تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورک شکمپاره
#1

[عکس: 20121021114855_borek.jpg]

مواد لازم:
3 عدد خمیر یوفکا
نصف فنجان شیر
نصف فنجان روغن گیاهی یا روغن زیتون
پودر نان

برای مواد داخل بورک:
2 عدد پیاز(پیاز داغ)
 2 عدد سوسیس هات داگی (نگینی خرد شده)
1 فلفل دلمه ای ریز خرد شده
 2 عدد گوجه فرنگی فیله شده و نگینی شده
نمک، فلفل سیاه و آویشن

روش تهیه:
مواد داخل بورک رو مثل مایه گوشتی ماکارونی آماده کنین
خمیر یوفکا رو روی سطحی صافی باز کنین
شیر و روغن رو با هم ترکیب کنین و با قلمو به تمام سطح پوفکا بمالین
یوفکاهارو بصورت باریک به پهنای 6 7 سانت ببرین
از مواد گوشتی روی هر نواد قرار بدین و رول کنین
باز دورتادور رول رو با روغن و شیر مرطوب کنین و توی ظرف پودر نون بغلطونین و با یه چاقوی تیز وسط رول رو شیار بدین طوریکه تا مغز گوشتیش برسه
رولهارو توی سینی فر روی کاغذ روغنی قرار بدین
سینی رو توی فر گرم با دمای 180 درجه قرار بدین حدود یک ربع تا بست دقیقه تا جاییکه رولها طلایی تیره بشن
داغ سرو کنین

نکته: میتونین از هر نوع مایه گوشتی که دوست دارین برای داخل رولها استفاده کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20150418121913_878.jpg]

مواد لازم :
نون یوفکا : 2 عدد
شیر : نصف فنجان
روغن زیتون : نصف فنجان
مواد داخل بورک :
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
فلفل قرمز شیرین : 1 عدد
فلفل سبز : 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط : 1 عدد
جعفری : 2-3 ساقه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
مواد رومال :
گوجه فرنگی : 1 عدد
فلفل سبز : 2-3 عدد
زرده تخم مرغ : 1 عدد
سیاه دانه یا کنجد

طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید . پیاز خرد شده و فلفل قرمز و فلفل سبز خرد شده ، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و بمدت 5 دقیقه تفت دهید .در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید .
خمیر یوفکا را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده ، شیر و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده و با قلمو بر روی یوفکا بمالید.
مطابق شکل مواد را روی نان گذاشته و بپیچید . با کمک چاقو شکافی در وسط خمیر ایجاد کنید .
درون شکاف را با فلفل و گوجه پر کنید . سپس با قلمو روی خمیر را زرده مالیده و سیاه دانه یا کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده 180 درجه بمدت 20 دقیقه قرار دهید تا روی یوفکا طلایی شود.


[عکس: 20150418122102_8787.jpg]

[عکس: 20150418121953_989.jpg]


ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

پاسخ }
#3
اینم بورک من،اما یادم رفت کنجد بریزم103
خیلی خیلی خوشمزس50
[عکس: 20150624154416_img.jpg]
زندگی کوتاه است، زمان به سرعت میگذرد،
نه تکراری،نه برگشتی
پس از هر لحظه ای که می آید. لذت ببر
پاسخ }