خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورانی کنگر

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت :
ارسال: #1
بورانی کنگر
[تصویر:  20131123133310_37510979970508131217.jpg]

دوستان ببخشید با زبان خودمونی دستورشو میگم لفظ قلم حسش نیست...
1)کنگرو که پاک کردیم به هرشکلی که دوست دارید خوردش کنید
2) نیم ساعت داخل آب نمک میذاریم تا گلش کاملا پاک شه
3)بعد چندبار آب کشی میکنیم و میذاریم آب اضافیش بره
4)کنگرو با 2قاشق غذا خوری روغن روی شعله ملایم میذاریم تا خوب مغز پخت بشه
5)1دونه پیاز این بستگی به ذائقه خودتون داره خورد شده رو با نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و زردچوبه سرخ میکنیم
6)وقتی کنگر به اندازه دلخواه نرم و پخته شد پیاز و نمک و... رو که از قبل سرخ کردیم بهش اضافه میکنیم و چند دقیقه رود شعله ملایم حرارت میدیم
7)بورانی آماده سرو شده...بهمین سادگی ...بهمین خوشمزگی...


نکته:بعضیا از همون ابتدا پیازو نمک و...رو با کنگر قاطی میکنن این چیزا سلیقه ایه.منم چون خیلی به ظاهر غذا اهمیت میدم اینکارو نمیکنم چون ممکنه بعضی از پیازا خام بمونه بعضیاش بسوزه...

نوش جان...
امضای !SeCreT!
حوا که بغض کند،
حتی خدا هم اگر سیب بیاورد،
چیــــــــزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ عصر، توسط Galaxy.)
۳۰-۸-۱۳۹۲, ۰۷:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از !SeCreT! به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, niloofar00, McQueen, Atefe joon, negin.s, مهرناز مامانی, *heliya joon*
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
575
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1365


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: بورانی کنگر
بورانی کنگر

[تصویر:  20140412085247_.jpg]
موادلازم:
کنگر پاک کرده نیم کیلو
پیاز داغ بدون روغن 1.5 قاشق سوپ خوری
سیر 1 حبه
ماست شیرین غلیظ 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
کنگرها را با مقداری اب و نمک کاملا میپزیم
[تصویر:  20140412084421_.jpg]
داخل پیاز داغ مقداری زردچوبه هم اضافه میکنیم
کنگر پخته و پیاز داغ را در ظرفی ریخته و کاملا میکوبیم
[تصویر:  20140412084611_.jpg]
سیر را هم اضافه و می کوبیم
[تصویر:  20140412084907_.jpg]
ماست و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط میکنیم
[تصویر:  20140412085115_.jpg]
و به مدت 2-3 ساعت در یخچال میگذاریم
[تصویر:  20140412085644_.jpg]
بعد سرو کرده و با پیاز داغ تزیین میکنیم
چون من یادم رفت پیاز داغ برای تزیین نگه دارم با ماست تزیینش کردم
[تصویر:  20140412085247_.jpg]
امضای مامی ایلیا و الینا
[تصویر:  115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
۲۳-۱-۱۳۹۳, ۰۷:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مامی ایلیا و الینا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vahidepoor, *heliya joon*, دختر شیرازی, نیوشا, Galaxy, McQueen, pinokiyo, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد