خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 39 رای - 3.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورك پاپيون دار

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورك پاپيون دار















[عکس: 99751.JPG]


[عکس: 99755.JPG]


مواد لازم :

اسفناج 750 گرم كه تميز كرده و ساقه هاشو كنار ميزاريم .

پياز 1 عدد

يوفكا 3 عدد

ماست 3 ق غ

پنير سفيد 100 گرم

شير نصف فنجان

روغن مايع نصف فنجان

تخم مرغ 1 عدد

نمك- فلفل- فلفل سياه

طرز تهيه :

اسفناج را شسته خرد ميكنيم و پياز را خرد كرده با 2 قاشق روغن مايع تفت ميديم و بعد اسفناج

را علاوه ميكنيم تا اب خودشو پس داده و دوباره بكشه تفت ميديم و وقتي ابشو كشيد ادويه ها رو

علاوه كرده و از روي حرارت برميداريم .

يوفكا رو از وسط نصف كرده و روي هم ميزاريم تا دو طبقه بشه بعد با ليوان مثل شكل با فاصله

هاي ۴ سانتيمتري دايره درمياريم .



[عکس: 99754.JPG]

تخم مرغ - ماست و شيررا با هم مخلوط ميكنيم .سيني فر را چرب كرده و يوفكا رو توش ميزاريم

و اضافي يوفكا رو از كناره هاش ميبريم .اين اضافي هاي يوفكا رو با دست خرد كرده و روي

يوفكا تو سيني فر ميريزيم . و از مخلوط ماستي روي يوفكاها ريخته و نصف يوفكا رو هم دوباره

خرد كرده و روش ميريزيم و روش پنير سفيد رو ميريزيم و نصف ديگه يوفكا رو با سس ماستي

مخلوط كرده و روي پنير ريخته و اسفناج پخته رو روش ميريزيم

[عکس: 99753.JPG]


و اون يوفكايي رو كا با ليوان سوراخ كرديم با دقت روي اسفناج ميزاريم و اون يوفكايي كه

باقيمونده رو به ضخامت نيم سانت برش زده و دايره هاي مونده رو از وسط چين داده و با نوار نيم

سانتي جمعش ميكنيم و با سس ماستي به هم ميچسبونيم و روي فضاي خالي بورك رو اسفناج ها

ميزاريم و با كمك برس سس ماستي روي يوفكا ها كشيده و ميزاريم تو فر با ۱۸۰ درجه ميزاريم

تا طلايي بشه .


[عکس: 99752.JPG]

29-01-2011, 10:19 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد