خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بلال آب پز با کره طعمدار

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بلال آب پز با کره طعمدار
[عکس: 20130506223123_DSC_9008.JPG]


مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری کره نرم
1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
1 حبه سیر کوچک خرد کرده
4 عدد بلال شیری
1 قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک

روش تهیه:
کره، ریحان ، سیر و نمک رو با هم مخلوط کنین و کنار بذارین بگذارند.

توی یه قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارین و شکر رو بهش اضافه کنین و بلالهارو توی آب بندازین تا بپزه و نرم بشه(دقت کنین اضافه کردن نمک به آب باعث سفت شدن بلال میشه)

بعد از خارج کردن بلالها از آب بذارین آبض بره و کره طعمدار رو روش بمالین و تا داغه سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
02-06-2013, 10:11 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: بلال آب پز با کره طعمدار
(03-06-2013, 08:16 AM)nsomayeh نوشته: وای عالی بود گیسو جان
من همیشه بلال رو آبپز میکردم با کره میخوردیم
البته تو آب نمک می ریختم hih
سیر و ریحان رو هم الان یاد گرفتم
عالیه
حتما درست میکنم
فقط یه سوال، این شیرین میشه؟
ما چون شیرین دوس نداریم و همسرم کلا عاشق نمکه ، نمک میزدیم
شیرین بشه می مونه رو دستم ها

نه گلم شیرین نمیشه
اون یه قاشق شکر برای اینه که موقع پخت سفن نشه
اگه نمک بربزی و بذاری بلال توش بپزه بلال خیلی سفت میشه ولی شکر نرمش میکنه
موقع خوردن روش نمک بپاش عزیزم

میتونین این روش رو هم امتحان کنی:
http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%A8%...9%81%D8%B1
03-06-2013, 10:48 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: بلال آب پز با کره طعمدار
(05-01-2014, 12:31 PM)ashpazbanoo نوشته: مرسی عزیزم
فقط زمان پخت تقریبی ذرت چقدره؟
من میزارم سفت میشه نمیدونم چند دقیقه بزارم بپزه

بانو جان شما که خودتون استادین البته
بسته به بلال داره که شیری باشه یا نه
من بلال شیری رو تو زودپز بین نیم ساعت تا 40 دقیقه با کمی شکر میپزم عالی میشه
05-01-2014, 12:35 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: بلال آب پز با کره طعمدار
[عکس: 20150628200101_IMG_4707.JPG]
28-06-2015, 07:01 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
580
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,384


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بلال آب پز با کره طعمدار
بلال اب پز با سس مخصوص

[عکس: 20160811021935_rps_.jpg]

اما سسش

اول ذرت ها رو توی اب میپزیم
بعد داغ داغ میبریمشون
و با یه سس خوشمزه میخوریمش

اما سسش
ماست 3 قاشق
ابلیمو 2 قاشق
پودر سیر نوک قاشق مربا خوری
اویشن نصف ق م
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
بعد میریزیم روی ذرتها و میخوریم
یا ذرتها رو توی سس میغلطونیم و میخوریم
11-08-2016, 01:29 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین روش پخت بلال (بلال با شیرو کره) Galaxy 2 1,715 02-09-2016, 03:11 PM
آخرین ارسال: مریم خانومی 1


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد