تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین روش پختن برنج ایرانی یا محلی
#1
Xeyes 
سلام
چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
چقدر خیس کنم ؟
چی کار کنم که خوب در بیاد ؟
کلا روش دم کردن خوب برنج ایرانی چه جوریاست ؟
پاسخ }
#2
یه ساعت بزار خیس شه و یکم زود از اب درش بیار که برنج زنده باشه و نصف استکان بعد گذاشتن برا دم کشیدن بریز روش و چند تا سوراخ درست کن که خوب دم بکشه وهمیشه ته دیگ بزار
خدایا به منم نی نی بده88
پاسخ }
#3
سلام
من اصلاخیس نمیکنم یه دونشو بین دست فشار میدم وقتی از سفتی در اومد آبکش میکنم وهمون موقع دم کردن روغن میدم روش البت با زعفرون محشر میشه
برنجای مقوی رو هم دمپختک میکنم
ذهن همه چیز است. به هر چیزی فکر کنید همان می شوید.[[/size]
پاسخ }
#4
سلام هستی جانVeiledsmile2
وقهتی برنجو میخری از فروشنده بپرس دمپختی هست یا ابکشی من همیشه دمپختی میگیرم 3-4ساعت خیس میکنم بعد که ریختم تو قابلمه اب کم میریزم تا حدی که یه کم روی برنجا اب باشه ابش که خشک شد دمش میدم چند دقیقه ای یکبار در قابلمه رو بر میدارم یه نصف استکان اب میریزم روش تا اینکه برنجم دم میکشه و خیلی خوشگل و خوب میشYum2
ساقیا امدن عییییییییییییییید مبارک بادا !!
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام

برنج یکی دوساعتی خیس بخوره.بعد مثلا برا 3 پیمانه برنج 4 پیمانه آب بذارین جوش بیاد بعد ازاینکه برنجو اضافه کردین یه هم بزنید و مقداری از آب آن را بردارید و همون اندازه آب جوشیده بهش اضافه کنید بعد روغن وبعد هم نمکشواندازه کنید و یه هم بزنید و دیگه تا وقتی که آبش کشیده نشده سعی کنید دست بهش نزنید شعله هم نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم و در آخر کار دور برنجو جمع کنید و دمکن بذاریدو شعله رو کم کم کنید تا دم بکشه.یعنی عالی میشه ها.
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#6
سلام هستی جان

منم همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم و دونوع روش رو هم برات از تجربه ام مینویسمgag

من برا روش دمپختی
اول برنج رو که با پیمانه به اندازه تعداد اندازه کردیم میشوییم و آبشو خالی میکنیم و ته برنج یه استکانی آب میمونهDunnofبعد

برا 3 پیمانه (من از استکانهای فرانسه قدیمی استفاده میکنم)4 پیمانه آب داغ میریزیم و نمکشو هم میریزم و نیم ساعت میزاریم خیس بخوره
بعد رو شعله گاز میذاریم و روغنشو هم میریزیم با حرارت بالا تا وقتی که برنجمون جوش بیاد و زود شعله رو کم میکنیم ویه بار با قاشق یه همی میزنیم تا روغن به تموم برنج یکنواخت پخش شه
15 تا فوقش 20 دقیقه آب برنج تموم میشه و خود برنج سوارخ سوراخ میشه و اصلا دیگه با قاشق همش نمیزنم و دمکش میزارم روش تا 20 تا 25 دقیقه برنجم آماده میشه واصلا خمیر نمیشه به این راحتیDunnof


نکته مهم اینه که برنجتون رو زود زود هم نزنید چون برنج لعاب میندازه و خمیر میشه1 (49)


و برای آبکش کردن برنج ایرانی
من 2 تا 3 ساعت خیسش میکنم و وقتی آب جوش اومد برنج رو میریزم و
و برا فهمیدن اینکه برنج پخته لای انگشتم فشار میدم وقتی دیدم سفیدی تو برنجم نمونده اون موقع وقت آبکش کردنش هست ( برنج های ایرانی مثل این برنجای هندی قد نمیکشه و برا همین موقع برداشتن برنج که آبکشش کنم یه لیوان آب سرد از شیر آب روی برنج هاکه در حال جوش هست میریزم و در این موقع آب از جوش میافته به این عمل میگیم شوک دادن به برنج )1 (49)و برنجها قد میکشه و زود آبکش میکنم و ته دیگ نون یا سیب زمینی میندازم و برنج رو میریزم قابلمه و روغنش رو میریزم و دربشو میزارم و شعله گاز رو زیاد میکنم یکی دو دقیقه و قابلمه که داغ شد نصف استکان آب سرد از کنار قابلمه به ته ش میریزیم (برا زود بخار اومدش)hih و زود شعله رو کم میکنیم و تا نیم ساعت برنجمون دم میکشهgag
پاسخ }
#7
سلام . اگر برنج ایرانی مون تازه و برای امسال باشه و مجبور باشیم درست کنیم چی؟
اسم برنج هاشمی هست و من نمیدونم نوعش دم پختی هست یا آبکشی . من همیشه آبکشی درست میکنم و نیم ساعت تا 45 دقیقه قبل میذارم خیس بمونه نه بیشتر . آب جوش اومد برنجو میریزم، برای سفید شدنش 1 ق غ آبلیمو هم اضافه میکنم و خیلی زود تر از معمول آبکش میکنم و دم میکنم ولی اصلا خوب درنمیاد. به نظرتون باید چیکار کنم؟
پاسخ }
#8
برنج با برنج متفاوته... باید چندبار خراب کنی تا دستت بیاد..من برنجم رو برا آبکش خیس میکنم ....اما برا دم پخت نه....برنجتونو برا آبکش و دم پخت زودتر بردارین ..اما تو دم بیشتر بذارین.....اگه روغنتونو داغ کنین...آبلیمو توش بریزین هم میگن برا شفته نشدنش خوبه...من برنج هندی رو آبکش میکنم و میذارم کاملا نرم شه و یه ربع دم میکنم...اما برنج ایرانی مو حداقل 0.5س دم میکنم....بعد نیم ساعت درو بر میدارم..میخورم...اگه خوب بود که چه بهتر...خوب نبود باز آب میدم و تو دم میذارم....برا دم پخت و کته همون اول روغن میریزم....
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
بازم جواب نگرفتم . برای برنج ایرانی تازه و امسالی باید چیکار کنم؟ دوستان کسی دیگه تجربه نداره؟ Hanghead
پاسخ }
#10
برنج ایرانی رو باید زنده برداشت تا خمیر نشه
[عکس: 20130103165804_20121111120306_31.jpg]
پاسخ }