فریز قرار دهید. در صورتی که بستنی ساز در دسترس دارید می توانیدبستنی منسجم تری داشته باشید. مواد را در آن بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید.




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
مواد لازم :
نصف قاشق چایخوری ثعلب،

نصف قاشق چایخوری وانیل،

نصف قاشق چایخوری هل،

کمی گلاب،

دو لیوان شیر،

نصف لیوان شکر

طرز تهیه :
اول دو لیوان شیر را داخل ظرف استیل ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.بعد در یک ظرف کوچک شکر،وانیل ،ثعلب،هل را مخلوط کرده و داخل شیر میریزیم و سپس گلاب را هم می ریزیم و کمی هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود . صبر می کنیم تا کمی سرد شود و بعد در فریزر می گذاریم.



پاسخ }
#3
بستنی ساده با شکرو شیرو وانیلو ثعلب
[عکس: 20120802010138_DSCF0003.JPG]
[email] [عکس: e8ed4y18ct9.png][/email]
پاسخ }
#4
(۱۴-۰۴-۱۳۹۰, ۰۴:۴۴ ب.ظ)atefeh نوشته:  مواد لازم؛
▪ دو پیمانه شیر،
▪ شش عدد زرده تخم مرغ بزرگ،
▪ سه چهارم پیمانه شکر،
▪ دو پیمانه خامه چرب فریز شده،
▪ یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه؛
وانیل را در شیر بریزید و روی گاز حرارت دهید. زرده تخم مرغ و شکر را با سرعت متوسط سه تا پنج دقیقه بزنید تا سبک شود. بقیه تخم مرغ ها را هم به همین ترتیب اضافه کنید. شیر را دوباره روی حرارت قرار دهید. با دیدن نخستین نشانه های جوش، نصف پیمانه از شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده با سرعت کم همزن، بزنید. این کار را ادامه دهید تا تمامی شیر را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط شوند.
ظرف را روی حرارت کم قرار داده با قاشق چوبی به مدت سه تا پنج دقیقه دائم به هم بزنید. وقتی جای قاشق چوبی روی این کرم در بیاید، مایه شما آماده است.
ظرف بزرگی را با آب و یخ پر کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و بلافاصله خامه فریز شده را با آن مخلوط کنید و آن را در ظرف حاوی آب و یخ قرار دهید. مخلوط را به طور مرتب هم بزنید تا خنک شود. حال می توانید کمی دیگر وانیل به آن اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت یا بیشتر در فریز قرار دهید. در صورتی که بستنی ساز در دسترس دارید می توانیدبستنی منسجم تری داشته باشید. مواد را در آن بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید.

اگه توی این دستور ثعلب اضافه کنیم چی میشه؟ به این خوبی درمیادش؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۱۳-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۳۰ ق.ظ)gooogool نوشته:  سلام. بستنی سنتی من که باروش شما باثعلب بود خیلی خوب شد فقط یخ زد. مشکل از چی بود شما میدونید؟

عزیزم شاید مقدار همزدنت کم بوده Flowerysmile
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#6
من درست کردم خیلی هم هم زدم ولی بازم یکمی یخ داشت توش.اصلا هرکار کنیم مثل مال کارخونه ها نمیشه چرااااااااااا؟من جنس بستنی خانواده های میهنو دوسدارم.خیلی نرمه
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار(1782)
پاسخ }
#7
بالاخره تونستم اون بستنی رو که میخواستم درست کنم.(87)(87)(87)Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20140822171447_icecream01.jpg]

[عکس: 20140822171515_icecream02.jpg]

[عکس: 20140822171544_icecream03.jpg]

با دستور بستنی وانیلی شف طیبه عزیز درست کردم البته با یه تغییرات کوچیک.
این دستور پایه هست و میشه با پوره میوهای مختلف بستنی میوه ای درست کرد مثلا توت فرنگی- شاتوت-تمشک-هلو-انبه و.....
و یا شکلات آب شده اضافه کرد و بستنی شکلاتی درست کرد.
من چون دفعه اول بود و فقط میخواستم این دستور رو امتحان کنم زعفرونیش کردم.
به جرات میتونم بگم بافتش کاملا مثل بستنی های کارخونه ای بود.مثل بستنی میهن زعفرانیhih
با اینکه این دستور توش زرده تخم مرغ داره اما چون زرده کاملا روی حرارت پخته میشه هیچ جای نگرانی نیست من خودم به شخصه از رسپی هایی که توشون تخم مرغ خام داره استفاده نمیکنم.
یه درصد هم بوی تخم مرغ نمیده..من از 2 قطره اسانس وانیل و کمی گلاب و زعفران استفاده کردم.

برخلاف بستنی سنتی که حتما باید با روش سنتی درست بشه(چون ثعلب داره و تو بستنی ساز اون بافت همیشگی رو نمیده) اما این بستنی رو میشه به راحتی تو بستنی ساز درست کرد.من خودم ریختمش تو بستنی ساز.
Flowerysmile


شیر 1 لیوان (250 میلی لیتر)
زرده تخم مرغ 5 عدد
شکر سه چهارم لیوان (150 گرم)
نمک 1 پنس
خامه 400 میلی لیتر
لوبیای وانیل 1 عدد
وانیل مایع 1 ق چ

وانیل چیزی نیست که همه جا گیر بیاد ولی اگه گیر آوردید حتما خودتون رو یه بستنی وانیلی اصیل دعوت کنید
وانیل رو از طول به دو قسمت تقسیم میکنیم. خیلی راحته
چاقو رو روی وانیل میکشیم تا همه دونه ها روی کارد جمع شه. برای هر دو نیمه وانیل این کار رو انجام میدیم
شیر و شکر و نمک رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا حل شه. به جوش که اومد از روی حرارت برمیداریم
دونه های وانیل و پوسته لوبیای وانیل رو توی شیر میندازیم
در ظرف رو میبندیم و اجازه میدیم یک ساعت بمونه تا وانیل عطرش رو به شیر بده
شیر رو دوباره روی حرارت قرار میدیم تا گرم شه
توی یه کاسه بزرگ یخ میریزیم.
یه کاسه کوچیکتر روش قرار میدیم
توش دو بسته خامه خالی میکنیم
با ویسک کمی همش میزنیم تا یکنواخت شه
زرده ها رو با ویسک کمی میزنیم
کمی از شیر داغ بهش اضافه میکنیم و همزمان ویسک میکنیم . به این ترتیب به زرده ها شک وارد میکنیم (که بعدا که یه دفعه وارد شیر داغ میشن شکه زده نشده و تبدیل به املت نشن!)
حالا زرده ها رو به ظرف شیر منتقل میکنیم

روی حرارت قرار میدیم و مرتب هم میزنیم
با حرارت کم کار کنید و قاشق چوبی یا سیلیکنی و مرتب هم از روی حرارت بردارید و بذارید که یه وقت خدای نکرده املت نشه
وقتی که کاسترد اینقدر غلیظ شده باشه که پشت قاشق رو بپوشونه و وقتی با انگشت یه خط میکشیم ، خط ناپدید نشه
کاسترد رو میریزیم توی صافی ای که بالای ظرف خامه گرفتیم. که اگه احیانا لخته ای بوجود اومده ، گرفته بشه
در همون حال همش هم میزنیم که یکنواخت ترکیب شه هم میزنیم تا اینکه کاسترد کاملا سرد شه .
اسانس وانیل رو هم اضافه میکنیم

سپس به ظرف در داری منتقلش میکنیم

و میذاریم چند ساعت توی یخچال بمونه. ترجیحا شب تا صبح

بستنی رو میذاریم توی فریزر
با چنگال خوب مخلوطش میکنیم

هر بیست دقیقه یه بار با چنگال همش میزنیم و دوباره میذاریمش توی فریزر

واسه من سه ساعته آماده شد. ولی بسته به شرایط فریزرتون ممکنه کمتر یا بیشتر طول بکشه

حالا دیگه آماده سروه



چون ما دسترسی به لوبیای وانیل نداریم من این مرحله رو حذف کردم.
تو قسمتی که باید زرده ها رو کمی ویسک کنیم من یه قطره اسانس وانیل بهش اضافه کردم یه قطره هم در آخر.
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#8
زرده تخم مرغ 3 عدد
خاکه قند 50 گرم
شیر 1/5 لیوان
خامه سفت 1/5 لیوان
وانیل 1/2 ق چ

طرز تهیه:

شیر را بجوشانید
شکر.وانیل و زرده تخم مرغ را زده تا کاملا سفید شود سپس ان را به شیر اضافه کرده مرتب هم بزنید تا سفت شود
بعد به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید
انگاه دوبار با همزن انرا کاملا زده و خامه را به ان اضافه نموده و در ظرف مناسب بکشید و در فریزر قرار دهید

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[عکس: 20140925143726_3421618-194633-ice-cream-...leaves.jpg]
[/align]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم بستنی من با دستور سارا جووون..

مرسی (1782)
[عکس: 20140925191931_Photo2157.jpg]
[عکس: 20150110115938_556647_170650043137657_980350727_n.jpg]
پاسخ }