تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین روش پختن برنج ایرانی یا محلی
#11
سلام برنج ما هم هاشمی هست قبلا برنجم بد میشد منم مثل شما آبلیمو میریزم تا سفید تر بشه بعدش من خودم همون اول برنجو میریزم تو آب نمیزارم آّب جوش بیاد
ولی از وقتی که دوباره جوش اومد 5 تا 6 دقیقه وقت میگیرم بعدش آبکش میکنم خدارو شکر خیلی بهتر شده حالا شما هم یه بار وقت بگیر ببین چی میشه
پاسخ }
#12
[عکس: 20150819140435_DSC_2626.JPG]

با این روش پخت برنج محلی نرم و دون دونی و قد کشیده میشه خودمم باورم نمیشد ولی واقعا با پخت معمولی فرق میکنه
اول اینکه برنج رو از شب قبل یا حداقل 7-8 ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید، تا دو بند انگشت اب بیشتر روش نباشه چون آب زیادی برنج رو شکننده میکنهه بعد بهش یه فنجون تا یه لیوان نمک بسته به مقدار برنجتون میریزین روش( تعجب نکنید درسته مقدار نمک خیلی زیاده ولی برنج اصلن شور نمیشه نگران نباشین)بعد بهش 1 ق آبلیمو و 1 ق سرکه اضافه کنید و بذارین خیس بخوره.بعد تو آبکش آب بکشید تا نمک اضافیش بره و بریزیدش تو آبی که داره بشد قل میخوره. 1 دقیقه در قابلمه رو بذاریدتا دوباره به قل بیوفته نباید بذارید قابلمه از حرارت بیوفته و سرد بشه. تو مرحله بعد در قابلمه رو برداشته و بهش 1 ق ماست اضافه کنید بعد از 5 دقیقه که نرمتر شد آبکش کنید.روش یه پارچ آب جوش بریزید و نذارید از حرارت بیوفته. سریع کف قابلمه آب جوش بریزید و بذارید جوش بیاد کف قابلمه یه بشقاب( من یه قالب کیک کوچیک گذاشتم)برعکس بذارین و روش یچیزی مثل قالب کیک بذارین و برنج ها رو بریزین توش. روی برنج یه کیسه فریزیری بذارین و در قالبلمه رو بذارین و شعله رو زیاد کنید. برنج بخوبی با بخار آب دم میکشه بدون احتیاج به حتا یه قطره روغن،تا 40 دقیقه.بعد شعله رو خاموش کنید و کیسه فریزر رو برداشته و بجاش پارچه روی برنج بذارد تا به اصطلاح دمه زمین رو بکشه.بعد با یه کفگیر که محدب نباشه به برنج پوش بدین یعنی با لبه ی کفگیر آروم آروم از بالا هم بزنید تا له نشه. کمی کره به خوردش بدین.
کیفیت این برنج خیلی بالاتر از انواع حتا رستورانیه. برای اثباتش اول چند قاشق برنج رو خالی فقز با کمی کره میل کنید...
این روش رو یه سرآشپز گفتن منم امتحان کردم و نتیجه کاملا رضایت بخش بود فقط بعدش باید یه عالمه ظرف بشورینFlowerysmile
مدیران عزیز ببخیشید اگه این تاپیک رو جای مناسبش نذاشتم Hanghead
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#13
خیلی عالی بود عزیز
فقط اون قسمت قالب کیک منظور استفاده از دو قالب است یا میشه یک بشقاب برعکس بگذاریم ویک قابلمه کوچکتر هم روش وبرنجها را داخل ان بریزیم ایااااا ؟؟؟؟؟؟10
پاسخ }
#14
(۲۹-۰۵-۱۳۹۴, ۰۴:۱۸ ب.ظ)maral7 نوشته:  خیلی عالی بود عزیز
فقط اون قسمت قالب کیک منظور استفاده از دو قالب است یا میشه یک بشقاب برعکس بگذاریم ویک قابلمه کوچکتر هم روش وبرنجها را داخل ان بریزیم ایااااا ؟؟؟؟؟؟10
خواهش میکنم عزیزم
بله دقیقا، اینکار برا این انجام میشه که برنج فقط با بخار آب پخته بشه وظرفی که برنج توشه تماس مستقیم با آب درحال جوش نداشته باشه 83
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }
#15
برنج رو ابکش کن بعد تو ابکش یه قاشق روغن بهش بزن خوب قاطیش کن بعد با همون ابکش که ترجیحا فلزیه بذارش رو قابلمه ای که قبلا تا نیمه اب ریختی وداره میجوشه و یه در قاللمه بذار رو برنجت .برنج با بخار اب دم میکشه کاملا رستورانی میشه عالی
پاسخ }
#16
(۲۹-۰۵-۱۳۹۴, ۰۴:۵۴ ب.ظ)ساینا70 نوشته:  
(۲۹-۰۵-۱۳۹۴, ۰۴:۱۸ ب.ظ)maral7 نوشته:  خیلی عالی بود عزیز
فقط اون قسمت قالب کیک منظور استفاده از دو قالب است یا میشه یک بشقاب برعکس بگذاریم ویک قابلمه کوچکتر هم روش وبرنجها را داخل ان بریزیم ایااااا ؟؟؟؟؟؟10
خواهش میکنم عزیزم
بله دقیقا، اینکار برا این انجام میشه که برنج فقط با بخار آب پخته بشه وظرفی که برنج توشه تماس مستقیم با آب درحال جوش نداشته باشه 83

منم اصلا متوجه نشدم اون دو تا بشقاب چی هست پیچیده شد خیلی 242424202020
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی