تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بلال آب پز با کره طعمدار
#1
[عکس: 20130506223123_DSC_9008.JPG]


مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری کره نرم
1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
1 حبه سیر کوچک خرد کرده
4 عدد بلال شیری
1 قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک

روش تهیه:
کره، ریحان ، سیر و نمک رو با هم مخلوط کنین و کنار بذارین بگذارند.

توی یه قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارین و شکر رو بهش اضافه کنین و بلالهارو توی آب بندازین تا بپزه و نرم بشه(دقت کنین اضافه کردن نمک به آب باعث سفت شدن بلال میشه)

بعد از خارج کردن بلالها از آب بذارین آبض بره و کره طعمدار رو روش بمالین و تا داغه سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۳-۰۳-۱۳۹۲, ۰۸:۱۶ ق.ظ)nsomayeh نوشته:  وای عالی بود گیسو جان
من همیشه بلال رو آبپز میکردم با کره میخوردیم
البته تو آب نمک می ریختم hih
سیر و ریحان رو هم الان یاد گرفتم
عالیه
حتما درست میکنم
فقط یه سوال، این شیرین میشه؟
ما چون شیرین دوس نداریم و همسرم کلا عاشق نمکه ، نمک میزدیم
شیرین بشه می مونه رو دستم ها

نه گلم شیرین نمیشه
اون یه قاشق شکر برای اینه که موقع پخت سفن نشه
اگه نمک بربزی و بذاری بلال توش بپزه بلال خیلی سفت میشه ولی شکر نرمش میکنه
موقع خوردن روش نمک بپاش عزیزم

میتونین این روش رو هم امتحان کنی:
http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%A8%...9%81%D8%B1
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
(۱۵-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱ ب.ظ)ashpazbanoo نوشته:  مرسی عزیزم
فقط زمان پخت تقریبی ذرت چقدره؟
من میزارم سفت میشه نمیدونم چند دقیقه بزارم بپزه

بانو جان شما که خودتون استادین البته
بسته به بلال داره که شیری باشه یا نه
من بلال شیری رو تو زودپز بین نیم ساعت تا 40 دقیقه با کمی شکر میپزم عالی میشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
[عکس: 20150628200101_IMG_4707.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
بلال اب پز با سس مخصوص

[عکس: 20160811021935_rps_.jpg]

اما سسش

اول ذرت ها رو توی اب میپزیم
بعد داغ داغ میبریمشون
و با یه سس خوشمزه میخوریمش

اما سسش
ماست 3 قاشق
ابلیمو 2 قاشق
پودر سیر نوک قاشق مربا خوری
اویشن نصف ق م
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
بعد میریزیم روی ذرتها و میخوریم
یا ذرتها رو توی سس میغلطونیم و میخوریم
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین روش پخت بلال (بلال با شیرو کره) Galaxy 2 1,818 ۱۲-۰۶-۱۳۹۵, ۰۳:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: مریم خانومی 1