خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بلال پنیری در فر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بلال پنیری در فر
مواد لازم:
بلال شیری
پنیر پارمزان رنده شده
کره
نمک
پودر فلفل قرمز

بلال هارو از پوستشون جدا کنین و روی فویل بذارین
دور تا دورش با قلمو کره آب شده بزنین و روش پودر فلفل و پنیر پارمزان بپاشین و فویل رو خوب دورش ببندین
بلالهارو توی طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار بدین


[تصویر:  20121008111357_OvenRoastedCorn-5.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۷-۱۳۹۱, ۱۲:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, N-M, 1368Sheri, negin.s, z.arghavani, کیجا, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: بلال پنیری در فر
[تصویر:  20130705145101_1.jpg]


مواد لازم:
1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا
1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1/2 پیمانه سس مایونز
5 عدد ذرت کاملا شیری
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه


روش تهیه:
پوست ذرتهارو جدا کنین
دورتادورش رو با سس مایونز که با نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط شده بپوشونین و پنیر رو روش بریزین و در فویل بپیچین تا درزهاش گرفته بشه و گرما داخل فویل بمونه و باعث پخته شدن ذرت بشه

حالا بلالها رو در فر داغ شده قرار بدین یا در روی صفحه باربیکیو قرار بدین و بذارین حدود 20 دقیقه تا 30 دقیقه بپزه
بعذ از طی شدن نیمی از زمان پخت بالالهارو برگردونین تا طرف دیگه هم به همون میزان گرما ببینه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بوریا, negin.s, mansore66, eve, 1368Sheri, Atefe joon
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: بلال پنیری در فر
من با سيب زميني آكاردئوني گذاشته بودمYum2
[تصویر:  20130707125733_14.JPG]
۱۶-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, نرگس بانو, Galaxy, رويا صادقي, mansore66, 1368Sheri, vidia, negin.s, کیجا, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3365


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: بلال پنیری در فر
تو دل جنگل رو آتیش....من پوستشو باز کردم ،کره و فلفل و نمک زدم...و دوباره پیچیدمش20
دیگه آتیشش خاکستر شده بود یکم بلالا خاکستری شدن22[تصویر:  20150810120333_IMG_2411.JPG]
[تصویر:  20150810120704_IMG_2414.JPG]
امضای zahra_12_65
[img][تصویر:  tOUSp3.png][/img]
۱۹-۵-۱۳۹۴, ۱۱:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از zahra_12_65 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, mozhgan57, mayok, vidia, azam1360, مریم خانومی 1, نم نم بارون, mohammad reza, yasamin zahra, رز ابی12, 1368Sheri, negare, maryam_1, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3365


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بلال پنیری در فر
اینبار با کره و سس مایونزو نمک و فلفل فراوااااان....تو فویل پیچیدم تقریبا یه ساعت تو فر بود10عالی بود[تصویر:  20151123233601_IMG_5124.JPG][تصویر:  20151123233836_IMG_5127.JPG]
امضای zahra_12_65
[img][تصویر:  tOUSp3.png][/img]
۲-۹-۱۳۹۴, ۱۱:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از zahra_12_65 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, Galaxy, azam1360, ایران دخت, mahsan3, کیجا, فاطي جووون, 1368Sheri, Atefe joon, vidia

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین روش پخت بلال (بلال با شیرو کره) Galaxy 2 1,434 ۱۲-۶-۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ عصر
آخرین ارسال: مریم خانومی 1


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد