تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورانی کنگر
#1
[عکس: 20131123133310_37510979970508131217.jpg]

دوستان ببخشید با زبان خودمونی دستورشو میگم لفظ قلم حسش نیست...
1)کنگرو که پاک کردیم به هرشکلی که دوست دارید خوردش کنید
2) نیم ساعت داخل آب نمک میذاریم تا گلش کاملا پاک شه
3)بعد چندبار آب کشی میکنیم و میذاریم آب اضافیش بره
4)کنگرو با 2قاشق غذا خوری روغن روی شعله ملایم میذاریم تا خوب مغز پخت بشه
5)1دونه پیاز این بستگی به ذائقه خودتون داره خورد شده رو با نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و زردچوبه سرخ میکنیم
6)وقتی کنگر به اندازه دلخواه نرم و پخته شد پیاز و نمک و... رو که از قبل سرخ کردیم بهش اضافه میکنیم و چند دقیقه رود شعله ملایم حرارت میدیم
7)بورانی آماده سرو شده...بهمین سادگی ...بهمین خوشمزگی...


نکته:بعضیا از همون ابتدا پیازو نمک و...رو با کنگر قاطی میکنن این چیزا سلیقه ایه.منم چون خیلی به ظاهر غذا اهمیت میدم اینکارو نمیکنم چون ممکنه بعضی از پیازا خام بمونه بعضیاش بسوزه...

نوش جان...
حوا که بغض کند،
حتی خدا هم اگر سیب بیاورد،
چیــــــــزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند...

پاسخ }
#2
بورانی کنگر

[عکس: 20140412085247_.jpg]
موادلازم:
کنگر پاک کرده نیم کیلو
پیاز داغ بدون روغن 1.5 قاشق سوپ خوری
سیر 1 حبه
ماست شیرین غلیظ 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
کنگرها را با مقداری اب و نمک کاملا میپزیم
[عکس: 20140412084421_.jpg]
داخل پیاز داغ مقداری زردچوبه هم اضافه میکنیم
کنگر پخته و پیاز داغ را در ظرفی ریخته و کاملا میکوبیم
[عکس: 20140412084611_.jpg]
سیر را هم اضافه و می کوبیم
[عکس: 20140412084907_.jpg]
ماست و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط میکنیم
[عکس: 20140412085115_.jpg]
و به مدت 2-3 ساعت در یخچال میگذاریم
[عکس: 20140412085644_.jpg]
بعد سرو کرده و با پیاز داغ تزیین میکنیم
چون من یادم رفت پیاز داغ برای تزیین نگه دارم با ماست تزیینش کردم
[عکس: 20140412085247_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }