خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به چه روشی کمپوت میوه جات را درست کنیم؟

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : مشهد
ارسال: #1
به چه روشی کمپوت میوه جات را درست کنیم؟
به دو طریق می توان کمپوت درست کرد.

۱- میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تایکی دوجوش بزندوبعداز روی حرارت برمیداریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند.

۲- کمپوتهایی که درست می کنیم اگرکاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم مانده گاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت. برای اینکه کمپوت خوبی درست کنیم میوه هایی که انتخاب می کنیم نباید له باشد زدگی نداشته باشد و کاملاً سالم و مرغوب باشد و آنها را خوب شسته و خشک می کنیم و داخل شیشه های در فلزی استریل شده می ریزیم تا بالای شیشه پر شود ، در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید و از روی حرارت برداشته و شکر کم کم به آن اضافه می کنیم تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.وقتی که کاملاً سرد شد روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شودو در شیشه ا ی را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه می چینیم و آب سرد می ریزیم تا ۲ سانت به در آن مانده و روی حرارت می گذرایم و زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت برداشته و یکی یکی در شیشه ها را مجدداً سفت کرده سرد که شد در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم. اگر تمام نکات رعایت شود و در شییشه هوا نکشد با این روش بهترین کمپوت را درست می کنیم و این عمل هم به اقتصاد خانواده کمک می کند و هم به سلامت بودن خانواده چون مواد شیمیایی و ضدکپک و غیره در آن بکار نمی رود.
توت فرنگی : میوه هایی مثل توت فرنگی زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب ۵ دقیقه کافی است. توت فرنگی کافی است که دم آن را بگیریم.
گیلاس : میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو هسته آن را در نمی آوریم و زمان آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب ۱۰ دقیقه کافی است.
زردآلو : میوه هایی مثل زردآلو، هلو، شلیل را هسته آن را در می آوریم و پوست هلو را هم می گیریم و زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب ۱۵ دقیقه کافی است.
سیب : میوه هایی مثل سیب و گلابی پوست و دانه آن را جدا کرده و زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه کافی است. (البته سیب و گلابی را تکه تکه می کنیم.)


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای s.hatami
خنده بهترين اسلحه جنگ با زندگيست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ صبح، توسط s.hatami.)
۹-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : IIIIrrraaaannn
ارسال: #2
RE: به چه روشی کمپوت میوه جات را درست کنیم؟
با سلام خدمت خانم گلیا.امیدوارم جای درستی واسه گفتن این نکته انتخاب کرده باشم.
از نظر علمی درست کردن کمپوت تو خونه و نگهداری آن برای مدت طولانی کاری مخاطره آمیز برای سلامت افراده.چون در صنعت از تجهیزات استریل استفاده میشه که انجام این کار تو خونه میسر نیست و همچنین ممکنه به دمای استرلیزاسیون مطلوب برای نابودی تمامی میکروارگانیسم ها نرسید که خیلی خیلی خطرناکه وحتی ممکنه منجر به مرگ در اثر مسمومیت ناشی از مصرف همین کمپوتا بشه.باعرض پوزش.
راستی من مهندس صنایع غذایی هستم و این نکات فقط ازنظر علمیه،نه اقتصادی!!Flowerysmile
امضای angelic.zini
۹-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از angelic.zini به دلیل این ارسال سپاس کرده.
radon, مامان الی, mahbeh



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد