تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورک با عدس
#1
[عکس: 20120628185410_mercimekborek.jpg]

مواد لازم:

خمیر یوفکا: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
آب: نصف لیوان


کنجد و یا تخم خلفه
زرده تخم مرغ: 1 عدد


مواد لازم برای داخل برک:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: 1 عدد
مغز گردو: 1 فنجان


عدس آب پز: 1 لیوان
روغن زیتون: مقداری
نمک و فلفل سیاه




طرز تهیه:

روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیازها را سرخ می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک، فلفل سیاه را اضافه می کنیم و همچنان تفت می دهیم. عدس را اضافه کرده و در آخر گردو را اضافه کرده و از روی آتش بر می داریم. یوفکا را پهن کرده و روغن و آب را مخلوط می کنیم و روی یوفکا می مالیم . یوفکا را تا می کنیم و دوباره روی آن را از مخلوط آب و روغن می مالیم. و دوباره یوفکا را تا کرده و روی آن را از مخلوط می مالیم و یوفکا را با چاقو به چهارقسمت می بریم. وسط یوفکا از مواد می گذاریم و چهار گوش آن را روی هم تا می کنیم تا به شکل بخچه در آید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و برک ها را قرار می دهیم. و روی آنها را زرده تخم مرغ مالیده و کنجد یا تخم خلفه می پاشیم و در فر با درجه 200 قرار می دهیم . و تا طلایی شدن روی آنها صبر می کنیم.

[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#2
Package_favorite 

[عکس: 97800.JPG]

مواد لازم :
عدس 2 لیوان
پیاز درشت 1 عدد
روغن مایع
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
فلفل قرمز – نمک – فلفل سیاه و ادویه دلخواه
یوفکا یا خمیز هزار لا 5 عدد
تخم مرغ 3 عدد ( یکی از زرده ها رو برای روش کنار میزاریم .)
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
کنجد
طرز تهیه :
عدس رو شسته و15 دقیقه تو اب خیسش میکنیم . ابکش کرده دوباره روش اب میریزیم و بیست دقیقه میجوشونیم .

[عکس: 97799.JPG]

پیاز رو تفت میدیم . رب را اضافه کرده و هم میزنیم . و اینبار رب رو تفت میدیم تا بوی خامی رب از بین بره .

[عکس: 97798.JPG]


[عکس: 97797.JPG]

عدس رو هم اضافه میکنیم . نمک فلفل ها و ادویه رو اضافه کرده و هم میزنیم . و 5 دقیقه تفت داده از روی حرارت برمیداریم و میزاریم کنار تا سرد بشه .

[عکس: 97796.JPG]


[عکس: 97795.JPG]

تخم مرغ – شیر و روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم .تا مخلوطی صاف و یکسان بدست بیاریم .


[عکس: 97794.JPG]

[عکس: 97793.JPG]


یوفکا رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و از مخلوط شیر و تخم مرغ با برس روی یوفکا میکشیم .

[عکس: 97792.JPG]

قسمت بیرونی یوفکا رو به سمت داخل تا میزنیم .

[عکس: 97791.JPG]

از مواد میانی به اندازه کافی روی یوفکا میزاریم .و مثل عکسهای زیر میپیچیم .

[عکس: 97790.JPG]

[عکس: 97789.JPG]

[عکس: 97788.JPG]

[عکس: 97787.JPG]

روی بورک رو زرده تخم مرغ میزینم وکنجد میپاشیم .


[عکس: 97786.JPG]


[عکس: 97785.JPG]

تو فر از قبل گرم شده با 200درجه به مدت 15- 20 دقیقه میپزیم .

[عکس: 97784.JPG]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
(۲۸-۰۸-۱۳۹۱, ۰۶:۵۸ ب.ظ)neli8348 نوشته:  سلام سیما جان.ممنونم از آموزش خوب و کاملت.میخواستم بپرسم یوفکا یا خمیز هزار لا رو از چه مغازه هایی میشه تهیه کرد؟
عزیزم میتونی از فروشگاه ها و سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنی
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }