خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورک با عدس

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
ترکی - برک عدس
[تصویر:  20120628185410_mercimekborek.jpg]

مواد لازم:

خمیر یوفکا: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
آب: نصف لیوان


کنجد و یا تخم خلفه
زرده تخم مرغ: 1 عدد


مواد لازم برای داخل برک:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: 1 عدد
مغز گردو: 1 فنجان


عدس آب پز: 1 لیوان
روغن زیتون: مقداری
نمک و فلفل سیاه




طرز تهیه:

روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیازها را سرخ می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک، فلفل سیاه را اضافه می کنیم و همچنان تفت می دهیم. عدس را اضافه کرده و در آخر گردو را اضافه کرده و از روی آتش بر می داریم. یوفکا را پهن کرده و روغن و آب را مخلوط می کنیم و روی یوفکا می مالیم . یوفکا را تا می کنیم و دوباره روی آن را از مخلوط آب و روغن می مالیم. و دوباره یوفکا را تا کرده و روی آن را از مخلوط می مالیم و یوفکا را با چاقو به چهارقسمت می بریم. وسط یوفکا از مواد می گذاریم و چهار گوش آن را روی هم تا می کنیم تا به شکل بخچه در آید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و برک ها را قرار می دهیم. و روی آنها را زرده تخم مرغ مالیده و کنجد یا تخم خلفه می پاشیم و در فر با درجه 200 قرار می دهیم . و تا طلایی شدن روی آنها صبر می کنیم.
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر، توسط sara jon joni.)
۸-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
Package_favorite بورک با عدس
[تصویر:  97800.JPG]

مواد لازم :
عدس 2 لیوان
پیاز درشت 1 عدد
روغن مایع
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
فلفل قرمز – نمک – فلفل سیاه و ادویه دلخواه
یوفکا یا خمیز هزار لا 5 عدد
تخم مرغ 3 عدد ( یکی از زرده ها رو برای روش کنار میزاریم .)
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
کنجد
طرز تهیه :
عدس رو شسته و15 دقیقه تو اب خیسش میکنیم . ابکش کرده دوباره روش اب میریزیم و بیست دقیقه میجوشونیم .

[تصویر:  97799.JPG]

پیاز رو تفت میدیم . رب را اضافه کرده و هم میزنیم . و اینبار رب رو تفت میدیم تا بوی خامی رب از بین بره .

[تصویر:  97798.JPG]


[تصویر:  97797.JPG]

عدس رو هم اضافه میکنیم . نمک فلفل ها و ادویه رو اضافه کرده و هم میزنیم . و 5 دقیقه تفت داده از روی حرارت برمیداریم و میزاریم کنار تا سرد بشه .

[تصویر:  97796.JPG]


[تصویر:  97795.JPG]

تخم مرغ – شیر و روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم .تا مخلوطی صاف و یکسان بدست بیاریم .


[تصویر:  97794.JPG]

[تصویر:  97793.JPG]


یوفکا رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و از مخلوط شیر و تخم مرغ با برس روی یوفکا میکشیم .

[تصویر:  97792.JPG]

قسمت بیرونی یوفکا رو به سمت داخل تا میزنیم .

[تصویر:  97791.JPG]

از مواد میانی به اندازه کافی روی یوفکا میزاریم .و مثل عکسهای زیر میپیچیم .

[تصویر:  97790.JPG]

[تصویر:  97789.JPG]

[تصویر:  97788.JPG]

[تصویر:  97787.JPG]

روی بورک رو زرده تخم مرغ میزینم وکنجد میپاشیم .


[تصویر:  97786.JPG]


[تصویر:  97785.JPG]

تو فر از قبل گرم شده با 200درجه به مدت 15- 20 دقیقه میپزیم .

[تصویر:  97784.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۲۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: بورک با عدس
(۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ عصر)neli8348 نوشته شده توسط:  سلام سیما جان.ممنونم از آموزش خوب و کاملت.میخواستم بپرسم یوفکا یا خمیز هزار لا رو از چه مغازه هایی میشه تهیه کرد؟
عزیزم میتونی از فروشگاه ها و سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنی
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۲:۰۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سحرناز



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد