ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


برچسب ها: بورك, پنيري, تركيه,

بورك پنيري تركيه

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,762
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5185


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورك پنيري تركيه
بورك پنيري :


مواد لازم :

یوفکا ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عد

روغن مایع نصف فنجان

گوجه فرنگی ۱ عدد

فلفل ۱ عدد

پنیر سفید ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

یوفکا رو روی میز کارمون باز میکنیم و مثل پیتزا ۸ برش میزنیم . و با کمک برس روغن مایع

میمالیم و از قسمت بیرونی قسمت شروع به رول کردن میکنیم .تا برسیم به وسطش.



بعد از کناره های یوفکای رول شده گرفته و میاریم روی یوفکا .



اون قسمت مثلثیش که بیرون مونده میاریم رو قسمت رول شده.



بعد تو این کاسه های خوشگلواز پنیر پر میکنیم و گوجه و فلفل کنارش میزاریم و تو قالب

یا سینی چرب شده کنار هم ميچينيم .

تخم مرغ رو با باقيمانده روغن مايع مخلوط كرده و با برس روي يوفكاها و پنير و گوجه ها

ميزنيم .

تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه ميزاريم تا طلايي بشه .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
               
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ عصر، توسط Galaxy.)
۲۸-۱۰-۱۳۸۹, ۰۳:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,762
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5185


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: غذاهاي تركيه
مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

یوفکا ۲ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ فنجان

پنیر سفید ۱۰۰ گرم

جعفری مقداری

طرز تهیه :

۱ : یک ماهی تابه نسبتا بزرگی برمیداریم و کمی روغن مایع توش میریزیم و چربش میکنیم .

۲ : یکی از یوفکا ها رو نصف میکنیم و تو ماهی تابه بازش میکنیم .

۳ : شیر - تخم مرغ - روغن مایع را با هم مخلوط کرده و هم میزینم و باقی مانده یوفکا ها رو تکه تکه کرده ویوفکاهای تکه تکه شده را برداشته و درسس حاضر شده میریزیم و هم میزنیم وقتی با سس اغشته شد نصفشو برمیداریم و توی ماهی تابه میریزیم .

۴ : پنیر و جعفری رو روی یوفکاها میپاشیم طوری که همه جارو بپوشونه بعد باقیمانده یوفکاها را روی پنیر میچینیم .

۵ : بعد در حرارت ملایم یک طرفش رو سرخ میکنیم بعد برگردونده و طرف دیگرشو سرخ میکنیم ولرم سروش میکنیم .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۵:۵۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
629
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2972


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: بورك پنيري تركيه
بورک گوشت و قارچ
خمیر یوفکا حاضری گرفتم .
گوشت و پیاز و فلفل ترکیه(پول بیبری) ونمک چرخ کردم و تفتش دادم
قارچ هم آماده کردم .
در آخر گوشت تفت داده شده رو با قارچ ها و کمی جعفری و ادویه دلخواه وکمی هم پنیر پیتزا مخلوط کردم کنار گذاشتم.
خمیر یوفکارو باز کردم و از مخلوط سفیده تخم مرغ و 1ق غذا خوری کره و 4قاشق غ خ شیر رو با برس روش مالیدم و از مواد آماده شده روش گذاشتم و پیچیدم و روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم بعد داخل ماکروویو گذاشتم با 180 درجه سانتی گراد بمدت 20 دقیقه تا حدی که روش طلایی بشه.
(هر موادی خواستی میتونی آماده کنی مثل مایه ماکارونی یا مواد پیتزا یا خود ترکیه اسفناج با پنیر میذارن یا گوشت مرغ با ریحون و هر چیز دیگه ای که خواستی)

[تصویر:  20121017093445_6.JPG]

[تصویر:  20121017093533_4.JPG]
[تصویر:  20121017093819_booyrak1modified.jpg]
[تصویر:  20121017093847_booyrakmodified.jpg]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ صبح، توسط پارانزیم.)
۲۶-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,762
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5185


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: بورك پنيري تركيه
[تصویر:  20121104221618_97908.jpg]

مواد لازم :
یوفکا یا خمیر فیلو 1 کیلو
کره 50 گرم
روغن مایع 1 فنجان
اب 1 فنجان
نمک

مواد میانی :
بادمجان 2 عدد
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل سبز 1 عدد
روغن مایع نصف فنجان
نمک
پاپریکا
فلفل سیاه
پنیر پیتزا رنده شده

طرز تهیه :
روغن مایع – کره ذوب شده – اب – نمک رو با هم مخلوط میکنیم . یوفکاها رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم . و با کمک برس از مخلوط اماده شده فوق روش میزنیم .

از قسمت بیرونی رول میکنیم تا به وسط برسیم . بعد از کناره ها یوفکا رول شده گرفته وروی هم میاوریم .
قسمت پایینی یوفکا رو میاریم روش و به این ترتیب یک کاسه خوشگل اماده میکنیم .
مواد میانی رو شسته خرد میکنیم و تفتشون میدیم . توی کاسه های اماده شده رو با مواد میانی پر کرده و تو سینی فر چرب شده میچینیم .
بعد از 15- 20 دقیقه از فر دراورده و روی بورک ها رو با پنیر میپ.شونیم و دوباره تو فر گذاشته تا روشون طلایی بشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ملاک



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد