خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورک البانیایی ( Arnavut)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورک البانیایی ( Arnavut)
[تصویر:  97558.JPG]


786
مواد لازم :
ارد 3.5 لیوان
اب ولرم 1 لیوان
خمیر مایه 1 ق م
نمک 1 ق م
شکر 1 ق م
روغن مایع برای مابین لایه های خمیر
تخم مرغ 2 عدد برای روی بورک
مواد میانی :
پنیر
پیازچه

طرز تهیه :
اب و خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کرده وصبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد . در این فاصله ارد را تو ظرفی که میخواهیم خمیر را توش ورز بدیم میریزیم و وسطش را مثل حوض باز میکنیم .
وقتی خمیر مایه عمل امد . تو گودی ارد ریخته و نمک را روی ارد میپاشیم و با نوک انگشت شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد با هم . وقتی خمیر اماده شد . رول میکنیم و به 11 قسمت مساوی تقسیم میکنیم . بعد چونه کرده و توظرف کمی ارد میپاشیم و چونه ها رو توش میزاریم .


[تصویر:  97557.JPG]

[تصویر:  97556.JPG]

هر چونه را به اندازه یک پیشدستی باز میکنیم .و کنار میزاریم .

[تصویر:  97555.JPG]

اب و روغن مایع را با هم مخلوط میکنیم و یک لایه خمیر را برداشته و کمی از مخلوط اب و روغن روش میریزیم . به این ترتیب 4 لایه خمیر را برای زیر بورک روی هم میزاریم.
بعد 3 تا 3 تا خمیر را مثل قبلی ها با اب و روغن خیس کرده و روی هم میزاریم .

[تصویر:  97554.JPG]

[تصویر:  97553.JPG]

بعد خمیر 4 لایه رو برداشته و روش ارد میپاشیم .


[تصویر:  97552.JPG]


و با وردنه باز میکنیم و به اندازه ای که تقریبا از کناره های ظرفی که میخواهیم بورک رو توش بپزیم 8-10 سانت بزرگتر باشه . سینی مون رو چرب میکنیم و خمیر را توش با دقت میزاریم .


[تصویر:  97551.JPG]

[تصویر:  97550.JPG]

[تصویر:  97549.JPG]

با روغن مایع روی خمیر رو پرب میکنیم .

[تصویر:  97548.JPG]

سه تا خمیر دیگه رو برداشته ارد میپاشیم و به اندازه سینی مون باز میکنیم . روی خمیر چرب شده قبلی میزاریم . باز چرب میکینم و از مواد میانی اماده شده مون روش میریزیم .

[تصویر:  97547.JPG]

باقیمانده خمیر رو هم مثل بقیه باز کرده وروی مواد میانی مون میزاریم .

[تصویر:  97546.JPG]

تخم مرغ را با چنگال زده و با برس روی خمیر میزنیم . بعد خمیرهای اضافی که از سینی بیرون موندن رو چین داده و روی خمیر میاریم .


[تصویر:  97545.JPG]


فر را با 175 درجه گرم میکنیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم .

[تصویر:  97544.JPG]

[تصویر:  97543.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۰۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد