تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین روش دم کردن زعفران؟؟
#1
سلام دوستان گلمFlowerysmile
من چندتا راه بلدم واسه دم کردن زعفران،ولی نمیدونم کدومش بهتر جواب میده!!!! چون خودم تاحالا تجربه دم کردن زعفران نصیبم نشده،همش مامانم واسم دم کرده می دهangelic
حالا به نظر شما بهترین راه واسه اینکه یه زعفران خوشرنگ داشته باشیم چیه؟؟؟
پاسخ }
#2
من هروقت بخوام از زعفرون استفاده کنم همون موقع آسیاب می کنم می ریزمش تو یه استکان کوچولو و 2-3 ق.غ آب جوش میریزم و تو قابلمه برنجم یه جای کوچولو براش باز می کنم و میزارم اونجا دم بگیره
تا عطرش تو برنجم بپیچه.اما زنموم میگه به جای آب جوش دو سه قالب یخ بندازم و بزارم تو قابلمه بیشتر رنگ می ده هنوز امتحان نکردم.
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#3
دوست عزیزم به نظر من بهترین و سریع ترین روش دم کردن زعفران انداختن یک تکه یخ داخل زعفران آسیاب شده است واقعا جواب میده و یه رنگ خیلی زیبا و قرمزی میده حتما امتحان کن خیلی زودتر از آب جوش جواب میدهgaggaggag(1782)(1782)
[عکس: 13.gif]
پاسخ }
#4
عزیزم منم روی زعفرون آسیاب شده آبجوش میریزم و یک تکه یخ هم میندازم و میزارم روی برنج یا کتری دم بکشه.
یخ باعث میشه زعفرون رنگش رو پس بده.مثل فسنجون یا قلیه ماهی که توش یخ میاندازن تا روغن پس بده
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
من توی لیوان زعفرون آسیاب شده و آب جوش میریزم روش یه نعلبکی یا پیش دستی میذارم که بخارش خارج نشه و حدود ده دقیقه روی بخار کتری میذارم دم بکشه عطر و رنگ عالیی میگیره
روي پرده خانه كعبه اين آيه از قران حك شده كه:

نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــيمُ

و من هنوز و تا هميشه به همين يك آيه دلخوشم ...

بندگانم را آگاه كن كه من بخشنده مهربانم



پاسخ }
#6
زعفران رو توی بسته خودش پودر کنید و در یک شیشه بریزید و چند قالب یخ داخلش بندازید و اجازه بدید یخها داخل یخچال یواش یواش اب بشن  میبینید که رنگش کاملا در میاد و عطرش حفظ میشه و تامدتی میتونید نگه داریش کنید
ولی دوستان زعفران دم کرده رو به مدت بیشتر از یک هفته در یخچال نگهداری نکنید چون هم عطر و بوش از دست میره هم دیگه خاصیت نداره و اون طعمو نداره. البته من با اب جوش هم دم میکنم ولی این روش بهتر جواب میده
خدایا ....
ساده از خطا هایم بگذر !
همانگونه که ساده از آرزوهایم گذشتی ... !!!
پاسخ }
#7
من همیشه زعفران آسیاب شده رو میریختم تو یه استکان و کمی آب جوش بهش اضافه می کردم و یه نعلبکی روش میذاشتم و مدتی میموند تا دم بکشه ، بعد استفاده میکردم. ولی یه بار از یخ استفاده کردم به جای آب جوش و از رنگ زعفرونم بیشتر خوشم اومد . از این به بعد از این روش استفاده میکنم. شما هم امتحان کنید . وقتی آب جوش میریزیم رنگش به نارنجی میزنه، ولی با یخ به قرمز خوشرنگ.
پاسخ }
#8
برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از روش زیر کمک بگیرید:درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج ، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
(۰۸-۱۰-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹ ب.ظ)parza نوشته:  من هروقت بخوام از زعفرون استفاده کنم همون موقع آسیاب می کنم می ریزمش تو یه استکان کوچولو و 2-3 ق.غ آب جوش میریزم و تو قابلمه برنجم یه جای کوچولو براش باز می کنم و میزارم اونجا دم بگیره
تا عطرش تو برنجم بپیچه.اما زنموم میگه به جای آب جوش دو سه قالب یخ بندازم و بزارم تو قابلمه بیشتر رنگ می ده هنوز امتحان نکردم.

زن عموتون راست میگن منم همیشه با اب سرد زعفرون رو درست میکنم
پاسخ }
#10
منم همیشه از یخ استفاده می کنمو واقعا رنگش قشنگ میشه
پاسخ }