خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بهترین روش پختن برنج ایرانی یا محلی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #1
Xeyes چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
سلام
چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
چقدر خیس کنم ؟
چی کار کنم که خوب در بیاد ؟
کلا روش دم کردن خوب برنج ایرانی چه جوریاست ؟
۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
83
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 110


محل سکونت : تب__ج__ریز
ارسال: #2
RE: چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
یه ساعت بزار خیس شه و یکم زود از اب درش بیار که برنج زنده باشه و نصف استکان بعد گذاشتن برا دم کشیدن بریز روش و چند تا سوراخ درست کن که خوب دم بکشه وهمیشه ته دیگ بزار
امضای lili.ojjil2
خدایا به منم نی نی بده88
۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
19
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
سلام
من اصلاخیس نمیکنم یه دونشو بین دست فشار میدم وقتی از سفتی در اومد آبکش میکنم وهمون موقع دم کردن روغن میدم روش البت با زعفرون محشر میشه
برنجای مقوی رو هم دمپختک میکنم
امضای محمدپارسا
ذهن همه چیز است. به هر چیزی فکر کنید همان می شوید.[[/size]
۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
سلام هستی جانVeiledsmile2
وقهتی برنجو میخری از فروشنده بپرس دمپختی هست یا ابکشی من همیشه دمپختی میگیرم 3-4ساعت خیس میکنم بعد که ریختم تو قابلمه اب کم میریزم تا حدی که یه کم روی برنجا اب باشه ابش که خشک شد دمش میدم چند دقیقه ای یکبار در قابلمه رو بر میدارم یه نصف استکان اب میریزم روش تا اینکه برنجم دم میکشه و خیلی خوشگل و خوب میشYum2
امضای مامان ملیکا گلی
ساقیا امدن عییییییییییییییید مبارک بادا !!
۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4391


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
سلام

برنج یکی دوساعتی خیس بخوره.بعد مثلا برا 3 پیمانه برنج 4 پیمانه آب بذارین جوش بیاد بعد ازاینکه برنجو اضافه کردین یه هم بزنید و مقداری از آب آن را بردارید و همون اندازه آب جوشیده بهش اضافه کنید بعد روغن وبعد هم نمکشواندازه کنید و یه هم بزنید و دیگه تا وقتی که آبش کشیده نشده سعی کنید دست بهش نزنید شعله هم نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم و در آخر کار دور برنجو جمع کنید و دمکن بذاریدو شعله رو کم کم کنید تا دم بکشه.یعنی عالی میشه ها.
امضای maryam_1
[تصویر:  20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
۷-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: چی کار کنم که برنج ایرانی خمیر در نیاد ؟
سلام هستی جان

منم همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم و دونوع روش رو هم برات از تجربه ام مینویسمgag

من برا روش دمپختی
اول برنج رو که با پیمانه به اندازه تعداد اندازه کردیم میشوییم و آبشو خالی میکنیم و ته برنج یه استکانی آب میمونهDunnofبعد

برا 3 پیمانه (من از استکانهای فرانسه قدیمی استفاده میکنم)4 پیمانه آب داغ میریزیم و نمکشو هم میریزم و نیم ساعت میزاریم خیس بخوره
بعد رو شعله گاز میذاریم و روغنشو هم میریزیم با حرارت بالا تا وقتی که برنجمون جوش بیاد و زود شعله رو کم میکنیم ویه بار با قاشق یه همی میزنیم تا روغن به تموم برنج یکنواخت پخش شه
15 تا فوقش 20 دقیقه آب برنج تموم میشه و خود برنج سوارخ سوراخ میشه و اصلا دیگه با قاشق همش نمیزنم و دمکش میزارم روش تا 20 تا 25 دقیقه برنجم آماده میشه واصلا خمیر نمیشه به این راحتیDunnof


نکته مهم اینه که برنجتون رو زود زود هم نزنید چون برنج لعاب میندازه و خمیر میشه1 (49)


و برای آبکش کردن برنج ایرانی
من 2 تا 3 ساعت خیسش میکنم و وقتی آب جوش اومد برنج رو میریزم و
و برا فهمیدن اینکه برنج پخته لای انگشتم فشار میدم وقتی دیدم سفیدی تو برنجم نمونده اون موقع وقت آبکش کردنش هست ( برنج های ایرانی مثل این برنجای هندی قد نمیکشه و برا همین موقع برداشتن برنج که آبکشش کنم یه لیوان آب سرد از شیر آب روی برنج هاکه در حال جوش هست میریزم و در این موقع آب از جوش میافته به این عمل میگیم شوک دادن به برنج )1 (49)و برنجها قد میکشه و زود آبکش میکنم و ته دیگ نون یا سیب زمینی میندازم و برنج رو میریزم قابلمه و روغنش رو میریزم و دربشو میزارم و شعله گاز رو زیاد میکنم یکی دو دقیقه و قابلمه که داغ شد نصف استکان آب سرد از کنار قابلمه به ته ش میریزیم (برا زود بخار اومدش)hih و زود شعله رو کم میکنیم و تا نیم ساعت برنجمون دم میکشهgag
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ صبح، توسط sange saboor.)
۷-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sange saboor به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, parza, flower 2, ehsans, pink butterfly, ستایش وآرزو, mami sivan, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد