تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بمب تیرامیسو
#1
[عکس: 20150217134259_bombetiramisu.jpg]

مواد لازم:
حدود150 گرم بیسکویت لیدی فینگر
250 میلی لیتر قهوه فوری دم شده خنک

مواد میانی:
150 میلی لیتر خامه معمولی
2 قاشق غذا خوری شکر
200 گرم شکلات تیره
80 گرم کره
2 عدد سفیده تخم مرغ


روش تهیه:
بیسکویتهارو در قهوه فرو ببرید و بعد در کاسه گودی به قطر 20 سانتی متر و ارتفاع 9 سانتی متر، حجم حدود 1.5 لیتر که با سلفون پوشوندین بچینین تا کل دیواره داخلی کاسه رو بگیره و بگذارید داخل یخچال

در شیرجوش کوچکی خامه و شکر رو روی حرارت هم بزنین تا شکر حل بشه و از روی حرارت وردارین و شکلات تیره (که بهتره رنده کنین تا راحتتر ذوب بشه ) و کره رو اضافه و هم بزنید تا کاملا حل شده و یک توده صاف بدست بیاد

در یک کاسه جداگانه سفیده رو بزنین تا کاملا سفت و سبک و بشه و فرم بگیره و به آرامی به مخلوط شکلاتی اضافه کنین و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنین
مواد رو داخل کاسه که ارافش رو با لیدی فینگر پوشوندین بریزین
برای حدود حد اقل 3 ساعت در یخچال قرار بدید
وقتی مواد میانی کاملا سفت شد کاسه رو در بشقاب سرو برگردونین و سلفون رو جدا کنین
روی سطح بمب تیرامیسو رو با پودر قهوه و یا کاکائوی الک شده تزیین و سرو کنین

[عکس: 20150217134336_bombetiramisu_02.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم از بمب تیرامیسوی من که خیلی خوشمزه بود وبمب انرژی هست برای خودش3بالیدی فینگر که خودم درست کردم5
گیسوجون بابت دستورش ممنونم27
ولی نمیدونم چرا موادمیانیش وقتی هرچه شکلاتهارو اضافه میکردم همچنان رقیق بود واصلا سفت نمیشدگفتم حتماوقتی بذارمش یخچال میبنده وسفت میشه ولی8ساعت یخچال بودفقط کمی سفتترشد ونتیجه اش شداین20 چون موادم شل بود وسطش فرورفت1010


[عکس: 20150421102532_2.jpg]
پاسخ }