تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورک اسفناج
#1

[عکس: 20121117080849_255.jpg]

مواد لازم:
2.5 پیمانه آب و شیر (نصف آب و نصف شیر)
آرد
1 قاشق چایخوری مخمر
1 زرده تخم مرغ (برای رومال)
1 قاشق غذاخوری روغن (برای خمیر)
روغن یا کره آب شده (برای بین خمیر)
نمک

1 کیلو اسفناج
1 پیاز بزرگ
روغن برای تفت دادن اسفناج
نمک و فلفل و زردچوبه


روش تهیه:
اسفناجهارو بشورین و بعد ازینکه ابش رفت خرد کنین
پیاز رو ریز کنین و با زردچوبه تفت بدین
اسفناج رو اضافه و تفت بدین و نمک و فلفل بزنین و کنار بذارین

توی کاسه گودی مخلوط آب و شیر ولرم رو با مخمر و کمی شکر ترکیب کنین و روشو بپوشونین تا عمل بیاد
بعد نمک و روغن رو اضافه کنین و بعد هم کم کم آرد اضافه کنین و با نوک انگشت مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر تون آماده بشه
روی خمیر رو با یه حوله مرطوب بپوشونین و بذارین یه جای گرم حدود نیم تا یک ساعت بمونه

سپس خمیر رو به 6 7 قسمت مساوی تقسیم کنین و پهنشون کنین
روی یکی از خمیرهای پهن شده با برس روغن مایع یا کره آب شده بمالین و لایه بعد رو روش بذارین و چربش کنین تا آخرین لایه
حالا این همیر 6 7 طبقه رو به کمک وردنه ،خیلی نازک پهنش کنین
اسفناج رو روی خمیر پهن کنین و و خمیر رو از دو طرف رول کنین دو انتهای خمیر رو محکم کنین تا مواد بیرون نزنه
بعد به شکل حلزونش گردش کنین و توی سینی فر چرب شده قرار بدین
روش رو به زرده تخم مرغ و کمی روغن آغشته کنین و بذارین توی فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه تا روش کاملا برشته بشه
بعد از فر خارج کنین روشو با یه پارچه یا حوله تمیز به مدت 5 دقیقه بپوشونین بعد بر زده سرو کنین


میتونین از خمیر آماده یوفکا هم استفاده کنین
من پیشنهاد میکنم توی اسفناج پنیر سفید فتا هم بریزین معرکه میشهYum2


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }